Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο πλαίσιο δεν μου έδωσαν καμμία απόδειξη, και μου είπαν πως θα με πάρουν στο κιν. ή θα με ειδοποιήσουν με sms για την καταχώρηση... θα κοιτάξω τώρα στο site να δω τι παίζει με αυτό που λες..

μπορείς να με κατατοπίσεις λίγο που να ψάξω???

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ξέρει κανένας να με διαφωτίσει που να κοιτάξω στο site της forthnet για την κατάσταση της αίτησης και αν έχει καταχωρηθεί??? κανείς???

Δημοσ.

thanx, αλλά λέει ''Δεν υπάρχει πληροφορία για τον αριθμό'' ...

και επίσης από κάτω λέει πως ''η εφαρμογή αφορά αποκλειστικά αιτήματα ενεργοποίησης ΝΕΩΝ γραμμών.

Η εφαρμογή δεν καλύπτει αιτήματα που αφορούν σε μετατροπές ή μεταφορές των υπαρχόντων γραμμών.'' δεδομένου ότι εγώ έχω otenet εδώ και 1 χρόνο, μετράει σαν ''μεταφορά'' ???

μετά ακολουθεί το πιο τρομακτικό απ'ολα!

''παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 801-100-8000 & 211-100-8000'' :???::(:neutral:

edit/ άκυρο, τα στα συγκριμένα απαντούν (μαλλον), τα μπέρδεψα με τα 801-100-9000 που δεν πιάνεις ποτέ γραμμη..

Δημοσ.
thanx, αλλά λέει ''Δεν υπάρχει πληροφορία για τον αριθμό'' ...

Επειδή δεν έχει καταχωρηθεί ακόμη η αίτησή σου...

Δημοσ.
δεδομένου ότι εγώ έχω otenet εδώ και 1 χρόνο, μετράει σαν ''μεταφορά'' ???
όχι, δεν μετράει σαν μεταφορά, νέα γραμμή είσαι όπως κι εγώ που ήμουν οτενετ για 1 χρόνο. Απλά δεν σε καταχωρήσαν ακόμη. Όσο για την απόδειξη του πλαισίου, μου φαίνεται παράξενο. Η αδελφή μου έκανε την αίτηση από το πλαίσιο προχθές και μου έδειξετο χαρτί που της δώσανε, με όλα τα στοιχεία επάνω, ημερομηνία κλπ. Εγώ πάλι που είχα κάνει την αίτηση στα γραφεία της φορθνετ, δεν είχα πάρει απόδειξη, μόνο το χαρτί με τους όρους του 2play. Και όλα προχωρήσαν. So..
Δημοσ.

βασικά είχα κατεβάσει την αίτηση, και σκεφτόμουν να την στείλω ταχυδρομικά, αλλά επειδή περνούσα από πλαίσιο έτσι κι αλλιώς, μου είπαν πως μπορω να την δώσω εκεί...

πηγα την άφησα είπα ''ευχαριστώ'' και έφυγα...

μλκ έκανα???

Δημοσ.

δεν με πολυνοιάζει να περιμένω, αρκεί να μην χαθεί και μαζί της χαθεί και η προσφορά....

άντε να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας μετά, και ότι όντως την έστειλα πριν το τέλος του μήνα... :(

Δημοσ.

Έπρεπε να κρατήσεις μια φωτοτυπία με το τι έδωσες, για παν ενδεχόμενο. Ρώτησε στο Πλαίσιο που την έδωσες, αν την προωθήσαν εγκάιρως για την προσφορά.

Δημοσ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ απο τον Απριλιο που εκανα αιτηση μπηκα στο 2play....απιστευτο....να και μερικα στατιστικα ==>

Data Rate:

Stream Type

Actual Data Rate

Upstream

509 (Kbps.)

Downstream

16060 (Kbps.)

[Go Top]

Operation Data / Defect Indication:

Operation Data

Upstream

Downstream

Noise Margin

27 dB

6 dB

Attenuation

24 dB

25 dB

Δημοσ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ απο τον Απριλιο που εκανα αιτηση μπηκα στο 2play....απιστευτο....να και μερικα στατιστικα ==>

Data Rate:

Stream Type

Actual Data Rate

Upstream

509 (Kbps.)

Downstream

16060 (Kbps.)

[Go Top]

Operation Data / Defect Indication:

Operation Data

Upstream

Downstream

Noise Margin

27 dB

6 dB

Attenuation

24 dB

25 dB

Se pia perioxi eisai?

Δημοσ.
κεντρο θεσσαλονικης..καλα ειναι τα νουμερα???μπαααα

Plaka kaneis, i grammi mou sikoni mexri 6000Kbps:cry:, esi sindethikes sta 16000 kai rotas an einai kala? mia xara einai...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...