Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι, οι ταχύτητες που πιάνω είναι λογικές για τις ταχύτητες που συγχρονίζω. το παράδοξο είναι στο γεγονός ότι παρόλο που συγχρονίζω σε μεγάλο download speed (17.5μβιτ), το upload attenuation δεν με αφήνει να συγχρονίσω στο μέγιστο upload της γραμμής μου.

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλησπερα σημερα συνδεθηκα στο 2play της forthnet.Εχω μερικες απορειες.γιατι ενω εχω κλειδωσει στα 14mb το download μου στο rapidshare το μεγιστο ειναι 290kb?δεν θα επρεπε να κατεβαζω γυρω στα 1,2-1,4mb? δωκιμασα να κατεβασω τιποτα και απο τη σελιδα της microsoft αλλα και εκει πανω απο 300 δεν επιασα.τι πρεπει να κανω?ευχαριστω πρωκαταβολικα

Δημοσ.

για αρχή

1.Να χρησιμοποιήσεις download manager (όπως ο free, φυσικά υπάρχουν και άλλοι και ίσως καλύτεροι)

2.Για τεστ να δοκιμάσεις να κατεβάσεις αρχεία απο εδώ με τον download manager . (Βάλε δυο τουλάχιστον αρχεία)

Για το rapid share καλές ταχύτητες θα έχεις με premium account.

Δες τί πιάνεις με αυτά που σου είπα.

edit: δες και σε αυτό το post έχει μια καλή λίστα με 4 αρχεία να δοκιμάσεις

Δημοσ.

λοιπον με τον download manager εβαλα 2 αρχεια οπως μου ειπες αλλα συνολο και τα 2 εβγαλαν γυρω στα 400kb.τι να φταιει?

και παλια που ειχα 2mb συνδεση στο rapidshare επιανα 215 τωρα με 14mb 290 ναι σαν premium να κατεβαζω πιο πολυ αλλα η διαφορα στης ταχυτητες ειναι μεγαλη.

Αλλα στη σελιδα της microsoft θα επρεπε επισης να πιανω την μεγιστη ταχυτητα μου.ετσι δν ειναι?ευχαριστω φιλε που προσπαθεις να μου λυσεις την απορεια.

Δημοσ.

και τη να της πω προβλημα με ταχυτητα?βασικα εχω το ασυρματο ρουτερ της d-link το DI-624 μηπως το εχει κανεις να μου πει τη ρυθμισεις πρεπει να κανω.να μ δωσει και κανα manual του και να μ πει πως μπορω να βαλω κωδικο ωστε να μην μπαινουν αλλοι και μου τρωνε ταχυτητα.ευχαριστω

Δημοσ.

04/04/2008 Αποστολή εξοπλισμού από τη Forth net. O εξοπλισμός αποστέλλεται με courier

03/04/2008 Επιτυχής καταχώρηση αίτησης από ΟΤΕ

30/03/2008 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forth net

30/03/2008 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

30/03/2008 Ολοκλήρωση δέσμευσης καλωδίωσης (βρόχου) στον ΟΤΕ

Γεια σας εκανα την αιτηση 27 / 03 αυτα που μου γραφουνε δηλαδη σε κανα μηνα θα μου ενεργοποιθει στα 24 mb .

Δημοσ.
και τη να της πω προβλημα με ταχυτητα?βασικα εχω το ασυρματο ρουτερ της d-link το DI-624 μηπως το εχει κανεις να μου πει τη ρυθμισεις πρεπει να κανω.να μ δωσει και κανα manual του και να μ πει πως μπορω να βαλω κωδικο ωστε να μην μπαινουν αλλοι και μου τρωνε ταχυτητα.ευχαριστω

Λοιπόν φίλε μου για τις ρυθμίσεις μπορείς να τις βρεις από τη σελίδα της forthnet τεχνική υποστήριξη από όσο θυμάμαι : 192.168.1.1 κωδικός admin pass. admin , adsl setup, WAN Connection : Pvc0

VPI : 8

VCI : 35

Virtual Circuit : enable

τσεκάρεις ΡPΡοΕ/ΡPΡοΑ

username &password

Connection type: PPPoE LLC

MTU : 1400 bytes

Default Route : Enable

PPPoE Pass Through : Disable

NAT : Enable

Firewall: Enable

τσεκάρεις και το Always on

και πατάς Add/Apply

WAN Settings

για να του βάλεις κωδικό: 192.168.1.1 και αριστερα wirelless setup, πατάς

security mode WPA και βάζεις κωδικό.

