Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και προσθέτω εγώ, DSL θα έχω όσο περιμένω την μεταφορά;

ΔΕ θα εχεις, αν δεν εισαι συνδρομητης 4νετ. Αν εισαι συνδρομητης 4νετ, το DSL κοβεται για 24 ωρες, ισως λιγοτερες. Αν αλλαζεις και παροχο (provider που λεμε στα ελληνικα), δε θα εχεις συνδεση DSL για μερικες ημερες.

Δημοσ.

toxoti μου είπαν ότι υπάρχει επιλογή (δες και το μήνυμα του Hal πιο πίσω) ότι γίνεται να έχω dsl με κάποιον τρόπο... Γιαυτό ρωτάω περισσότερα...

Όταν εσύ αναφέρεις μερικές μέρες, εννοείς τις 3-4 βδομάδες που θα περιμένω μέχρι να την ενεργοποιήσω;

Σημειώνω, πως μου τελειώνει σε 10-15 μέρες το ondslkit, επομένως δενθα έχω provider από τότε (αν έχει σχέση αυτό).

Δημοσ.

Για να απαντησω και στα δυο ερωτηματα,ας τα παρουμε με τη σειρα

1. Εχεις ADSL, με provider FORTHNET. Θα μεινεις χωρις ADSL γραμμη για 24 ωρες το πολυ (ετσι μου ειπε ο πωλητης τους και ορκιζοταν και χτυπιοταν οτι λεει αληθεια).

2. Εχεις ADSL με provider HOL, OTENET, ACN ή οποιαδηποτε αλλη εταιρεια. Επειδη πρεπει να κανουν ενεργειες για να διακοπει το κυκλωμα ΟΤΕ-provider-forthnet, παιρνει μερικες ημερες (οχι εβδομαδες πλεον μετα τη νομοθετικη ρυθμιση, λιγες ημερες)

Απο τις 66 σελιδες που εχω παρακολουθησει με προσοχη εδω,αλλα και απο τη συζητηση μου με τον πωλητη (επι 3 ημερες τον επαιρνα τηλεφωνο για λεπτομερειες και δεσμευσεις),αυτα προκυπτουν, χωρις να παιρνω ορκο :-)

Δημοσ.

Επειδή φτάνουμε στα όρια του αστείου:

Αν μένεις στα Χανιά όπου οι πόρτες φαίνεται είναι δρύινες και δε λένε να ανοίξουν ή να φτιάξουν καινούργιες, αν είχες ήδη adsl με οτενετ, τότε αυτό που θα πάθεις είναι να μείνεις χωρίς adsl και να περιμένεις κανένα τρίμηνο μέχρι να δεήσουν να ανοίξουν τις πόρτες και να έχεις forthnet 2play. Κι αυτό για το Σεπτέμβρη με το ιδιόκτητο που λένε, εδώ θα είμαστε και θα γελάμε (ή θα κλαίμε; :( ) πάλι το Σεπτέμβρη...

Δημοσ.

Παιδιά τα νούμερα που παραθέτω είναι καλά;

Operation Data---Upstream---Downstream

Noise Margin------22 dB-------8 dB

Attenuation-------37 dB-------34 dB

Γιατί το 37dΒ και το 34dB δεν μου αρέσουν;

Τί ακριβώς είναι το "Noise Margin" και το "Attenuation";

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Δημοσ.

Ρε παιδια εκανα αιτηση στις 15/5 με πιθανη ημερομηνια ενεργοποιησης στις 5/6,ξερει κανεις τι παγιο θα πληρωνω?

Τα 39,90 ή 21,5 που ανακοινωσαν σημερα ?

Δημοσ.

Η forthnet έχει πρόσβαση στην περιοχή μου και μπορώ να βάλω 10mbps πλέον.

Θα ήθελα εντυπώσεις για όσους έχουνε βάλει την 10άρα μέσω forthnet2play. Ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι ταχύτητες;

Δημοσ.

Από όσο έψαξα στο forum αυτό το 8dB στο Downstream είναι άθλιο.

Εν τούτοις από Γερμανικούς servers παίρνω τα εξής αποτελέσματα:

130601491.png130604964.png

Εν τούτοις έκανα αναβάθμιση firmware άλλα το πολύ να πάει μέχρι 11dB το Downstream Noise Margin.

Να δηλώσω βλάβη στην Forthnet;

Να σημειωθεί πως το router κλειδώνει στα 9994kbps.Κανονικά δηλ.

Δημοσ.
Από όσο έψαξα στο forum αυτό το 8dB στο Downstream είναι άθλιο.

Εν τούτοις από Γερμανικούς servers παίρνω τα εξής αποτελέσματα:

130601491.png130604964.png

Εν τούτοις έκανα αναβάθμιση firmware άλλα το πολύ να πάει μέχρι 11dB το Downstream Noise Margin.

Να δηλώσω βλάβη στην Forthnet;

Να σημειωθεί πως το router κλειδώνει στα 9994kbps.Κανονικά δηλ.

Apo tin stigmi pou klidonis sta 9994 tote tha eprepe na exis kati parapano sta speedtest alla epidi den einai kai toso aksiopista dokimase na katevasis kati apo enan kalo FTP server kai vale na katevainoun 2-3 arxia mazi kai athrise ta apotelesmata.

auti einai mia pio aksiopisti metrisi.

I piotita kai i katharotita tis grammis den paizei kai toso fovero rolo gia to poso anevazoume i katevazoume arxia..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...