i_lie_us Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 προς όσους έχουν ήδη ενεργοποιηθεί:ειδοποίηση για την αποστολή του ρουτερ απο forthnet πώς και πότε έγινε; -πηρατε εσεις τηλέφωνο; -σας πήραν, και πόσες μερες πρίν τη συνδεση; -ηρθε χωρίς ειδοποίηση; Δέν με ειδοποιήσαν εμένα, και φυσικά τους πήρα εγώ τηλέφωνο!!Ύστερα μου έδωσαν απο τη forthnet το τηλέφωνο της εταιρίας courier και ένα κωδικό για την παραγγελία για να ρωτήσω σε τι στάδιο βρίσκεται η αποστολή του router... Γενικά αν γίνεται (γιατί δεν ξέρω αν άλλαξε και εταιρία courier η forthnet)πήγαινε να το πάρεις μόνος σου απο τίς αποθήκες (αν δεν βαριέσαι).Εγώ πήγα από την interattika και το πήρα!
xrest Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 σημερα εκανα κ γω την αιτηση μου.μενω βεβαια βουλα κ ακομα δεν παιζει δικτυο φορθνετ δω.παρολαυτα μου παν να την κανω τωρα διοτι μεεεεεεεεεχρι να ενεργοποιηθει θα εχει φτασει κ στην βουλα.αντε κ ευτυχισμενο το 2008 παιδες
zoocra77 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Entaxei den paei allo me ta sinehomena 5lepta dc!!!Afou shedon oloi oi sindromites ehoun ta idia provlimata giati den to xanapaei 10 se olous na isihasoume?Apo to proi pairno tilefono kai den piano grammi.To 8011009000 den einai?Entometaxi oute mia anakoinosi oti ta houme kanei poutana tpt!Mou houn spasei ta nevra....
WolfBack Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 To 8011009000 den einai? Δοκίμασε και το 2119559000 σε εργάσιμες ώρες. Τουλάχιστον σε αυτό δεν αντιμετώπισα την μέγιστη αναμονή, όσο το 801. Ίσως να σταθείς τυχερός.
pierotos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Tώρα συνδέθηκα με τα παρακάτω ADSL Speed (DS/US) 17556/508 Kbps Κατεβάζω το μέγιστο με 500KB/S Αυξάνεται και μειώνεται κάθε φορά??? Για τα FAIL γνωρίζουμε κάτι???? Για την αναγνώριση κλήσεων???? Test the connection to your local network Test your Ethernet Connection: DOWN Test your USB Connection: PASS Test the connection to your ADSL service provider Test ADSL Synchronization: PASS Test ATM OAM F5 segment ping: PASS Test ATM OAM F5 end-to-end ping: PASS Test ATM OAM F4 segment ping: FAIL Test ATM OAM F4 end-to-end ping: FAIL Test the connection to your Internet service provider Test PPP server connection: PASS Test authentication with ISP: PASS Test the assigned IP address: PASS Ping default gateway: PASS Ping primary Domain Name Server: PASS
clubman Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Παιδια εγω γενικα εχω πολυ προβλημα με αποσυνδεσεις.. Κανονικα συγχρονιζα στα 14000 με margin 6 και atenuation 32 και μετα απο επικοινωνια με τη forthnet μου το ριξαν στα 11000 αλλα παλι τα ιδια.. Σημερα εκανα κατι δοκιμες και διαλεγοντας το ADSL_G.dmt συνδεθηκα στα 10540 και αυτο ηταν! Ολως περιεργως ειμαι 4 ωρες μεσα και δεν εχει κανει ουτε ενα disconnect! Απιστευτο μου φαινεται.. Μεγιστη ταχυτητα περιπου 550KB/s βεβαια, αλλα ποτε δεν επιασα και περισσοτερα.. Εχω το Airties RT-111, ξερει κανεις απο που πειραζεις το encapulation?
zoocra77 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Λοιπόν όπως έχετε παρατηρήσει δεν υπάρχει σχεδόν κανένας που να χει double play και μετά την αναβάθμιση να μην έχει συνεχείς και μεγάλες αποσυνδέσεις,καθώς και χαμηλές ταχύτητες!!!Αυτό που με ενοχλεί είναι οτι όσοι εχουν πάρει τηλεφωνο για να τους φτιάξουν το πρόβλημα τους μειώνουν την ταχύτητα στο 11!!!ΕΓΙΝΕ ή δεν ΕΓΙΝΕ η αναβάθμιση????
