Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η γραμμή σου είναι πάρα πολύ καλά...

OK, σε ευχαριστώ πολύ.

Θα το αφήσουμε να δούμε πως θα πάει και ελπίζω να "στρώσει" σιγά σιγά. Μου κάνει εντύπωση πάντως γιατί με 768Kbps σύνδεση που είχε πρίν πάλι απο Forthnet, έπιανε περίπου το 85% της ταχύτητας και με πολύ μεγάλη σταθερότητα όλο το 24ωρο.

• Super Moderators
Δημοσ.
re paidia eimai 1 xiliometro apo to dslam kai exw poli megala noumera noisi margin & attenuation mipws xerei kaneis pws mporei na diorthothei auto?

Dokimase xwris na exeis oute mia thlefwnikh syskeuh syndedemenh stis mprizes...kane restart to router kai des pali stats...

epishs elpizw na exeis valeis filtrakia se oles tis thlefwnikes syskeues (otan tis exeis syndedemenes)

telos to oti les pws eisai 1km makrya apo to dslam den leei tpt...den shmainei oti erxetai apo thn kontinoterh dynath diadromh to kalwdio...

Χθες ενεργοποιήθηκε στο σπίτι του πατέρα μου. Η σύνδεση αν και δεν είχε disconnects ήταν πολύ ασταθής. Κατέβαζα απο 10Kb(!) μέχρι 350Kb max. Φυσικά είναι νούμερα πολύ χαμηλά.

Απο το παρακάτω, μπορεί να μου πεί κανείς αν η ποιότητα της γραμμής είναι καλή η όχι;

adslpr5.th.gif

tis taxythtes autes tis pianate me download mananger (getright dap flashget ktlp ktlp) h xwris? kai apo poio site?

Δημοσ.
tis taxythtes autes tis pianate me download mananger (getright dap flashget ktlp ktlp) h xwris? kai apo poio site?

Ναι έχεις δίκιο. Δεν χρησιμοποίησα download manager. Κατευθείαν απο τον ΙΕ7 ή Firefox. Δοκίμασα να κατεβάσω αρχεία απο την microsoft, download.com και διάφορες εταιρίες λογισμικού. Συγκεκριμένα το Media Player 11 απο την microsoft στην μέση κόλλησε. Τα καλύτερα αποτελέσματα τα είχα απο download.com. Τα χειρότερα όταν πήγα να κατεβάσω το ad-aware απο το site της εταιρίας.

Στο http://www.speedtest.net μου έδειχνε 1Mbit, ενώ στο speedtest.forthnet.gr έλεγε 15(!)Mbit.

Άντε βγάλε άκρη....

Πάντως ακόμα και χωρίς download manager έπιανα πολύ καλές ταχύτητες με 768 (80-85kb).

• Super Moderators
Δημοσ.

ta speedtests asta...teleiws ana3iopista...

sta 768k den xreiazesai download manager...alla apo 3-4mbit kai panw einai anagkaios gia na a3iopoieitai h grammh sto full...

Δημοσ.

Όταν πρωτοσκεφτηκα να φυγω απο τον Π.ΟΤΕ το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα φυσικα ηταν να ψαξω προσφορες στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ και αφου ειδα τι παιζει πανω κατω με βαριά καρδιά (ενταξει ειμαι λιγο υπερβολικός!!!) αποφασισα να κανω αιτηση στη φορθνετ με τη λογικη : το μη χειριστον βελτιστον...

Συμπληρωσα την αιτηση και την εστειλα ταχυδρομικώς λεγοντας στον εαυτό μου καλή υπομονη (3μηνο και αν σκεφτομουν)...

Ισως αυτο να μου εφερε γουρι τελικά...

11/09/2007 Αποστολή αίτησης ταχυδρομικώς

14/09/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

14/09/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

19/09/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:03/10/2007

ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ να μην το γρουσουζεψω...

