vasiliosa Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 τι να σου πω αν θες σώνει και καλά ΟΤΕ πήγαινε το μέσω ΕΕΤΤ...αλλά αφού θα ενεργοποιηθείς την άλλη βδομάδα με Forthnet δεν ξέρω αν τελικά αξίζει ο μπελάς πολύ απλά θέλω να κρατήσω το ISDN και επειδή όταν έκανα την αίτηση ο ΟΤΕ δεν πρόσφερε κάτι αντίστοιχο με τη Forth. Μίλησα με κάποιον αρμόδιο στην ΕΕΤΤ και μου είπε εάν μέχρι και την Παρασκευή δεν έχει γίνει διακοπή της αιτήσεως να προχωρήσω σε έγγραπτη καταγγελία.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 αχχ αν ήθελες να κρατήσεις isdn γιατί έκανες αίτηση Forthnet? τα λέμε εδώ και καιρό πως η Forthnet δεν παίζει over isdn στο ιδιόκτητο... τεσπα καλό κουράγιο
klog Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 στο router δεν βάζουμε φίλτρο...βάλε μόνο στο ασύρματο και να χρησιμοποιείς download manager...αλλιώς δεν πρόκειται να βλέπεις ταχύτητες της προκοπής Ως επι το πλήστον χρησιμοποιώ rapget για το rapidshare. Στο router έχω βάλει το splitter(λάθος δικό μου με συγχωρείς) που είχε στην συσκευασία. Θα βάλω και ένα φιλτράκι στο ασύρματο και θα δούμε. Ευχαριστώ για την βοήθεια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 δεν χρειάζεται καν splitter αφού δεν έχεις τηλεφωνική συσκευή σε αυτή την μπρίζα...άστο κατευθείαν πάνω στην μπρίζα το rapget είναι μόνο για rapidshare όμως έτσι? για τα υπόλοιπα direct downloads παίζεις χωρίς download manager? btw βρες καλό server στο rapidshare η Forthnet παίζει καλά με Globalcrossing (τον σκέτο χωρίς αριθμό) νομίζω
klog Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 δεν χρειάζεται καν splitter αφού δεν έχεις τηλεφωνική συσκευή σε αυτή την μπρίζα...άστο κατευθείαν πάνω στην μπρίζα OK το rapget είναι μόνο για rapidshare όμως έτσι? για τα υπόλοιπα direct downloads παίζεις χωρίς download manager? btw βρες καλό server στο rapidshare η Forthnet παίζει καλά με Globalcrossing (τον σκέτο χωρίς αριθμό) νομίζω Ναι χωρίς manager.Θα κοιτάξω αυτό που μου είπες. Globalcrossing????
vasiliosa Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 αχχ αν ήθελες να κρατήσεις isdn γιατί έκανες αίτηση Forthnet? τα λέμε εδώ και καιρό πως η Forthnet δεν παίζει over isdn στο ιδιόκτητο... τεσπα καλό κουράγιο το γνωρίζω πολύ καλα φιλε μου απλά όταν έκανα την αίτηση στη forthnet ο ΟΤΕ δεν είχε 24mbit Υ.Γ. δε θες να ακούσεις τη μάνα μου να μουρμουράει για το ISDN...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Globalcrossing???? στο free Rapidshare διαλέγεις server από τον οποίο θα κατεβάσεις το εκάστοτε αρχείο...μην κατεβάζεις από όπου να ναι...κατέβαζε μόνο από τον server GlobalCrossing...ή βάλε στο rapget να μην κατεβάζει από random server αλλά από αυτόν συγκεκριμένα...
100 010 00 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Μολις μου 'ρθε....στην αρχη κατεβαζα με 280ΚΒ, μετα τα αναλογα και αντιστοιχα tweaks & internet tunes, κατεβαζα σταθερα με 2,5ΜΒ, στο τηλεφωνο εχω κανα δυο θεματα επειδη μερικοι με περναν αλλα δε χτυπουσε, θα δω πως θα παει. Αυτη τη στιγμη ειμαι κλειδωμενος στα 23.222Μb, με attenuation -14db, με WAG200, το Σ/Κ θα δοκιμασω και αλλους router. Μερικες ωρες μονο το πρωι δεν ειχα τηλ. και νετ, αλλα μετα το μεσημερι αποκατασταθηκαν ολα. Γενικα πιστευω οτι ειναι μια καλη προσπαθεια απο τη Forthnet Y.Γ. Τρομερο RTT, στα 20-22ms (Μουχε λειψει απο το 40-60ms πριν), βεβαια το " traffic congestion " δεν το εχω αποφυγει στα analyzers, τουλαχιστον οχι ακομη
vasiliosa Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Μόλις με πήραν απο τη forthnet και μου ζητάνε 150ευρώ για τη διακοπή της αίτησης.... Τι νταβατζιλίκια είναι αυτά ? Τους είχα για σοβαρή εταιρία
parsifal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Διακοπή της αίτησης; Δηλαδή δε σε έχουν συνδέσει στο ιδιόκτητο ακόμη; Και 150?, ενώ η μοναδική επίσημη ρήτρα που υπάρχει αφού συνδεθείς στο δίκτυό τους είναι 70?; Ακούγεται ενδιαφέρον. Για δώσε λεπτομέρειες: Π.χ. χρονικό αίτησης, κάνα screenshot από http://www.forthnet.gr/adslstatus κλπ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Μόλις με πήραν απο τη forthnet και μου ζητάνε 150ευρώ για τη διακοπή της αίτησης.... Τι νταβατζιλίκια είναι αυτά ? Τους είχα για σοβαρή εταιρία ΕΕΤΤ και άγιος ο Θεός...δεν θα πληρώσεις τπτ
thes1os Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Μολις μου 'ρθε....στην αρχη κατεβαζα με 280ΚΒ, μετα τα αναλογα και αντιστοιχα tweaks & internet tunes, κατεβαζα σταθερα με 2,5ΜΒ και ποιά είναι αυτά παρακαλώ?
