Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Επειδή είμαι λίγο άσχετος...μήπως κάποιος μπορεί να μου πεί που βλέπετε την πορεία τις αιτισής σας.σε πιο λινκ;

Ευχαριστώ.

Ακυρο το βρήκα....

• Super Moderators
Δημοσ.
σε torrent τι ταχυτητες εχετε.εμενα στην καλυτερη φτανει μεχρι 1.0....δεν παει παραπανω;

sta8era 1.2mb/sec

Δημοσ.

13/12/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

12/09/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

Ρε παιδιά επειδή σοβάρά σκέφτομαι να το διακόψω, η εμπερία σας τι σς λέει; έχω να περιμένω πολύ ακόμα;

Δημοσ.
an den iparxoun periplokes stin grammi sou.

Γιατι εμενα?? Που στο site τους μου λεει "Εκρεμοτητα Δεσμευσης Πορτας" και στο τηλεφωνο που τους πηρα μου λενε "Ελλειψη Ζευγους Χαλκου"...Εκτος κι αν ειναι το ιδιο....

Δημοσ.

Μία αίτηση που έχει κάνει ένας φίλος μου περίπου από τις 11 Νοεμβρίου είναι ακόμη σε status "Εκρεμοτητα Δεσμευσης Πορτας". Τι γίνεται τόσο καιρό; Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι φταίει ο OTE για την καθυστέρηση και ότι τους πιέζουν καθημερίνα. Το κάνεις λέει για να τους συναγωνιστεί. Τους είπα μήπως να πάρει και αυτός τον ΟΤΕ για μία επιπλέον πίεση και μου είπαν ότι δεν θα βγάλει άκρη. Και δηλαδή τους ρωτάω πότε θα γίνει η σύνδεση με την Forthnet. Η απάντηση ήταν ότι πραγματικά δεν ξέρουν. Τα συμπεράσματα δικά σας. Παρεπιπτόντως έχετε δει την καινούρια διαφήμιση του ΟΤΕ;

Δημοσ.

Σε εμένα παίδες το ρούτερ κλειδώνει στα 23,900 ~ (μέσο όρο) :-)

Όταν με ρώτησε η κοπέλα από τη Forthnet και της το είπα τρελάθηκε...δεν είχε ξανακούσει τέτοιο νούμερο...

Αλλά από ταχύτητες δεν έχω δει μέχρι τώρα παραπάνω από 1,7...

Ενεργοποιήθηκα σήμερα.

• Super Moderators
Δημοσ.
13/12/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

12/09/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

Ρε παιδιά επειδή σοβάρά σκέφτομαι να το διακόψω, η εμπερία σας τι σς λέει; έχω να περιμένω πολύ ακόμα;

den mporeis na diakopseis apo thn stigmh pou stal8hke h aithsh ston ote...

Σε εμένα παίδες το ρούτερ κλειδώνει στα 23,900 ~ (μέσο όρο) :-)

Όταν με ρώτησε η κοπέλα από τη Forthnet και της το είπα τρελάθηκε...δεν είχε ξανακούσει τέτοιο νούμερο...

Αλλά από ταχύτητες δεν έχω δει μέχρι τώρα παραπάνω από 1,7...

Ενεργοποιήθηκα σήμερα.

rwtas an yparxei kana site/server pou na stelnei parapanw apo auta pou pianeis? :P

giati den einai 8ema mono ti katevazoume alla kai me poso mporei na mas steilei o allos

Δημοσ.

loipon pira tilefono prin 1 lepto. anamoni ante na eixa 10 deuterolepta... parakseno k den to eixa sinithisei (mporei na ftaiei k i ora pou tilefwnisa).

rotaw tin kopela oti eprepe na exw energopoiithei apo tin deutera. i apantisi tis itan oti sinithws i diadikasia energopoiisis mporei na ginei mexri k 3-4 meres meta tin ektimwmeni imerominia. ara mou eipe oti aurio-methaurio, tha exw energopoiithei. meta tis rotisa gia to router pou den exw lavei akomi k mou eipe oti auto einai thema taxidromeiou pote tha to lavete. oti exei apostalei(oxi oti me endiaferei kiolas alla na kserw k ti ginetai).

erotisi tora:

osoi eixan forthnet k anavathmisan se 2play. sas diakopike mono to tilefono gia autes tis 2-3 ores i kai i adsl eixe diakopi gia 2-3 ores k meta epanilthe me diakopes mexri na sigxronisei stathera?

• Super Moderators
Δημοσ.

to thlefwno den douleue gia 8 wres se mena mono thn hmera energopoihsh/forhtothtas...

internet eixa mpam mpam apo to prwi...thlefwno epanhl8e to vrady...

Δημοσ.
meta tis rotisa gia to router pou den exw lavei akomi k mou eipe oti auto einai thema taxidromeiou pote tha to lavete. oti exei apostalei(oxi oti me endiaferei kiolas alla na kserw k ti ginetai).

Ζητα τους το νουμερο της φορτωτικης του router σου..θα στο δωσουν..ετσι ειχα κανει κι εγω στο παλιο μου σπιτι..με forthnet adsl τοτε..μετα μπαινεις στο site της acs courier(αυτην λογικα χρησιμοποιουν ακομα) και βλεπεις τι γινεται με το router σου:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...