Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΟΚ, ας τα πάρουμε πάλι από την αρχή:

1. Έστειλες αίτηση για σύνδεση στο 2play, την οποία παρέλαβε (ή μάλλον, την επεξεργάστηκε) η Forthnet στις 27/11/2007. Σωστά;

2. Πριν τις 27/11/2007 είχες Internet από κάποιον ISP; Ποιον και τί είδους παροχή (συμβόλαιο αορίστου χρόνου/«πακέτο»/ποιο/σε τί ταχύτητα);

3. Αυτήν τη στιγμή από ποιον ISP λαμβάνεις Internet 768Kbps; Αν δεν πρόκειται για προπληρωμένο πακέτο αλλά λαμβάνεις μηνιαίο ή διμηνιαίο λογαριασμό, ο τελευταίος που έλαβες για ποια περίοδο παροχής της υπηρεσίας ήταν; Τον πλήρωσες;

4. H αποστολή αίτησης για φορητότητα και «κατασκευή» βρόχου στον ΟΤΕ από τη Forthnet έγινε στις 25/2/2008 και ο ΟΤΕ απάντησε θετικά στις 27/2/2008. Εσύ ζήτησες ακύρωση στις 26/2/2008, αφού είχε φύγει η αίτηση προς τον ΟΤΕ. Σωστά;

Τα παραπάνω μήπως και καταλάβουμε (αν αυτό είναι δυνατόν) γιατί σου ζητούν 150?. Τα 70?, λόγω του 4, δε βλέπω να τα γλυτώνεις εύκολα. Το να κινούμαστε στην κόψη του ξυραφιού δε βοηθάει και συνήθως μας βάζει σε μπελάδες.

Σε κάθε περίπτωση, είναι καλό να υπάρχουν αποδεικτικά για την παραμικρή λεπτομέρεια. Αιτήσεις, λογαριασμοί, αποδεικτικά πληρωμών λογαριασμών, e-mails (αν ανταλλάχθηκαν), fax (αν ανταλλάχθηκαν), επιστολές κλπ. Αυτά είναι τα μόνα με τα οποία μπορείς να παλέψεις το οτιδήποτε και θα χρησιμοποιήσεις σε τυχόν καταγγελία σου σε αρμόδιες αρχές (ΕΕΕΤ, Συνήγορος του Καταναλωτή κλπ). Γι' αυτό, πρέπει ο καθένας μας να τα κρατάει, για παν ενδεχόμενο.

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ΟΚ, ας τα πάρουμε πάλι από την αρχή:

1. Έστειλες αίτηση για σύνδεση στο 2play, την οποία παρέλαβε (ή μάλλον, την επεξεργάστηκε) η Forthnet στις 27/11/2007. Σωστά;

2. Πριν τις 27/11/2007 είχες Internet από κάποιον ISP; Ποιον και τί είδους παροχή (συμβόλαιο αορίστου χρόνου/«πακέτο»/ποιο/σε τί ταχύτητα);

3. Αυτήν τη στιγμή από ποιον ISP λαμβάνεις Internet 768Kbps; Αν δεν πρόκειται για προπληρωμένο πακέτο αλλά λαμβάνεις μηνιαίο ή διμηνιαίο λογαριασμό, ο τελευταίος που έλαβες για ποια περίοδο παροχής της υπηρεσίας ήταν; Τον πλήρωσες;

4. H αποστολή αίτησης για φορητότητα και «κατασκευή» βρόχου στον ΟΤΕ από τη Forthnet έγινε στις 25/2/2008 και ο ΟΤΕ απάντησε θετικά στις 27/2/2008. Εσύ ζήτησες ακύρωση στις 26/2/2008, αφού είχε φύγει η αίτηση προς τον ΟΤΕ. Σωστά;

1.Έστειλα την αίτηση με κούριερ της εταιρίας στις 17/11/07.

2.Είχα αορίστου Forthnet καθώς και τηλεφωνία.

3.Είναι ακόμα αορίστου με forthnet και πληρώνω κανονικά το λογαριασμό. (ο τελευταίος ήταν πρίν 7μέρες)

4.Έχω το αποδεικτικό από το φάξ (σελίδα που εκτυπώνεται με το status του φαξ ημ/νια παραληπτη κλπ) Στις 26-2-08 που έστειλα την αίτηση στο status δεν έγραφε το αποστολή προσ ΟΤΕ το οποίο δε μπορει να αποδειχθεί.

