virtus Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Καλησπέρα και απο εμένα, ένας ακόμα πέλατης της 4νετ.. 1. Να ρωτήσω αν κάποιος έχει ενεργοποιημένη σύνδεση 2play στην Περιοχή Ιπποδρόμου Καλλιθέας και τη ταχύτητες πίανει..?? 2. Αν και έχω το modem απο την προηγούμενη σύνδεση μου, θα μου δώσουν το router που διάβασα στο topic ayto to 9112 ή οχι. Πάντως όταν ρώτησα την κοπελα που κατέθεσα την αίτηση, μου είπε οτι θα μου ξαναδώσουν modem..
nikoskon Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δεν ξέρω με κριτήριο δίνουν τον 9112 έναντι του F200. Πάντως προτιμότερο το 9112. Όμως στο site της USRobotics δεν το βρίσκω πουθενά το συγκεκριμένο μοντέλο.Γιατί;
equi1908 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Σημερα μου εφεραν το USR 9112 (τη Δευτερα ενεργοποιηθηκε το 2play) αλλα και γω δεν το βρισκω πουθενα στο internet (ηλεκτρονικα μαγαζια και sites)...
prigipa_m Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Σε κάτι Ιταλικά υπάρχει!!!Για ρυθμίσεις θα κοιτάξετε το 9110.. Τελικά ανεβάσανε και για το 9112..
cordobros Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
prigipa_m Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Καλησπέρα και απο εμένα, ένας ακόμα πέλατης της 4νετ..1. Να ρωτήσω αν κάποιος έχει ενεργοποιημένη σύνδεση 2play στην Περιοχή Ιπποδρόμου Καλλιθέας και τη ταχύτητες πίανει..?? 2. Αν και έχω το modem απο την προηγούμενη σύνδεση μου, θα μου δώσουν το router που διάβασα στο topic ayto to 9112 ή οχι. Πάντως όταν ρώτησα την κοπελα που κατέθεσα την αίτηση, μου είπε οτι θα μου ξαναδώσουν modem.. Το 9112 θα σου δώσουν!!! Τώρα για τις ταχύτητες μέσω RapidShare είδα 250-550 σαν Free User!!! Μέσω Ftp 1mb.. Στα τεστ της Forthnet δείχνει να έχεις 439 (Upload) και 8.40-8.50 (Download).. Στα τεστ ενός ξένου site είδα 408 (Upload) και 9.75 (Download)..
cordobros Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δεν ξέρω με κριτήριο δίνουν τον 9112 έναντι του F200.Πάντως προτιμότερο το 9112. Όμως στο site της USRobotics δεν το βρίσκω πουθενά το συγκεκριμένο μοντέλο.Γιατί; http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm'>http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm Σημερα μου εφεραν το USR 9112 (τη Δευτερα ενεργοποιηθηκε το 2play) αλλα και γω δεν το βρισκω πουθενα στο internet (ηλεκτρονικα μαγαζια και sites)... http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
cordobros Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Το 9112 θα σου δώσουν!!!Τώρα για τις ταχύτητες μέσω RapidShare είδα 250-550 σαν Free User!!! Μέσω Ftp 1mb.. Στα τεστ της Forthnet δείχνει να έχεις 439 (Upload) και 8.40-8.50 (Download).. Στα τεστ ενός ξένου site είδα 408 (Upload) και 9.75 (Download).. το τεστ τησ φορθνετ δεν ειναι εγκυρο. εαν θελειs να δειs τηv πραγματικη σου ταχυτητα ,ρυθμισε σωστα τον azureus [upload28-download unlimited],και κατεβασε συγχρονωs 5-6 αρχεια απο αυτα που εχειστην σελιδα του. εγωμε αυτον τον τροπο το τσεκαρω και πιστεψε με δεν πεφτει κατω απο 900KB/s.
nikoskon Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Για να κλείσω με το δικό μου θέμα που τα έχωνα στην Forthnet. Πριν λίγο μίλησα με δικό μας άνθρωπο στον ΟΤΕ ο οποίος μου είπε ότι όντως από τις 7/5 έχω αποδεσμευθεί από τον ΟΤΕ απλά θα πάρει λίγες μέρες για πλήρη αποδεσμοποίηση του βρόγχου.Η καθυστέρηση αυτή οφείλεται στον ΟΤΕ. το τεστ τησ φορθνετ δεν ειναι εγκυρο. Γιατί το λες; Προσωπικά ότι αποτελέσματα έχει βγάλει,ισχύουν...
