Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
paidia mou irthe logariasmos 79 euro .giati?40 euro den itan na mou erthi.o 1 minas mou itan aftos.den pira kinita apo to stathero.kai to xarti elege kati gia teli.den itan tsdampa ta teli?gia peste re paidia kai esis.79 euro tha mou erxete i 40?

plironeis kathe fora to epomeno dimino! den exei simasia poso kairo eisai sto diktyo. tha borouse na s eixe erthei k noritera, opos emena p irthe 20 meres meta tin energopoiisi..an deis sou grafei gia pio diastima einai ta 79,80e pou tha doseis. Logika apo tin imera energopoiisis mexri kai 2 mines meta.

ston epomeno logariasmo.meta apo 2 mines diladi tha propliroseis pali tous epomenous 2 mines kai tha doseis extra o,ti kinita kai diethneis ekanes ayti tin periodo pou perase.

Δημοσ.

Mporeite na moy peite:

1. Ti entypwseis exete apo to 2play tis 4net giati merikoi eipane oti kathe paraskevosavvatokiriako toys ekove o ote to internet h' to tilefwno logo toy oti o ote ekane poyst... se alloys paroxeis statheris tilefwnias kai internet. Isxyei akoma kati tetoio h' oxi?

2. Yparxei genikws kanena provlima me to 2play kai ti taxytites poianete sta torrent kai sto rapidshare.

Sas eyxaristw poly oloys gia tis apantiseis sas.

Δημοσ.

Η ιδια λογικη δεν ισχυειι με τα παγια του ΟΤΕ(προπληρωνω τους επομενους 2 μηνες); Οταν ενεργοποιηθει η 4νετ θα γινει επιστροφη χρηματων απο οτε;

Δημοσ.

Παιδια εχει ενεργοποιηθει κανενας στην περιοχη της Τουμπας

Θεσσαλονικη;

Περιμενω απο τον Ιουνιο και μου λενε εχει προβλημα η περιοχη

με τις πορτες.

Δημοσ.
Η ιδια λογικη δεν ισχυειι με τα παγια του ΟΤΕ(προπληρωνω τους επομενους 2 μηνες); Οταν ενεργοποιηθει η 4νετ θα γινει επιστροφη χρηματων απο οτε;

tous 2 proigoumenous mines den plironeis me ton ote??:confused:

sto tilefono de les?

Δημοσ.

γεια σας

σημερα πηγα και εκανα την αιτηση για το 2play με μεταφορα ιντερνετ/τηλεφωνου απο ΟΤΕΝΕΤ/ΟΤΕ αντιστοιχα. την αιτηση την εκανα σε ενα καταστημα συνεργατων της forthnet και μου ειπαν απο εκει οτι στελνουν τις αιτησεις που μαζευουν, μια φορα την εβδομαδα.. καθε τεταρτη..δλδ αυριο θα σταλει στην forthnet η αιτηση..

Αυτο που θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις ειναι αν θα με πιανει αυτη η προσφορα του πακετου "Με δωρεάν εξοπλισμό και τέλος ενεργοποίησης της υπηρεσίας (προσφορά έως 30/09)".. δλδ η αιτηση μου θα πρεπει να εχει σταλει μεχρι τις 30/09 στην forthnet.. ή ισχυει απο την στιγμη που την παρεδωσα στο συνεργαζομενο καταστημα? ρωτησα τον τυπακο εκει δεν ηξερε και στα σιγουρα.. ξερει κανεις?

Δημοσ.

Αυτο που θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις ειναι αν θα με πιανει αυτη η προσφορα του πακετου "Με δωρεάν εξοπλισμό και τέλος ενεργοποίησης της υπηρεσίας (προσφορά έως 30/09)"

αυτη η "και καλα" προσφορα ισχυει απο τοτε που ξεκινησε το 2play και καθε φορα η προθεσμια ανανεώνεται ;-). Το κανουν για να βιαστεις να προλαβεις την προσφορα που υποτιθεται θα ληξει και μετα θα πρεπει να πληρωσεις ενεργοποιηση και εξοπλισμο..Μεχρι στιγμης τουλαχιστον ετσι γινεται..την ανανεωνουν συνεχεια..οποτε μην ανησυχεις.

Δημοσ.

thanks .. τι να πω ρε παιδια εχω διαβασει αυτα που γραφουν για την forthnet και εχω φρικαρει αχαχα ελεος δλδ ξεφτιλα για εταιρια που βγαζει τοσα δις. Ας ελπισω να μην μπλεξω κιεγω ετσι.. :/

επισης διαβασα σε καποια post οτι θα εχω νετ απο την ΟΤΕΝΕΤ και θα μου κοποει για κανα 48ωρο οπου μετα θα γινει η μεταβιβαση σε forthnet.. ισχυει αυτο?

Δημοσ.

Σημερα ελαβα αυτο το γλυκουλικο μηνυματακι που μου λεει οτι θα ενεργοποιηθω μεθαυριο πεμπτη.Απο router ομως ουτε ιχνος :???: Παιρνω τηλ την 4thnet?:confused:

Δημοσ.
Σημερα ελαβα αυτο το γλυκουλικο μηνυματακι που μου λεει οτι θα ενεργοποιηθω μεθαυριο πεμπτη.Απο router ομως ουτε ιχνος :???: Παιρνω τηλ την 4thnet?:confused:

γλυκουλικο? lolol καλο:-D

Επιτέλους κι εγώ έφτασα στην τελική ευθεία :mrgreen:

20/09/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:04/10/2007

13/09/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

08/06/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

Δημοσ.

ολοι 4/10/2007

ετσι και δεν γινει κατι θα εχει πολυ γελιο γιατι και γω την ιδια ημερομηνια εχω περιοχη τερψιθεα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...