Δημοσ.
Όταν πρωτοσκεφτηκα να φυγω απο τον Π.ΟΤΕ το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα φυσικα ηταν να ψαξω προσφορες στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ και αφου ειδα τι παιζει πανω κατω με βαριά καρδιά (ενταξει ειμαι λιγο υπερβολικός!!!) αποφασισα να κανω αιτηση στη φορθνετ με τη λογικη : το μη χειριστον βελτιστον...

Συμπληρωσα την αιτηση και την εστειλα ταχυδρομικώς λεγοντας στον εαυτό μου καλή υπομονη (3μηνο και αν σκεφτομουν)...

Ισως αυτο να μου εφερε γουρι τελικά...

11/09/2007 Αποστολή αίτησης ταχυδρομικώς

14/09/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

14/09/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

19/09/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:03/10/2007

ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ να μην το γρουσουζεψω...

ρε παιδιά εντάξει δεν έχει σημασία και το πού βρίσκεσαι; εγω πχ εκανα 35 μερες να ενεργοποιηθω(ζωγραφου) κι ενα φιλαρακι εκανε αιτηση 5 μερες πριν απο μενα και ακομα περιμενει, αλλα μενει κεντρο αθηνα

Δημοσ.
ta speedtests asta...teleiws ana3iopista...

sta 768k den xreiazesai download manager...alla apo 3-4mbit kai panw einai anagkaios gia na a3iopoieitai h grammh sto full...

DownLoad manager οπως GetRight ? καποιο καλο ξερουμε ? γιατι το τελευταιο d/l manager που χρησιμοποιησα ηταν πισω στο 1998 και φυσικα πρεπει να εχουν αλλαξει πολλα απο τοτε :(

Δημοσ.

οκ σε ευχαριστω . στο θεμα του 2play τωρα . με πηρε απο την φορτηνετ ενας <<ΤΕΧΝΙΚΟΣ>> και μου ειπε οτι η γραμμη μοθ κλειδωνει μια χαρα στα 2MBPS που κλειδωνει χθες το βραδυ και οτι δεν θα πιασει παραπανο γιατι το pc μου ειναι γεματο ιους . Οταν του ειπα οτι το pc ειναι formarismeno χθες το απογευμα μου ειπε οτι βαλατε μετα το format cd με ιους μεσα και το κανατε παλι χαλια . Οταν του ειπα οτι ειμαι τεχνικος δικτυων και γνωριζω 5 - 10 πραγματα μου ειπε οτι φταιει ο χαλκος του σπιτιου και δεν μπορει να γινιε τπτ .... οταν αρχισα να φωναζω αποφασισε να μου πει οτι θα το κοιταξει και θα το δηλωσει σαν βλαβη να δουν τι μπορει να γινει .... τα συμπερασματα δικα σας....

Δημοσ.

Nai se ayto den antilegw an den toys deixeis me to kalo h' me to kako(Sinithws me to kako) oti skampazeis merika pragmata sxetika me ypologistes kai diktia tote se gam... kanontas se pasa sti pasa h' legontas soy paramithia tis xalimas....

Eytixws egw me 4net mesw ote pros to paron. Den exw sinantisei tetoio provlima giati opote toys pira tilefwno kai moy lysane amesws to provlima kai itane poly evgenikoi. Twra oso afora alles etaires opws hellas on line kai on filoi moy eixane(Isws epeidi den itane gnwstes twn ypologistwn) akrivws to provlima poy anaferw poio panw.

Δημοσ.
μου ειπε οτι βαλατε μετα το format cd με ιους μεσα και το κανατε παλι χαλια

ναι και μετα ειδα οτι πηγατε και στην τουαλετα και δεν τραβηξατε καζανακι

τι ακουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Δημοσ.

εχω οτενετ και σκεφτομαι να το αλλαξω σε forthnet 2play.. βεβαια με ολα αυτα που διαβασα εδω μεσα δε ξερω ψιλοκολλαω... αλλη εναλλακτικη ειναι η HOL..

τι προτεινετε οσοι εχουν βαλει καποια απο τις δυο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...