Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω βάλει 2 play εδώ και κανα μήνα και μου δώσαν το siemens cl-100.

Συνδέεται στα 8-9 Μbit χωρίς προβλήματα αποσυνδέσεων. Ένα D-link 604T που είχα πρίν και αναβάθμισα το f/w για να υποστηρίζει ADSL2+ συνδέεται 1 mbit πιο κάτω από το siemens.

Μένω Γλυφάδα κοντά στην εφορία, υπάρχει κανείς εκεί κοντά να μου πει με πόσο συνδέεται εκείνος?

Το κέντρο (dslam) είναι στην Τερψιθέα, δεν ξέρω ακριβώς που αλλά η Τερψιθέα δεν είναι και μακρυά μου για να δικαιολογεί μόνο 8 mbit.

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
Δημοσ.
ahem...to router sto modem...kai to thlefwno sto phone...sto line paei h grammh pou erxetai apo thn mpriza...

Ουπς... μάλλον έκανα γκάφα δηλαδή ε; Τα έβαλα έτσι γιατί είδα που το line και το modem ήταν μαζί, στην ίδια πλευρά, ενώ η άλλη υποδοχή μόνη της, από την απέναντι. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αν κατάλαβα καλά, δηλαδή, οι συνδέσεις θα έχουν ως εξής:

στην πλευρά που έχει μόνο μία υποδοχή, θα πάει η συσκευή του τηλεφώνου

στην πλευρά με τις δύο υποδοχές θα πάνε: το router στο "modem" και η γραμμή που έρχεται από την πρίζα στο "line".

Μόλις πάω σπίτι θα το ξαναδοκιμάσω και θα ενημερώσω. Ευχαριστώ! :)

Δημοσ.

τι γινεται στο τηλ κεντρο της φορθνετ? απο χτες περνω και βγαζει οτι μιλαει, ουτε καν αναμονη, και οποτε πιανω γραμμη, δε το σηκωνουν!!θα τα σπασω ολα!

Δημοσ.
Tous pairnw edw kai 2 meres kai den to sikwneis kaneis??

Ti ginetai re paidia!!Plaka mas kanoun???

Meta anarwtiountai giati trwne ta prostima...

κ εγώ το ίδιο, μιλάμε ότι κοντεύουν να δώσουν νέα εννοια στην λέξη καφενείο...

Δημοσ.

Κατανοήστε ότι τα προβλήματα με τις φωτιές είναι πολύ μεγάλα και ο φόρτος εργασίας μάλλον τεράστιος..Κάντε υπομονή... Δεν πίνουν καφέ απλά δεν προλαβαίνουν λόγω κάποιων έκτακτων περιστάσεων... Αν δεν αντέχετε την αναμονή πάρτε πρωί πρωί ή το βραδάκυ.. Τέτοιες ώρες δεν περιμένω ποτέ πάνω από 2 λεπτά....

Δημοσ.

το τμημα ιντερνετ ειναι ανοικτο 24 ωρεs το 24ωρο.

εχει τυχει να τουs παρω 5 η ωρα το πρωι και φυσικα να τουs πιασω αμεσωs.

οποιοs κοιμαται αργα αs τουs παρει μετα τιs 12 το βραδυ.

θα μιλησει αμεσωs.

Δημοσ.

Εδώ και 10 μέρες έχω συνεχείς αποσυνδέσεις (2play), γύρω στις 3-4 φορές την ημέρα. Το περίεργο είναι ότι συνδέομαι πάλι κανονικά κάνοντας ένα restart το router. Αλλιώς αν το αφήσω και περιμένω δε γίνεται τίποτα. Έχω ελέγξει όλες τις ρυθμίσεις του router και είναι μια χαρά. Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει;

Δημοσ.

Εμενα χτες το βραδυ η γραμμη σερνοταν τελειως!

Μετα τις 4 το πρωι ψιλοστανιαρε αλλα ρε παιδια ενω το ρουτερ χρονιζει στα 22mbit πανω απο 15 δεν εχω δει ποτε!!

• Members
Δημοσ.

Εγώ σύνδεσα το splitter σύμφωνα με αυτό το post του Thresh και επιπλέον κράτησα τα φιλτράκια σε κάθε μία από τις 2 τηλεφωνικές συσκευές που έχω. Από τότε οι αποσυνδέσεις σταμάτησαν, ενώ και το λαμπάκι του ίντερνετ στο ρούτερ είναι πια μονίμως πράσινο και όχι κόκκινο όπως πριν. Το μόνο πρόβλημα που παραμένει είναι ο συγχρονισμός στα 10mbps περίπου, ενώ, λογικά, μπορεί να πάει ψηλότερα. Κατά τα άλλα όλα καλά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...