Τα παραπάνω μήπως και καταλάβουμε (αν αυτό είναι δυνατόν) γιατί σου ζητούν 150?. Τα 70?, λόγω του 4, δε βλέπω να τα γλυτώνεις εύκολα. Το να κινούμαστε στην κόψη του ξυραφιού δε βοηθάει και συνήθως μας βάζει σε μπελάδες.

Μόλις ανέφερα το ΕΕΤΤ μου είπαν ότι δε θα χρειαστεί να πληρώσω τελος αποσύνδεσης :X

Σε κάθε περίπτωση, είναι καλό να υπάρχουν αποδεικτικά για την παραμικρή λεπτομέρεια. Αιτήσεις, λογαριασμοί, αποδεικτικά πληρωμών λογαριασμών, e-mails (αν ανταλλάχθηκαν), fax (αν ανταλλάχθηκαν), επιστολές κλπ. Αυτά είναι τα μόνα με τα οποία μπορείς να παλέψεις το οτιδήποτε και θα χρησιμοποιήσεις σε τυχόν καταγγελία σου σε αρμόδιες αρχές (ΕΕΕΤ, Συνήγορος του Καταναλωτή κλπ). Γι' αυτό, πρέπει ο καθένας μας να τα κρατάει, για παν ενδεχόμενο.

Εάν δε βγάλω άκρη αύριο που θα πάω στα κεντρικα θα προχωρήσω σε καταγγελία.

Δημοσ.
Μόλις ανέφερα το ΕΕΤΤ μου είπαν ότι δε θα χρειαστεί να πληρώσω τελος αποσύνδεσης :X

Αυτό, σε συνδυασμό με την απάντησή σου στο 4 παραπάνω, μάλλον κάτι σημαίνει. Αλλά...αν δεν το έχεις και γραπτώς, είναι μόνο λόγια δυστυχώς.

Εάν δε βγάλω άκρη αύριο που θα πάω στα κεντρικα θα προχωρήσω σε καταγγελία.

Και πολύ καλά θα κάνεις φυσικά, γιατί η υπόθεση βρωμάει. Αν θέλεις και γνώμες για τη σύνταξη, εδώ είμαστε. Όμως, πραγματικά δε χρειάζεται και καμία σπουδαία ικανότητα στο γραπτό λόγο. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η απλή παράθεση των γεγονότων με χρονολογική σειρά μαζί με τα αντίστοιχα αποδεικτικά στοιχεία, μιλά από μόνη της.

Δημοσ.

Τι καλά, μου ήρθε και ο εξοπλισμός σημερα!!!!

Αποφάσισα να μην κάνω καμμία άλη ενέργεια προς το παρόν για να μην έχω τρεχάματα...

13/3/08 μπαίνω στο ιδιόκτητο...

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι ρε παιδια.

Εδω και κανα διμηνο συνδεθηκα στην 4net και σημερα μου ηρθε απ'οτι φαινετε ο τελευταιος λογαριασμος του πΟΤΕ ο οποιος ηρθε αρνητικος!!! για την ακριβεια -27ευρω!!!

Αυτα δηλαδη μπορω να τα παρω πισω???

Παω στο ταμειο και ζηταω να μου επιστρεψουν 27 ευρω?!

Πλακα θα εχει!!!

Εχει συμβει στον καθενα??

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος panosvlass θα σου τα επιστρέψουν .

Αλήθεια κανένας από ξάνθη έχει συνδεθεί στο ιδιόκτητο της Forthnet?

• Super Moderators
Δημοσ.

Εδω και κανα διμηνο συνδεθηκα στην 4net και σημερα μου ηρθε απ'οτι φαινετε ο τελευταιος λογαριασμος του πΟΤΕ ο οποιος ηρθε αρνητικος!!! για την ακριβεια -27ευρω!!!

Πλακα θα εχει!!!

ναι χαλαρά...ακόμα και διακοπή γραμμή να κάνεις (πχ μετακόμιση) θα σου έρθει να εισπράξεις

Δημοσ.

Πλακα θα εχει!!!

Εχεις προπληρωσει τα διμηνα παγια στον ΟΤΕ, απο τη στιγμη που αλλαξες φορεα πρεπει να σου επιστραφει αυτη η προπληρωμη. Προφανως ειχες προπληρωσει 1 μηνα.