i_lie_us Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Παιδιά θα ήθελα πολύ να μου πείτε την άποψη σας:...Νομίζω έχω πρόβλημα στην ταχύτητα... Το μέγιστο που πιάνω απο "ελληνικούς-trackers" είναι 400-450kb/s και από "έξω" πιάνω 250kb/s... ενώ το router συγχρονίζει στα 15231/509 και έχω downstream attenuation 4 ενώ ξέρω οτι απέχω γύρω στο 1,6km απο το dslam... Πώς γίνονται όλα αυτά?? Σας φαίνονται λογικά εσάς? Μήπως δεν έχω κάνει κάτι καλά στις ρυθμίσεις? (Ανησυχώ πολυ!!!) Edit:Άκυρες οι ταχύτητες:Κατέβασα τορρεντ από εξωτερικό με 1147 seeders και έπιασα 820kb/s!!! Παρόλα αυτά το router στα ίδια συγχρονίζεται... (Ρε παιδιά να πάρω και εγώ τηλεφωνο στη forthnet να τους ρωτήσω γιατί "συμπεριφέρεται" ανώμαλα η σύνδεση μου?) Λοιπόν όπως έχετε παρατηρήσει δεν υπάρχει σχεδόν κανένας που να χει double play και μετά την αναβάθμιση να μην έχει συνεχείς και μεγάλες αποσυνδέσεις,καθώς και χαμηλές ταχύτητες!!!Αυτό που με ενοχλεί είναι οτι όσοι εχουν πάρει τηλεφωνο για να τους φτιάξουν το πρόβλημα τους μειώνουν την ταχύτητα στο 11!!!ΕΓΙΝΕ ή δεν ΕΓΙΝΕ η αναβάθμιση???? Όντως τόση αποσύνδεση πέφτει????Εμένα δεν αποσυνδέεται καθόλου... Έχω ώρες-ώρες χαμηλή ταχύτητα όμως...
i_lie_us Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Λοιπόν όπως έχετε παρατηρήσει δεν υπάρχει σχεδόν κανένας που να χει double play και μετά την αναβάθμιση να μην έχει συνεχείς και μεγάλες αποσυνδέσεις,καθώς και χαμηλές ταχύτητες!!!Αυτό που με ενοχλεί είναι οτι όσοι εχουν πάρει τηλεφωνο για να τους φτιάξουν το πρόβλημα τους μειώνουν την ταχύτητα στο 11!!!ΕΓΙΝΕ ή δεν ΕΓΙΝΕ η αναβάθμιση???? Ακριβώς την ίδια απορία έχω και γω... Και με το δίκιο μας πιστεύω... Αντί να ανέβει η ταχύτητα σε μερικούς πέφτει κιόλας ( Ποιόν να εννοώ άραγε????:smile::smile:) Ας βρούν μια "συμβιβαστική λύση" π.χ. να το πήγαιναν 16mbps αλλά σκάνδαλο θα δημιουργηθεί αν γίνει αυτό!!!! Αχ... ρε ευρυ-Ζ Ω Ο Ν -ικότητα!!!
Dreamstorm Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Μην τσεκάρετε τη γραμμή σας με torrents! Βρείτε κάποιο γρήγορο ftp (ftp.forthnet.gr , ftp.ntua.gr ) και δοκιμάστε εκεί. Από το πρώτο το πιθανότερο να δείτε το max download. Εντάξει , μπορεί να υπάρχουν προβλήματα αλλά εμένα άμα πριν 1 χρόνο μου έλεγαν ότι θα έχω σπίτι μου 17mbit με 21,5€ το μήνα , δεν υπήρχε περίπτωση να το πιστέψω. Σιγά σιγά θα στρώσουν όλα, θα πέσουν οι τιμές και θα είμαστε όλοι χαρούμενοι. Τώρα που έγραφα , έβαλα να κατεβαίνει ένα iso , πάει αρκετά καλά , 1,3mb/sec. Εντάξει και τι έγινε , άμα δεν κατέβει σε δέκα λεπτά , θα κατέβει σε 20. Υπομονή!
Nik0s Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Dreamstorm++ Mia xara ta els filaraki, ante giati paraegine to kako kai i fasaria me tis taxytites....olo gkrinia eimastw.
cordobros Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 πρωινη μετρηση πριν απο 5 λεπτα ,απο ftp.forthnet.gr 2MB/s. ανεβαινει σιγα-σιγα.
gtsamour Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Εγώ έχω κάνει αίτηση εδώ και ενάμιση μήνα και μου λένε ότι η forthnet έχει τεχνικό πρόβλημα στην περιοχή (στο κέντρο Τερψιθέας, δικό της όχι του ΟΤΕ). Το ADSL μου (με forthnet one bill) έχει τελειώσει από 25 Ιουνίου και μου είπαν ότι επειδή είναι πρόβλημα της forthnet δεν μου το κόβουν μέχρι να με συνδέσουν στο 2play και φυσικά δεν θα χρεωθώ τίποτα για όσο πάρει να με συνδέσουν.... Ας τους πάρει και 5 μήνες έτσι, χε χε χε (κάθε μήνας που αργούν τους κοστίζει 20 ευρώ)...
prigipa_m Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Έγω έχω απογοητευτεί μετά την αναβάθμιση όσον αφορά τα Disconnect..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.