panosno1com Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 thnx!kai to password to stelnoun mesw sms e?(einai to teleftaio p m menei ektos ap tin energopoihsh grammis)...
Tox0tis Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Και προσθέτω εγώ, DSL θα έχω όσο περιμένω την μεταφορά; ΔΕ θα εχεις, αν δεν εισαι συνδρομητης 4νετ. Αν εισαι συνδρομητης 4νετ, το DSL κοβεται για 24 ωρες, ισως λιγοτερες. Αν αλλαζεις και παροχο (provider που λεμε στα ελληνικα), δε θα εχεις συνδεση DSL για μερικες ημερες.
tonypapadovic Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 toxoti μου είπαν ότι υπάρχει επιλογή (δες και το μήνυμα του Hal πιο πίσω) ότι γίνεται να έχω dsl με κάποιον τρόπο... Γιαυτό ρωτάω περισσότερα... Όταν εσύ αναφέρεις μερικές μέρες, εννοείς τις 3-4 βδομάδες που θα περιμένω μέχρι να την ενεργοποιήσω; Σημειώνω, πως μου τελειώνει σε 10-15 μέρες το ondslkit, επομένως δενθα έχω provider από τότε (αν έχει σχέση αυτό).
Tox0tis Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Για να απαντησω και στα δυο ερωτηματα,ας τα παρουμε με τη σειρα 1. Εχεις ADSL, με provider FORTHNET. Θα μεινεις χωρις ADSL γραμμη για 24 ωρες το πολυ (ετσι μου ειπε ο πωλητης τους και ορκιζοταν και χτυπιοταν οτι λεει αληθεια). 2. Εχεις ADSL με provider HOL, OTENET, ACN ή οποιαδηποτε αλλη εταιρεια. Επειδη πρεπει να κανουν ενεργειες για να διακοπει το κυκλωμα ΟΤΕ-provider-forthnet, παιρνει μερικες ημερες (οχι εβδομαδες πλεον μετα τη νομοθετικη ρυθμιση, λιγες ημερες) Απο τις 66 σελιδες που εχω παρακολουθησει με προσοχη εδω,αλλα και απο τη συζητηση μου με τον πωλητη (επι 3 ημερες τον επαιρνα τηλεφωνο για λεπτομερειες και δεσμευσεις),αυτα προκυπτουν, χωρις να παιρνω ορκο
danaos Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Επειδή φτάνουμε στα όρια του αστείου: Αν μένεις στα Χανιά όπου οι πόρτες φαίνεται είναι δρύινες και δε λένε να ανοίξουν ή να φτιάξουν καινούργιες, αν είχες ήδη adsl με οτενετ, τότε αυτό που θα πάθεις είναι να μείνεις χωρίς adsl και να περιμένεις κανένα τρίμηνο μέχρι να δεήσουν να ανοίξουν τις πόρτες και να έχεις forthnet 2play. Κι αυτό για το Σεπτέμβρη με το ιδιόκτητο που λένε, εδώ θα είμαστε και θα γελάμε (ή θα κλαίμε; ) πάλι το Σεπτέμβρη...
tonypapadovic Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 danae αν η απάντησή σου ήταν για μένα, δεν ξέρω που κολλάνε τα Χανιά...
nikoskon Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Παιδιά τα νούμερα που παραθέτω είναι καλά; Operation Data---Upstream---DownstreamNoise Margin------22 dB-------8 dB Attenuation-------37 dB-------34 dB Γιατί το 37dΒ και το 34dB δεν μου αρέσουν; Τί ακριβώς είναι το "Noise Margin" και το "Attenuation"; Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
FarCry Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 to Attenuation simainei eksasthenisi to noise margin einai to perithorio thoribou
k_w_t Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Ρε παιδια εκανα αιτηση στις 15/5 με πιθανη ημερομηνια ενεργοποιησης στις 5/6,ξερει κανεις τι παγιο θα πληρωνω? Τα 39,90 ή 21,5 που ανακοινωσαν σημερα ?
nikoskon Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Τα 21.50 είναι μόνο για aDSL. Τα 39.90 είναι για 2Play.
frou-frou Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Η forthnet έχει πρόσβαση στην περιοχή μου και μπορώ να βάλω 10mbps πλέον. Θα ήθελα εντυπώσεις για όσους έχουνε βάλει την 10άρα μέσω forthnet2play. Ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι ταχύτητες;
trojan21 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 tin perasmeni paraskevi irthane curie kai pirane ta xartia ta opia ipegrapsa simera pemti kai tipota?
nikoskon Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Από όσο έψαξα στο forum αυτό το 8dB στο Downstream είναι άθλιο. Εν τούτοις από Γερμανικούς servers παίρνω τα εξής αποτελέσματα: Εν τούτοις έκανα αναβάθμιση firmware άλλα το πολύ να πάει μέχρι 11dB το Downstream Noise Margin. Να δηλώσω βλάβη στην Forthnet; Να σημειωθεί πως το router κλειδώνει στα 9994kbps.Κανονικά δηλ.
Dimitris22 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Από όσο έψαξα στο forum αυτό το 8dB στο Downstream είναι άθλιο.Εν τούτοις από Γερμανικούς servers παίρνω τα εξής αποτελέσματα: Εν τούτοις έκανα αναβάθμιση firmware άλλα το πολύ να πάει μέχρι 11dB το Downstream Noise Margin. Να δηλώσω βλάβη στην Forthnet; Να σημειωθεί πως το router κλειδώνει στα 9994kbps.Κανονικά δηλ. Apo tin stigmi pou klidonis sta 9994 tote tha eprepe na exis kati parapano sta speedtest alla epidi den einai kai toso aksiopista dokimase na katevasis kati apo enan kalo FTP server kai vale na katevainoun 2-3 arxia mazi kai athrise ta apotelesmata. auti einai mia pio aksiopisti metrisi. I piotita kai i katharotita tis grammis den paizei kai toso fovero rolo gia to poso anevazoume i katevazoume arxia..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.