Και γω αυτη τη στιγμη περιμενω, να μου επιστρεψει τα χρηματα μου ο ΟΤΕ!

Δημοσ.

Αφού είναι αρνητικός και βέβαια θα πάρεις λεφτά πίσω.

Δεν ξέρω όμως αν γίνεται επιστροφή και στα ταχυδρομεία.

Εγώ πήγα σε κατάστημα του ΟΤΕ..

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια.Και κατι τελευταιο πρεπει να παει ο κατοχος της γραμμης?Η μπορει και καποιος αλλος?

Παντως εχω εντυπωσιαστει.Ο οτε μου επιστρεφει λεφτα και η forthnet μου παρεχει την υπηρεσια της σωστα 17mbps και αψογο τηλεφωνο!

Δημοσ.
Ευχαριστω παιδια.Και κατι τελευταιο πρεπει να παει ο κατοχος της γραμμης?Η μπορει και καποιος αλλος?

Παντως εχω εντυπωσιαστει.Ο οτε μου επιστρεφει λεφτα και η forthnet μου παρεχει την υπηρεσια της σωστα 17mbps και αψογο τηλεφωνο!

Ο κάτοχος της γραμμής πρέπει να πάει στον ΟΤΕ.

Δημοσ.

Παιδιά σήμερα συνδέθηκα και εγω στο ιδιόκτητο της forthnet.

Μετράω την ταχύτητα είναι 1290kbps δοκιμάζω να κατεβάσω απο rapidshare και κατεβάζει απο 200 μέχρι 250.

Στο DSL Connection του modem (WAG200G) μου δίνει αυτά τα στοιχεία

DSL Status: Connected

DSL Modulation Mode: G.dmt

DSL Path Mode: Interleaved

Downstream Rate: 11552 kbps

Upstream Rate: 1024 kbps

Downstream Margin: 8 db

Upstream Margin: 12 db

Downstream Line Attenuation: 23 db

Upstream Line Attenuation: 6.5 db

Downstream Transmit Power: 11 db

Upstream Transmit Power: 19 db

Το Downstream Margin δεν είναι πολύ χαμηλό?

• Super Moderators
Δημοσ.
Παιδιά σήμερα συνδέθηκα και εγω στο ιδιόκτητο της forthnet.

Μετράω την ταχύτητα είναι 1290kbps δοκιμάζω να κατεβάσω απο rapidshare και κατεβάζει απο 200 μέχρι 250.

Στο DSL Connection του modem (WAG200G) μου δίνει αυτά τα στοιχεία

DSL Modulation Mode: G.dmt

Downstream Rate: 11552 kbps

Upstream Rate: 1024 kbps

Downstream Margin: 8 db

Downstream Line Attenuation: 23 db

Downstream Transmit Power: 11 db

Upstream Transmit Power: 19 db

Το Downstream Margin δεν είναι πολύ χαμηλό?

παίζεις σε G.DMT κοινώς "adsl1"...γύρνα το mode σε adsl2+ και θα συγχρονίσεις αρκετά πιο πάνω

Δημοσ.

Παιδια υπαρχει κανεις απο Ηρακλειο Κρητης που να εχει 2play και να εχει 4αρα ή να περιμενει να του την κανουν 4αρα (οπως και εγω εναν μηνα τωρα).

Δημοσ.
παίζεις σε G.DMT κοινώς "adsl1"...γύρνα το mode σε adsl2+ και θα συγχρονίσεις αρκετά πιο πάνω

Φίλε μου το έχω βάλει σε adsl2 και σε adsl2+ αλλά τίποτα πάλι

Με adsl2+

DSL Modulation Mode: ADSL2+

Downstream Rate: 19687 kbps

Upstream Rate: 1021 kbps

Downstream Margin: 6 db

Downstream Line Attenuation: 28 db

Downstream Transmit Power: 12 db

Upstream Transmit Power: 21 db

Με adsl2

DSL Modulation Mode: ADSL2+

Downstream Rate: 18887 kbps

Upstream Rate: 1021 kbps

Downstream Margin: 6 db

Downstream Line Attenuation: 28 db

Downstream Transmit Power: 12 db

Upstream Transmit Power: 21 db

όταν κάνω download πάνω απο 300kb δεν ανεβαίνει γιατί?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...