τουλάχιστον αυτό έκανα εγώ.

Δημοσ.

και τη να της πω προβλημα με ταχυτητα?

Ναι θα πάρεις και θα πεις ότι έχεις πρόβλημα με την ταχύτητα. Το έχω κάνει άπειρες φορές σε διαβεβαιώ. Βασικά θα σου κάνουν κάποιες ρυθμίσεις αλλά μην περιμένεις και πολλά. Έγώ τρέχω το πολύ σε 1ΜΒ αντί για τρελές ταχύτητες. Αλλά από τα 1- 5 ΚΒ που έτρεχα στην αρχή τώρα νομίζω ότι είναι πύραυλος.

Δημοσ.

εχει κανεις προβλημα με τηλεφωνο στο περιστερι?

δε βλεπω τιποτα για εργα στο σιτε της forthnet...

Δημοσ.

07/04/2008 Ενεργοποίηση υπηρεσίας

04/04/2008 Αποστολή εξοπλισμού από τη Forthnet. O εξοπλισμός αποστέλλεται με courier

30/03/2008 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

Μου ενεργοποιηθηκε στα 24 mbit αλλα μου πιανει στα 15 mbit μερικες φορες δεν μπορω να κανω download με την ταχυτητα των 15 πως γινεται να πιασει .

Δημοσ.
εχει κανεις προβλημα με τηλεφωνο στο περιστερι?

δε βλεπω τιποτα για εργα στο σιτε της forthnet...

σεπολια παντως δεν εχω κανενα προβλημα,εαν σε βολευει η περιοχη μου.

• Super Moderators
Δημοσ.
07/04/2008 Ενεργοποίηση υπηρεσίας

04/04/2008 Αποστολή εξοπλισμού από τη Forthnet. O εξοπλισμός αποστέλλεται με courier

30/03/2008 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

Μου ενεργοποιηθηκε στα 24 mbit αλλα μου πιανει στα 15 mbit μερικες φορες δεν μπορω να κανω download με την ταχυτητα των 15 πως γινεται να πιασει .

download manager...από εκεί και πέρα πρέπει να στέλνουν και γρήγορα...αλλίως ότι και γραμμή να έχεις πάλι θα σέρνεσαι

Δημοσ.
και τη να της πω προβλημα με ταχυτητα?

Ναι θα πάρεις και θα πεις ότι έχεις πρόβλημα με την ταχύτητα. Το έχω κάνει άπειρες φορές σε διαβεβαιώ. Βασικά θα σου κάνουν κάποιες ρυθμίσεις αλλά μην περιμένεις και πολλά. Έγώ τρέχω το πολύ σε 1ΜΒ αντί για τρελές ταχύτητες. Αλλά από τα 1- 5 ΚΒ που έτρεχα στην αρχή τώρα νομίζω ότι είναι πύραυλος.

Τους πηρα λοιπον τηλεφωνο και μου ειπαν οτι η γραμμη μου ειναι δυνατη και του λεω ειναι δεν ειναι την ταχυτητα δν την πιανω ασχετα αν εχω κλειδωσει υψηλα, και μου λει οτι ειμαι καινουριος και οτι καθε μερα κανουν updates ωστε να βελτιονωνται οι γραμμες και γιαυτο το λογο δν ειναι σταθερες οι γραμμες. και του λεω καλα αλλα αμα δεν δω διαφορες θα σαε ξαναπαρω.γιατι μου φαινεται οτι δεν θα κανουν τιποτα?η απλα μου φαινεται?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...