Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
to double play pezei me ta panta.adsl ine kai auto opos ola ston kosmo.dslam opos olou tou kosmou.

Ναι το ξέρω, απλά αυτό μου είπε ένας υπάλληλος στο τηλ. κέντρο. Το ανέφερα απλά ως παράειγμα για το πόσο άσχετοι μπορεί να είναι..:mrgreen: :mrgreen:

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

poulinos to repeater expander poy eipes se proigoymeno soy post ti akrivws einai? kai einai kalitera na parw afto to repeater expander h' mia kali keraia????? Kai ti kerdizw - xanw apo to kathe ena.

Δημοσ.

εκανα την ενεργοποιηση μεσα απο την ιστοσελιδα τους, μιλησα και με μια κοπελα σχετικα με την αιτηση και αν ελαβαν το λογαριασμο του ΟΤΕ που τους εστειλα και εχω λοιπον την εξης απορια. Ποσο καιρο θα κανουνε να στειλουνε εκεινοι την αιτηση στο ΟΤΕ και μετα ποσο θα κανει ο ΟΤΕ να ενεργοποιηση την συνδεση. Στην ιστοσελιδα τους σχετικα με την πορεια της αιτησης δεν εχει γινει τιποτα και ενφανιζεται το κορυφαιο μην οτι Δεν υπάρχει πληροφορία για τον αριθμό.

Για πληροφορια σας, η ΗΟΛ με τον ΟΤΕ κανανε εναμιση μηνα για την ενεργοποιηση και μιαμιση μερα για την απενεργοποιηση. Τα σχολια δικα σας.

Οταν λοιπον βαλουνε το 2 play στην περιοχη μου, θα πληρωσω την διαφορα. Βεβαια κανενας λογος γισ καινουργιο εξοπλισμο!!!

Καλο Πασχα!!!

Δημοσ.
εκανα την ενεργοποιηση μεσα απο την ιστοσελιδα τους, μιλησα και με μια κοπελα σχετικα με την αιτηση και αν ελαβαν το λογαριασμο του ΟΤΕ που τους εστειλα και εχω λοιπον την εξης απορια. Ποσο καιρο θα κανουνε να στειλουνε εκεινοι την αιτηση στο ΟΤΕ και μετα ποσο θα κανει ο ΟΤΕ να ενεργοποιηση την συνδεση. Στην ιστοσελιδα τους σχετικα με την πορεια της αιτησης δεν εχει γινει τιποτα και ενφανιζεται το κορυφαιο μην οτι Δεν υπάρχει πληροφορία για τον αριθμό.

Για πληροφορια σας, η ΗΟΛ με τον ΟΤΕ κανανε εναμιση μηνα για την ενεργοποιηση και μιαμιση μερα για την απενεργοποιηση. Τα σχολια δικα σας.

Οταν λοιπον βαλουνε το 2 play στην περιοχη μου, θα πληρωσω την διαφορα. Βεβαια κανενας λογος γισ καινουργιο εξοπλισμο!!!

Καλο Πασχα!!!

Ap o,ti katalaba ekanes aitisi mono gia adsl.Synithws i aitisi xreiazetai gia na stalei ston ote apo 2 meres ews mia ebdomada kai o ote xreiazetai 10-12 meres gia tin energopoiisi.Apla kathysteroun kamia fora merikes meres mexri na kataxwrisoun tis aitiseis sto systima,gi afto kai de blepeis tipota.

Δημοσ.

έμενα μου έστειλαν χθες μήνυμα στο κινητό ότι ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία. βέβαια εξοπλισμό δεν έχω λάβει ακόμα!!!

Ευτυχώς που έχω το modem από vivodi από πιο παλιά συνδρομή. Τι να πει κανείς...

Δημοσ.
poulinos to repeater expander poy eipes se proigoymeno soy post ti akrivws einai? kai einai kalitera na parw afto to repeater expander h' mia kali keraia????? Kai ti kerdizw - xanw apo to kathe ena.
me kali kerea pou exo dokimasei den exo dei kali diafora na po tin alitheia akoma kai me 7 db.tora to expander ama pas sto eshop kai grapseis linksys expander tha deis ena minanimataki pou auto mpenei konta ekei poou telionei to sima tou wireless sou.auto pianei to sima kai to xanastelnei me tin seira tou san na itan to idio to modem opote esi pou ise pio jkonta se auto pianeis kalitera.px auto kanoun merikoi.isogeio o router protos orofos to expander gia na dosei se OLON ton proto.kai an ine na pliroso 50 gia kerea kalitera 80 gia expander.

έμενα μου έστειλαν χθες μήνυμα στο κινητό ότι ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία. βέβαια εξοπλισμό δεν έχω λάβει ακόμα!!!

Ευτυχώς που έχω το modem από vivodi από πιο παλιά συνδρομή. Τι να πει κανείς...

an exeis kati kalo mporeis na kratiseis auto alios pigene apo ekei na to pareis.

Καλο Πασχα!!!

an den iparxoun portes apo ote mporei na parei kai up to mina.

Δημοσ.