fits13 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Ρε πεδες το ασυρματο μερος του wag200g ειναι καλυτερο απο του 354 και αν ναι ποσο καλυτερο? Επισης σε σχεση παντα με το 354 σαν wireless adsl modem router ειναι πολυ καλυτερο του 354? Αν ναι τοτε γιατι ειναι πολυ καλυτερο με επιχειρηματα. Και ρε πεδες το συγκεκρημενο εχει τα range - internet booster που εχουν καποια μοντελα της linksys. Και τι ακριβως κανουν αυτα τα booster(internet kai range)?? Επισης τι ειναι το mac filter(το 354 το ειχε?). Και για να μην σας ζαληζω υπαρχει καπου καποιος οδηγος στα ελληνικα για το τι ακριβως ειναι η καθε επιλογη και το καθε μενου που εχει το συγκεκρημενο ρουτερ??? Telos yparxei kapoio site gia unoficial(Mi episima) firmware updates twn linksys routers?? An nai poio?
s2117 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Καλησπέρα παιδιά,εμένα μου στείλανε σήμερα ότι ενεργοποιήθηκε το 2play και ενώ βάζω κανονικά user kai password και μου δείχνει κανονικά πόσο downstream kai upstrem έχει,δε συνδέεται στο ίντερνετ και το λαμπάκι του ίντερνετ στο ρούτερ δεν ανάβει..Ξέρετε τι μπορεί να έχω κάνει λάθος?Έχω βάλει adress στο pc μου 192.168.2.4 kai Gateway 192.168.2.1 kai subnet mask 255.255.255.0 όπως έλεγε και δοκίμασα και το PPPoA και το PPPoE αλλά δε βλέπω μέλλον....Έχετε καμιά ιδέα???:(
ba_eas Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Krima pou perimenes :/Prepei na pas se ena katasthma ote ba_eas kai na kaneis aithsh gia bebaiwsh. Symplhrwneis ta stoixeia sou (8elei kai ari8mo tautothtas) kai thn allh mera sto idio katasthma 8a exeis vevaiwsh oti h thlefwnikh grammh sou anhkei. Mhn tous kaneis xarh omws pes tous arga kai ka8ara sth mapa: 8ELW VEVAIWSH GIA DOUBLE PLAY.... gia na mh sou dwsoun auta pou edwsan se mena sthn arxh gia vevaiwsh... Καλά δεν περίμερα και πάρα πολύ...μια βδομάδα έχω το νέο τήλ μιας και τώρα μετακόμισα. Την Δευτέρα θα πάω στον ΟΤΕ το πρωί και θα κάνω αίτηση για την βεβαίωση, ελπίζω να βγάλω άκρη (έχω μια φίλη εκεί οπότε θα γίνει δουλειά αλλά ποτέ δεν ξέρεις). Ευχαριστώ και πάλι. Νεότερα απο Δευτέρα λοιπόν.
panosno1com Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 ισως ρωτησω κοτσάνα αλλα θέλω να μάθω... οταν μου ερθει ο εξοπλισμος ενεργοποιησθει η adsl....πως θα ρωθμισω το router?θα εχει καποιες οδηγιες μεσα ή τπτ τέτοιο απ την orthnet η την εταιρία κατασκευής?
nikoskon Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Έχεις ήδη απαντήσει: θα εχει καποιες οδηγιες μεσα απ την εταιρία κατασκευής
**G** Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 ισως ρωτησω κοτσάνα αλλα θέλω να μάθω...οταν μου ερθει ο εξοπλισμος ενεργοποιησθει η adsl....πως θα ρωθμισω το router?θα εχει καποιες οδηγιες μεσα ή τπτ τέτοιο απ την orthnet η την εταιρία κατασκευής? http://www.usr.com/support/9112/9112-ui/index.html Einai ena demo apo to user interface tou router. Tou 9112 sygkekrimena. Ekei pou zhtaei kwdiko dwse "admin" xwris ta tags " http://www.usr-emea.com/products/p-broadband-product.asp?prod=bb-9112&loc=itly Re cs auto einai sigoura? H exw kanei egw la8os? Den exei wireless lan?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.