Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε παιδιά εγώ από τις 8 του μηνός που υποτίθεται θα ενεργοποιούταν η σύνδεση δεν έχω τηλέφωνο.Το internet ενεργοποιήθηκε χτες αλλά ακόμα τηλέφωνο δεν έχω.Να περιμένω λέτε καμιά μέρα ακόμα ή να τους πάρω τηλέφωνο σήμερα;

Περίεργο. Η φορθνετ δίνει πιθανή διάρκεια διακοπής 2-3 ώρες για να ειναι εξασφαλισμένοι, σε εμένα ζήτημα να είχα 10λεπτά διακοπή. Τηλεφώνησέ τους οπωσδήποτε αύριο, κάποια μ@μ@κι@ θα έκαναν.

Δημοσ.

Έχουμε και συναγερμό στη γραμμή και σκέφτηκα ότι ίσως να φταίει αυτό αλλά τον αποσυνδέσαμε και ακόμα τα ίδια.Τη Δευτέρα θα έρθει και τεχνικός για να τον δει.Τέσπα θα τους πάρω αύριο και βλέπουμε.(εμένα δε με καίει τόσο πολύ αλλά έχω τους γονείς μου που με πρήζουν οπότε...)

• Super Moderators
Δημοσ.

χρειάζεται φίλτρο ΚΑΙ ο συναγερμός εφόσον συνδέεται με το τηλέφωνο...

αιδια εχθες και σημερα οποτε κατεβαζω απο rapid το βραδυ μετα της 10 μεσω flashget απο 1500 που κατεβαζω η ταχυτητα παει 500-600.Η forthnet φταιει εεε?Το μεσημερη κατεβαζω μια χαρα το βραδυ δεν κατεβαζω καλα.

δοκίμασες να τεστάρεις στις ίδιες ώρες από κάποιον αξιόπιστο server(πχ Nvidia) αν έχει η γραμμή την ίδια συμπεριφορά?

αν όχι κάντο, και αν έχει ίδια συμπεριφορά με RS τότε φταίει η Forthnet, αν όχι τότε ο server του RS από τον οποίο κατεβάζεις αρχείο

Δημοσ.
χρειάζεται φίλτρο ΚΑΙ ο συναγερμός εφόσον συνδέεται με το τηλέφωνο...

Του είχαμε ήδη βάλει.Αλλά και αυτός να έπαιζε ρόλο που δε λειτουργούσε το τηλέφωνο αφού τον αποσυνδέσαμε δεν θα έπρεπε να λειτουργεί κανονικά;Όχι τίποτα άλλο αλλά πρέπει να πηγαίνω και στη γιαγιά μου για να τους παίρνω τηλέφωνο γιατί το 8011009000 δεν γίνεται να το πάρεις από κινητό.

Δημοσ.

παιδιά εγώ έχω βιβόντι με την δικιά τους γραμμή. Για να βάλω φορθνετ πρέπει να επικοινωνήσω με την βιβόντι και μετά να κάνω αίτηση στην φορθνετ?

Πόσο χρόνο θα κάνει να μου μπει η νέα γραμμή?

ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά! Μου έστειλαν χτες μύνημα στο κινητό για επιβεβαίωση της ενεργοποίησης της υπηρεσίας την Δευτέρα αλλά ακόμα modem δεν μου έχουν στείλει!

Προβλέπω να έχουμε τρεξίματα γμτ!

Δημοσ.

παδιά ξέρουμε ποιον ακριβώς εξοπλισμό δίνει με το 2play ?

επίσης, η αναγνώριση θα χαθεί μετά την ενεργοποίηση η όχι ?

Δημοσ.

Εμενα μου εδωσαν το router Siemens CL-110 (οχι ασυρματο)..Και η αναγνωριση δεν χανεται μετα την ενεργοποιηση καθως την προσφερει δωρεαν η forthnet..

Δημοσ.

Φιλε μου δεν το χρησιμοποιω γιατι εχω το LInksys WAG200...υπαρχει και περιπτωση να μη σου δωσουν το Siemens αλλα καποιο αλλο. Απ οτι εχω καταλαβει δινουν οτι router εχουν stock την καθε φορα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...