Re file poulinos eipame oti thelw mia ftini kai kali lysi. An einai na dwsw 80 euro gia expander dinw kai pairnw ki allo wilreless adsl modem router. Mia ftini kai axiologi lysi gia to thema adinamo sima thelw.

Δημοσ.
Re file poulinos eipame oti thelw mia ftini kai kali lysi. An einai na dwsw 80 euro gia expander dinw kai pairnw ki allo wilreless adsl modem router. Mia ftini kai axiologi lysi gia to thema adinamo sima thelw.

Stin idia grami 2 routers den ginete distixos.. Opote i to pas wireless/wired ekei pou se voleuei i akoloutheis tin lisi tou Poulino. Twra ektos an den kserw kati, to oti thes fthini lisi den simenei kai oti iparxei tetoia lisi.

Episis ensomatomeni kerea se router den einai kai oti kalitero. Kalitera na pareis kati pou exei 1-2 kerees kai ekmetalevete tis antanaklaseis tou xorou. Gia ta kalitera apotelesmata tha protina episeis na psakseis kai sto net gia tin apodosi kai tin poiotita tou ensomatomenou wireless sto laptop sou, kai ama pareis kaki apantisi, na pas se pcmca wireless.

Δημοσ.

Exw to linksys wag354g re gilr poy mporw na toy valw prostheti keraia san tin :http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615072

poy logika tha kaliterevei to sima toy asirmatoy router. En oligis an parw ti sigegrimeni keraia tha dw kamia idiaiteri diafora h' oxi? An oxi poia keraia moy proteinete kai giati?

Δημοσ.

παίδες επειδή είμαι νιούφης χρήστης 2play και ίσως πολλοί που γράφουν εδώ ξέρουν κάτι παραπάνω...έχω το εξής πρόβλημα:

όταν με παίρνουν από σταθερά ιδιωτικών εταιρειών και κινητά, χτυπά κανονικά το τηλέφωνο.

Από σταθερά ΟΤΕ όμως όχι. Κάτι μου είπαν για φορητότητα κτλ κτλ. Παίρνω στο 121 και μου λένε να πάρω στον πάροχο. Πήρα και μου λένε είναι θέμα ΟΤΕ.

Τι στο καλό συμβαίνει; Πόσο διαρκεί πια αυτό;

Δημοσ.

Εγώ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα, δεχόμουν κανονικά όλες τις κλήσεις (και από σταθερά ΟΤΕ). Δεν ξέρω αν την πρώτη εβδομάδα της ενεργοποίησης παίχτηκε κάτι τέτοιο αν και δε νομίζω, καλούσα εγώ από άλλο σταθερό στο σταθερό μου για να δω αν λειτουργεί...

Πάρε ξανά στη Forthnet κι αν δεις πως δεν βγάζεις άκρη, πέρνα κι από εκεί μια βόλτα..

Δημοσ.

εκανα την αιτηση για 2play και την εστειλα πριν 8 μερεs.

πηρα σημερα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ακομα δεν την εχουν.

μιλαμε απο Κορυδαλλο-Καλλιθεα.

θαθελα να ρωτησω οποιον εχει βαλει το 2lay τηs forthnet να μου πει ποσο καιρο εκανε να ενεργοποιηθει,γιατι αυτοι μιλανε για 4-5 εβδομαδεs ,αλλα εγω βλεπω την δουλεια να τραβαει κανα τριμηνο.

Δημοσ.

ειναι αναλογα με τον φορτο εργασιας τους σε φιλο μου εκανε και 2 μηνες !!!βλεπεις ειμαστε στο Ελλαδισταν ακομα και διαφιμηζουν υπηρεσιες χωρις να εχουν

Δημοσ.
εκανα την αιτηση για 2play και την εστειλα πριν 8 μερεs.

πηρα σημερα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ακομα δεν την εχουν.

μιλαμε απο Κορυδαλλο-Καλλιθεα.

θαθελα να ρωτησω οποιον εχει βαλει το 2lay τηs forthnet να μου πει ποσο καιρο εκανε να ενεργοποιηθει,γιατι αυτοι μιλανε για 4-5 εβδομαδεs ,αλλα εγω βλεπω την δουλεια να τραβαει κανα τριμηνο.

1 1/2 μήνα θα τον περιμένεις. Πάντως από ταχύτητα σκίζει! Είμαι πολύ ευχαριστημένος! Με το τηλέφωνο να δούμε τι θα γίνει και με τον εξοπλισμό.

Μισά πράγματα ρε...!!

Δημοσ.
1 1/2 μήνα θα τον περιμένεις. Πάντως από ταχύτητα σκίζει! Είμαι πολύ ευχαριστημένος! Με το τηλέφωνο να δούμε τι θα γίνει και με τον εξοπλισμό.

Μισά πράγματα ρε...!!

εγω εχω κανει αιτηση και για μεταφορα τηλεφωνου μαζι.

εξοπλισμο τριχεσ crypto f-200 μου ειπαν το οποιο εχω απο παλια και κλειδωνει στα 8 mb,οποτε ρουτερακι [εχω level1,adsl2].

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...