Προς το περιεχόμενο

Forthnet - 2play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλιά αίτηση; Τέλος Μαΐου την υπέγραψα. Πάντως στην 2η σελίδα είμαι σχεδόν σίγουρος ότι υπέγραψα το ίδιο ακριβώς πράγμα. Μόλις πάω σπίτι θα ψάξω τα αντίγραφα (αν τα έχω λολ).

Στο site ήδη μου λέει πάντως να περιμένω νετ από 26/6, ελπίζω αυτό να μην το καθυστερήσει.

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Kai ston Ote to pagio to proplirwneis,kai sto kinito sou kai pantou.Giati se olous kanei entypwsi pou to zitaei kai i Forthnet?

Γιατί στο κινητό, στον οτέ και παντού πληρώνεις στον πρώτο λογαριασμό τέλος ενεργοποίησης. Αυτό όμως δεν το είχα λόγω προσφοράς στην 4νετ! Άλλωστε στο κινητό δεν πληρώνεις και τον 2ο μήνα στον πρώτο λογαριασμό.(Απλά το πάγιο είναι σε αξία περίπου όσο κι ένας μήνας σύνδεσης). Αυτή είναι η απορία μου.

Προφανώς μπέρδεψες το πάγιο της σύνδεσης με το πάγιο της ενεργοποίησης

Δημοσ.

egw paidia ekana aitisi gia full llu 2play soho online, vaiska ena mail tosu eteila apeidi eimai idi syntrmitis staheris kai ent. lete an dextoun na to kanoun?

oute dikailogitika esteila oute tautotita mpros pisw., epidi eimai idi customer dikos tous.

Δημοσ.

σωθηκες

εδω ειμεις τα βγαζουμε 90 φωτοτυπιες τα στελνουμε με email, fax, τα παμε εκει τα υπογραφουν, τα σφραγιζουν, βαζουν ενσημα, χαρτοσημα και τελικα δε βρισκουν τιποτα και σου λενε ποιος θανασης

Δημοσ.

Αν είσαι ήδη πελάτης ίσως. Πάντως εγω είχα ρωτήσει αν γίνεται μέσω μέιλ (έτσι είχα κάνει για την 384 παλία) και μου είπαν ότι πρέπει να γίνει παραλαβή από φυσικό πρόσωπο. :(

Δημοσ.
oute dikailogitika esteila oute tautotita mpros pisw., epidi eimai idi customer dikos tous.

δεν ειναι μια εσωτερική διαδικασία εντός 4νετ.

για το 2play πρεπει να τους εξουσιοδοτήσεις να ζητήσουν απ τον ΟΤΕ, εκ μέρους σου, να φύγεις απο πελάτης του, να πάψουν να χρησιμοποιούν το καλώδιο και να τα πάρει η 4νετ, συν τη φορητότητα. ο ΟΤΕ δεν θα τη δεχτεί την αποσύνδεση (δεν πρέπει να τη δεχτεί δηλαδή), γιατι και ακάλυπτοι θα ειναι, και θα χάσει εσενα απο πελάτη,

( βεβαια αν ηθελαν να κάνουν κάτι υπέρ τους, θα έβρισκαν τον τρόπο να γίνει και χωρίς κάλυψη, αλλα εναντίον τους; ποτε! :) ...)

Αν εσυ τα πάρεις με τη 4νετ, εμφανιστείς στον ΟΤΕ μια μέρα και πεις "με ποιο δικαιωμα δώσατε τη γραμμη στο ιδιοκτητο της forthnet", αντε να αποδείξουν και οι 2 οτι δεν ειναι ελέφαντες

Δημοσ.

pedia avrio mpenw sto idiot-kthto se poses meres tha exei energoihthei h yphresia peripou?me eixan parei(31/5) kai legane tha mpeite mia kai kalh stis 15/6,dhladh tha perimenw pali 20+ meres?toso kairo den kanane tpt?

Δημοσ.

3.5 μήνες συμπληρώνω αύριο από τότε που έκανα την αίτηση. ευχηθείτε μου να τους κατοστήσω!! 3.5 και δεν έχει γίνει καμία πρόοδος απολύτως...τι email, τι τηλέφωνα, τι ΕΕΤΤ...ένα απροσδιόριστο μυστικιστικό υπερφυσικό τεχνικό πρόβλημα που δεν είναι κάνεις σε θέση να μου κατονομάσει δε μου επιτρέπει να απολαύσω το broadband. Κάποιοι θα πουν ότι φταίει ο πΟΤΕ, αλλά εγώ υποψιάζομαι τους εξωγήινους...άτιμη φάρα.

