Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εχω το siemens cl110 εδω και 3 χρονια περιπου αλλα βλεπω οτι αν το κλεισω και το ξανανοιξω αναβοσβηνει το κοκκινο φωτακι σαν τρελλο και δεν συνδεεται παρα μονο αν του κανω καμια 20αρια hard reset

Μου δινουν αλλο δωρεαν αν το παω στην forthnet?

Βρήκα ένα σχετικό topic, ένας λέει ότι πας το router στη forthnet και στο αλλάζουν κι άλλος ότι μπλέκεις με αντιπροσωπίες. Πάρε ένα τηλέφωνο αν μπορείς και ρώτα τους για σιγουριά.

Θεωρητικά δεν έχουν δικαίωμα να σου το αρνηθούν, πελάτης είσαι.

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπορεί να έχει πρόβλημα η εγκτάσταση του σπιτιού σου, και εγώ τα ίδια προβλήματα με σένα είχα και όταν ήρθαν οι τεχνικοί μου είπαν ότι υπάρχει πρόβλημα στην εγκατάσταση του σπιτιού. Δυστυχώς σε αυτήν την περιπτωση δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Δημοσ.
Μπορεί να έχει πρόβλημα η εγκτάσταση του σπιτιού σου, και εγώ τα ίδια προβλήματα με σένα είχα και όταν ήρθαν οι τεχνικοί μου είπαν ότι υπάρχει πρόβλημα στην εγκατάσταση του σπιτιού. Δυστυχώς σε αυτήν την περιπτωση δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Ναι, πέρυσι είχε έρθει τεχνικός σπίτι μου επειδή δεν είχα internet. Υποτίθεται ότι το πρόβλημα βρισκόταν στην εγκατάσταση του σπιτιού, τελικά μάντεψε... το πρόβλημα ήταν δικό τους.

Δημοσ.
Βρήκα ένα σχετικό topic, ένας λέει ότι πας το router στη forthnet και στο αλλάζουν κι άλλος ότι μπλέκεις με αντιπροσωπίες. Πάρε ένα τηλέφωνο αν μπορείς και ρώτα τους για σιγουριά.

Θεωρητικά δεν έχουν δικαίωμα να σου το αρνηθούν, πελάτης είσαι.

Πηγα και μου το αλλαξαν με ιδιο επειδη ηταν στα 2 χρονια παρα κατι

Μετα απο τα 2 χρονια πρεπει να αγορασεις μονος σου

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ειδα την προσφορα της Forthnet με NOVA και ειναι αρκετα συμφερουσα και ενδιαφερομαι να την αγορασω.

Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι δεν εχω ακουσει τα καλυτερα για την Forthnet γιαυτο με ενδιαφερει να ακουσω εντυπωσεις απο παιδια που εχουν Forthnet στην δυτικη Θεσσαλονικη.

Εχω HOL double play 2 χρονια και δεν εχω σοβαρα προβληματα κατεβαζω γυρω στα 900kb/sec και κυριως παιζω κανενα μπασκετακι και Pro μεσω PS3 χωρις καθυστερηση στην αποκριση.

Εμαθα οτι η Forthnet δεν εχει καλο (ping). Ισχυει?

Εμενα μου αρκει να ειναι το ιδιο καλη με την HOL δεν ζηταω πολλα πραγματα. Αξιζει να κανω την μεταφορα?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

H ποιότητα των υπηρεσιών της forthnet στην Περιοχή της Τούμπας-Τριανδρίας ήταν απαράδεκτη πρίν από δύο χρόνια.

Πλέον η δική μου γραμμή έχει σταθερή απόδοση στα 8-9 Mbps, με δεδομένο ότι είμαι πολύ μακριά από το ψηφιακό κέντρο της Τούμπας.

Δυτικά επίσης ακούω ότι η ποιότητα των γραμμών είναι πολύ καλή σε Εύοσμο και Κορδελιό!

Δημοσ.
H ποιότητα των υπηρεσιών της forthnet στην Περιοχή της Τούμπας-Τριανδρίας ήταν απαράδεκτη πρίν από δύο χρόνια.

Πλέον η δική μου γραμμή έχει σταθερή απόδοση στα 8-9 Mbps, με δεδομένο ότι είμαι πολύ μακριά από το ψηφιακό κέντρο της Τούμπας.

Δυτικά επίσης ακούω ότι η ποιότητα των γραμμών είναι πολύ καλή σε Εύοσμο και Κορδελιό!

Και ειδικά σήμερα , που για μια ακόμη φορά, η forthnet σέρνεται , λόγω πάλι πεσμένων κυκλωμάτων....είσαι ακόμη πιο εντυπωσιασμένος:P

Μην τον κάψουμε τον άνθρωπο...

Δημοσ.

Ε λοιπόν πείστηκα ότι οι συνομιλίες παρακολουθούνται. Είχα άλλη μια αποσύνδεση, νόμιζα ότι θα κρατήσει λίγο και περίμενα. Δεν έγινε έτσι όμως, πέρασε ένα τέταρτο και δεν είχα internet. Έτσι πήρα τηλέφωνο ένα φίλο να μου δώσει τον αριθμό τεχνικής υποστήριξης (δεν τον είχα σημειώσει, οκ λάθος μου) και τον διαβεβαίωσα ότι "my rage level shall be over nine thousand".

Παίρνω τηλέφωνο στη forthnet και καθώς με έχουν στην αναμονή και παίζει η funky μουσικούλα, το internet έρχεται.

Ήρθε το τέλος. :P

Δημοσ.

Λοιπον εβαλα forthnet 2play τον ιουνιο μπορω τωρα να αλλαξω και να παω πισω στον οτε??

Οσοι παιζετε online games μην διανοηθητε να βαλετε forthnet...

Ενα μηνυμα απο εναν απελπισμενο πελατη της forthnet(δεν ειμαι και ο μονος):mad::mad::mad:

• Super Moderators
Δημοσ.

λες και δεν το γράφαμε παντού ότι τα pings της Forthnet είναι για τα κλάμματα...

θα σκάσεις 70 euro ρήτρα για να σπάει το συμβόλαιο (μιας και δεν έκλεισες 1 χρόνο) και μετά πηγαίνεις όπου θες

Δημοσ.

Αμα απο 2play το γυρισω σε forthnet telephony και μετα βαλω connx θα πρεπει να πληρωνω παγιο στον οτε?

Και αμα το κανω αυτο δεν νομιζω να εχω προβλημα μετα με την συνδεση μου ε?

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σημερα συνδεθηκα στη forthnet απο connex αλλα στο mtorrent ¨ολα μου είναι κόκκινα!

Πρέπει να αλλάξω καποια ρύθμιση?

---------- Προσθήκη στις 11:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:16 ----------

τελικα δούλεψε μόνο του!! Δεν ξερω τι εγινε, μαλλον είχε "πεσει" το γαματο??

Δημοσ.

Σημερα συνδεθηκα στη forthnet απο connex αλλα στο mtorrent ¨ολα μου είναι κόκκινα!

Πρέπει να αλλάξω καποια ρύθμιση?

---------- Προσθήκη στις 11:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:16 ----------

τελικα δούλεψε μόνο του!! Δεν ξερω τι εγινε, μαλλον είχε "πεσει" το γαματο??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...