Προς το περιεχόμενο

Aγορά νέου λαπτοπ !θελω την συμβουλη σας!

kostakiss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
παιδια..ειπα ..ΜΑΧ διαθετει 900?..οχι παραπανω..!

αυτο για το ΦΠΑ που λες pp6210 που το βλεπω?

Φίλε μου αν ο πατέρας σου είναι ελεύθερος επαγγελματίας και περάσει το λαπτοπ στα έξοδα της επιχείρησης, ο ΦΠΑ που θα πληρώσει πιστώνεται από το τελικό ποσό ΦΠΑ που πρέπει να αποδώσει ή κάπως έτσι, ένας ξάδελφός μου που έχει μαγαζί μου το είχε εξηγήσει πριν κανένα 6μηνο αλλά δεν είμαι σίγουρος οτι το θυμάμαι σωστά σαν διαδικασία - το καλύτερο είναι να τσεκάρει ο πατέρας σου με τον λογιστή του.

Υπό αυτή την άποψη λοιπόν είναι σαν να μην πληρώνει τον ΦΠΑ...

Δημοσ.

θα το παρει σαν ενας απλος πολιτης..επειδη πιστευει οτι το χρειαζεται..με δικα του χρηματα..πως πας και ψωνιζεις κατι απο ενα περιπτερο επειδη το θες..ετσι ..πιο λιανα δεν μπορω να το εξηγησω..

τελικα το siemens που ειχα βαλει στο ματι τελικα καταργηθηκε λογο του οτι ειχε παλιο σχετικα επεξεργαστη ..τωρα ομως δεν ξερω τι να κανω..μιας που ολα τα λαπτοπ π εχω δει μεχρι τωρα εχουν την καρτα γραφικων -Intel Graphics Media Accelerator 950- που ηταν σαφως χειροτερη απο την ΑΤΙ Χ1400..

ο πωλητης μου προτεινε τον αντικαταστατη του ο οποιος ειναι αυτος..

και ειναι πολυ φρεσκο..μολις σημερα το βαλαν στην σελιδα..

δεν ξερω ειμαι σε πολυ μεγαλο δειλημα.. τι λετε?

Δημοσ.

τελικα το ξανασκευτηκα...ισως θα ταν καλυτερη ιδεα να παρω.. ενα λαπτοπ για αυτα π το θελει ο μπαμπας μου (wifi,card reader και το office ενταξει)..και να δοσω καποια χρηματα παραπανω και οτι περισεψει απο τα 900? και να παρω καμια ψηφιακη..εχετε να προτεινετε κατι σε καλη αποδοση σε σχεση τιμης?

Δημοσ.

Ο πατέρας σου έχει σκοπό να το κουβαλάει πρωί απο σπιτι-δουλειά, και πάλι πίσω; ή θα το έχει μόνιμα κάπου;

αν το 1ο, πως μετακινήται; ΙΧ, συγκοινωνία?

Αν θα το κουβαλάει, δώσε βάση στο βάρος, κι ας ειναι ακριβότερο. θα βλαστημίσει την ώρα που τσιγκουνέυτηκε αν κάνει βόλτες με πάνω απο 3 κιλά.

Δημοσ.
τα 2 χρονια εγγυησης που παρεχει η Toshiba .

eisai sigouros oti einai 2 xronia? exw ton 906 kai thewrhsa dedomeno oti einai 1 xronos. prepei na kanw kati apo monos mou gfia na ton epekteinw (pera apo to na agorasw epektash pou einai profanes!)

τελικα το ξανασκευτηκα...ισως θα ταν καλυτερη ιδεα να παρω.. ενα λαπτοπ για αυτα π το θελει ο μπαμπας μου (wifi,card reader και το office ενταξει)..και να δοσω καποια χρηματα παραπανω και οτι περισεψει απο τα 900? και να παρω καμια ψηφιακη..εχετε να προτεινετε κατι σε καλη αποδοση σε σχεση τιμης?

eksartatai ti typo mhxanh theleis kai posa peripou dineis! einai xeirotero mpleksimo apo ta laptop trust me:grin: :grin:

Δημοσ.

οπως ειπα τον θελει για την εφημεριδα..θα παιρνει το λαπτοπ σε αγωνες(οπου υπαρχει μπριζα) κ οταν φευγει εκτος θεσσαλονικης..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
εγω παντως εχω acer και ειναι σκυλι...value for monay

αν το αλλαζα παλι acer θα παιρνα...

το μονο που θα σου λεγα ειναι να περιμενει κανα δυο μηνες να το παρει με vista.

Συμφωνώ. Το Acer 5685 που έχω είναι σκυλί και θα το άλλαζα μόνο με ένα καλύτερο Acer.

Στη δουλειά μου χρησιμοποιώ καθημερινά notebook και έχω αλλάξει πολλές μάρκες. Το Acer είναι το καλύτερο.

Δεν συμφωνώ για τα Vista.

Θα πρότεινα να περιμένουμε το SP1 και μετά να βάλουμε Vista.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αυτη τη βδομάδα προκειτε να παραγγείλουμε το λαπτοπ..

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907718

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=904384&tab=specs

καποια τελευταια γνωμη η προταση(για καποιο αλλο λαπτοπ,καλυτερο απο τα παραπανω σε αυτα τα λευτα?)

Δημοσ.

Kostakiss...χρησιμοποιώ αρκετά χρονια φορητούς υπολογιστές, δεν θα μπω σε ψιλά γράμματα για να μην τρελαθούμε πάλι. Έχω δοκιμάσει πάρα πολλούς κατασκευαστές και κυριολεκτικά έχω λίωσει τα προϊόντα τους (με την σειρά IBM, Compaq, Siemens, Acer, Lenovo,Vaio, PowerBook) λόγω δουλειάς καθαρά και σίγουρα όχι λόγω κακομεταχείρισης.

Πέρασα απ'ολα τα στάδια του κάθε ενός κατασκευαστή και εξαντλούσα ολα τα ενδεχόμενα μεχρι να αγοράσω νέο (δεν ειμαι ο Bill Gates ουτε γόνος εφοπλιστή/βιομήχανου),και όταν λέω στάδια εννοώ αξιοπιστία ευελιξία, πρακτικότητα, εξυπηρέτηση, εγγύηση κλπ κλπ. Είμαι της άποψης 'ότι δίνεις παίρνεις' και προς το παρόν, την μέγιστη δυνατή απόσβεση για τα λεφτά που έδωσα..παρά το ότι είναι ακετά, μου την κάνει ο Mac

Δημοσ.

φιλε οτι και να παρεις, παρε μια επεκταση εγγυησης

γιατι μετα αν γινει τπτ θα τρεχεις και δεν θα φτανεις

επισης καλυτερα ΗΡ απο φουτζιτσου...

Δημοσ.

To ΦΠΑ που διενις σε ενα μηχανημα εοφοσν παρεις τιμιολογιο πιστωνεται στο λογαριαμσο σου και παει αναλογα με τα εξδοα και εσοδα μια ατομικης η εταιρικης επιχειρησης. Ουσιαστικα μπορει να το γλυτωσεις να ειναι να αποδωσεις ΦΠΑ θα μειωθει το ποσο που εδωσες στο μηχανημα...

Δημοσ.

@basilis5 εχω ακουσει πως μπορεις και στην περιπτωση που παθει κατι να πας να επεκτηνεις την εγγυηση..αλλα πρεπει να το κανεις αμεσως..τι παιζει με το θεμα μπορει καποιος να με ενημερωσει?ο μπαμπας μου πριν λιγο πηγε να τον αγορασει τον ΗΡ :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...