Στην αρχή έλεγα τι ώραια θα ναι 4 mbit, μετά έλεγα πωπω 10 mbit θα πετάει και τώρα...λέω τι καλά θα ταν να γίνει η σύνδεση την τρέχουσα 10ετία.

Δημοσ.

H απάντηση που πήρα στην παρακάτω απορία μου από την forthnet ήταν:

"Αγνοήστε το, μην ανησυχείτε για τίποτα"

Παιδιά, σήμερα μου ήρθε από την forthnet ένα γράμμα με μια αίτηση μέσα.

Θα πρέπει να στείλω λοιπόν την αίτηση αυτή "υπογεγραμμένη από τον Κάτοχο Γραμμής, μέσω της οποία η φορτηνετ θα προβεί η ίδια στη διακοπή των παρεχόμενων ευρυζωνικών υπηρεσιών από τον άλλον πάροχο"

Η ερώτηση μου είναι, δεν το έκανα αυτό στην αρχική αίτηση που την πήγα από τα γραφεία; Είναι μέρος της διαδικασίας και ανεμενόμενο αυτό που μου έστειλαν; Γιατί νόμιζα ότι τα είχα κάνει αυτά. Να υπενθυμίσω τα παρακάτω:

Δημοσ.

Paidia skeftomai na balw kai egw to 2play. menw halandri kai kalyptei.Aksizei telika na mpw s authn tin diadikasia giati apo oti katalabainw exei baboura???

yparxei kapoios pou to exei kamposo kairo kai einai ikanopoihmenos??

thnx!

Δημοσ.
H απάντηση που πήρα στην παρακάτω απορία μου από την forthnet ήταν:

"Αγνοήστε το, μην ανησυχείτε για τίποτα"

Μαλλον επειδη ειχες οτενετ, ποιος ξερει?

Λοιπον, απο 13/6 ειμαι οκ,απλα ελειπα ταξιδι και το δοκιμαζω μολις τωρα. Αργησαν μολις 24 ωρες απο την εκτιμωμενη,αλλα ολα οκ... Ταχυτητες δε δοκιμαζω, αφου ειμαι ικανοποιημενος.

Και μια ερωτηση : Ποσο ειναι το upload επισημα απο την εταιρεια? Να ξερω στα ποσα θα ρθμισω το Utorrent.

Δημοσ.

30/05/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet ,kai tipota tus perno sinexia til exo pari se ola!!!kai sinexia anamoni kai parte gia tin kaliteri exipiretisi sas argotera eleos ,13831 den to sikonune pote ute me tamati tha gini exo eknevristi ti na kano ?na pao apo ta grafia me tanks, enan PAPADOPULO thelune oles i eteries me prosopiko 20 pu pas,den iparxi ipodomi tipota oles ine eleines ....

Δημοσ.

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

κάτσε να το ξεπαρκάρω κι έρχομαι με το δικό μου....

pink-tank.jpg

"2Play ή Τάνκς" τα ψέμματα τελείωσαν!!

Δημοσ.

Pedes telika ti leei to 2play meta apo toso kairo?? Osoi to evalan einai eyxaristimenoi me tis download speeds??? An nai ti speeds ftanoyn se ftp kai ti se torrents. Episis exei lavei kaneis kanena email apo th 4net poy na ton proeidopoiei oti exei katevasei paranomo yliko opws elavan kapoia atoma apo thn etairia "diodos"

Δημοσ.
Pedes telika ti leei to 2play meta apo toso kairo?? Osoi to evalan einai eyxaristimenoi me tis download speeds??? An nai ti speeds ftanoyn se ftp kai ti se torrents. Episis exei lavei kaneis kanena email apo th 4net poy na ton proeidopoiei oti exei katevasei paranomo yliko opws elavan kapoia atoma apo thn etairia "diodos"

σπεσιαλ!

κοντευω 1,5 μηνα που εχω 2play,και κατεβαζω μονιμα με το μεγιστο τησ ταχυτητασ απο youtube,democracy,azureus vuze και διαφορα αλλα clients.

επειδη τα τορρεντs [mtorrent,bitlord,bit cometκ.λ.π.],ειναι περιπτωση με τισ καλυτερεσ ρυθμισεισ μπορεισ να κατεβασεισ μεχρι 800ΚΒ/s.

με τα αλλα που σου ανεφερα φθανω μεχρι 1,4ΜΒ/s.

αντε απο την 1 του Ιουλιου να παμε και στα 24ΜΒ/s.

μην το σκεφτεσαι καθολου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...