vasiliosa Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 ΕΕΤΤ και άγιος ο Θεός...δεν θα πληρώσεις τπτ Θα πάω αύριο Ατθιδέων στα κεντρικα, μαζί με τα αποδεικτικά ότι έστειλα το φάξ στις 26-2-08 & με την βοήθεια της ΕΕΤΤ "απειλής"... Parsifal:
parsifal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Άρα έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποδέσμευσης του βρόχου. Και δυστυχώς σε αυτό το στάδιο δε μπορείς να υπαναχωρήσεις, δεν πρόκειται πλέον για απλή «ακύρωση αίτησης», το αίτημα αποδέσμευσης έχει περαστεί ήδη στο σύστημα WCRM του ΟΤΕ. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις να σε συνδέσουν στο ιδιόκτητο της Forthnet. Στη συνέχεια, θα ξανακάνεις αίτηση για Full LLU με φορητότητα σε άλλο πάροχο (ακόμη και στον ΟΤΕ). Όταν γίνει εκεί η σύνδεση, πληρώνεις τη ρήτρα των 70?* στη Forthnet. Πρόσεξε: Να μην κάνεις αίτηση διακοπής στη Forthnet γιατί θα μείνεις χωρίς τηλέφωνο και θα χάσεις και τον τηλεφωνικό σου αριθμό... *Μήπως μέχρι πρότινος δεν υπήρχε κάλυψη στην περιοχή σου και σε είχαν συνδέσει προσωρινά μέσω Α.ΡΥ.Σ στο 1Mbps; Αν ναι, σου έχει έρθει λογαριασμός για το διάστημα που χρησιμοποιούσες την υπηρεσία; Το λέω γιατί από τα 70 μέχρι τα 150? είναι 80? διαφορά. Δηλαδή συμπτωματικά, το κόστος 2 μηνών 2play (είτε ήσουν σε ιδιόκτητο είτε όχι)...
vasiliosa Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Άρα έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποδέσμευσης του βρόχου. Και δυστυχώς σε αυτό το στάδιο δε μπορείς να υπαναχωρήσεις, δεν πρόκειται πλέον για απλή «ακύρωση αίτησης», το αίτημα αποδέσμευσης έχει περαστεί ήδη στο σύστημα WCRM του ΟΤΕ. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις να σε συνδέσουν στο ιδιόκτητο της Forthnet. Στη συνέχεια, θα ξανακάνεις αίτηση για Full LLU με φορητότητα σε άλλο πάροχο (ακόμη και στον ΟΤΕ). Όταν γίνει εκεί η σύνδεση, πληρώνεις τη ρήτρα των 70?* στη Forthnet. Πρόσεξε: Να μην κάνεις αίτηση διακοπής στη Forthnet γιατί θα μείνεις χωρίς τηλέφωνο και θα χάσεις και τον τηλεφωνικό σου αριθμό... *Μήπως μέχρι πρότινος δεν υπήρχε κάλυψη στην περιοχή σου και σε είχαν συνδέσει προσωρινά μέσω Α.ΡΥ.Σ στο 1Mbps; Αν ναι, σου έχει έρθει λογαριασμός για το διάστημα που χρησιμοποιούσες την υπηρεσία; Το λέω γιατί από τα 70 μέχρι τα 150? είναι 80? διαφορά. Δηλαδή συμπτωματικά, το κόστος 2 μηνών 2play (είτε ήσουν σε ιδιόκτητο είτε όχι)... Δεν ισχύει τίποτα απο όλα αυτά.... Ορίστε και η κατάσταση του ρουτερ αυτή την στιγμή 768 έχω απο τότε που ήρθε το ADSL2... Δέν έχει γίνει καμία αλλαγή στη γραμμή μου εώς τώρα. Το θέμα όμως είναι ότι η αίτηση διακοπής έχει κατατεθεί (με φάξ) στις 26/2/08 και η Forthnet έχει προωθήσει τη φορητότητα στον ΟΤΕ στις 27/2/08... Αυτό είναι το <<παράνομο>> εντός εισαγωγικών!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.