Προς το περιεχόμενο

Compiler για C

Lomar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To malloc καταλαβαίνω γιατί χρησιμοποιείται...

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι, πως μόλις βγάλω το * απο το s και το αφήσω μόνο (δλδ δεν ανατρέχω στο περιεχόμενο της διεύθυνσης μνήμης, αλλα στην μεταβλητή) και αφαιρέσω μετά το malloc και το free, μου βγάζει μήνυμα λάθους...

τέλοσπάντων αυτή είναι η δική μου λύση. (dop to \0 το ήξερα απο πρίν, thnks παντως!!!)

#include <stdio.h>

#include <string.h>

#include <stdlib.h>

#define N 20

int main(void)

{

char *a;

int i,m,megethos;

megethos=N*sizeof(char);

a=malloc(megethos);

if (!a)

{

printf ("\n\n AKURO \n\n");

return 0;

}

printf ("\n Dwse tin symvoloseira: \n\n");

gets(a);

i=0;

while (a[i]!='\0')

m++;

for (i=0;i<m;i++)

putchar (a[i]);

free(a);

return 0;

}

[\code]

Το καινούργιο πρόβλημα τώρα είναι πως, όταν το τρέχω (χωρίς ούτε ένα error ή warning) μου ζητάει κ δίνω την συμβολοσειρά, μετά όμως το πρόγραμμα σταματάει και δεν κάνει τπτ!!!!!

Ξέρω πως σας έχω μπουχτήσει με τις αρχάριες ερωτήσεις μου, αλλά απ'ότι φαίνεται άλλα διαβάζω στις σημειώσεις και αλλιώς είναι στην πράξη...

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε φίλε parsifal πες μου το όνομα σου να σου ανάβω μια λαμπάδα στη γιορτή σου 2 μέτρα!!!

Τελικά μάλλον πρέπει να πέσω να κοιμηθώ λίγο, και μετά μόλις κάνει defrug ο εγκέφαλος μου να ξαναπιάσω τον προγραμματισμο...

thnks και συγνώμη για την ταλαιπωρία, για αυτό το 2ο χαζό λάθος, άλλαξα 3 compiler, δοκίμασα κάτι άκυρα σκηνικά με malloc και κόντεψα να παρατήσω και την σχολη... thnks ξανά guys...

Δημοσ.

[quote name=Lomar;1452781

thnks και συγνώμη για την ταλαιπωρία' date=' για αυτό το 2ο χαζό λάθος, άλλαξα 3 compiler, δοκίμασα κάτι άκυρα σκηνικά με malloc και κόντεψα να παρατήσω και την σχολη... thnks ξανά guys...[/quote]

ποια σχολη?

και ποια βιβλια κανετε/εχεις?

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

ποια σχολη?

και ποια βιβλια κανετε/εχεις?

Σχολή Πληροφορικής και τηλεπικοινωνίας υπολογιστών παράρτημα Insomania.

βγάζει πολύ καλούς επιστήμονες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...