Προς το περιεχόμενο

Agora Metoxwn online

Nik0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Geia xara,

Mipws xerei kaneis kanena diktyako topo etsi wste na mpoei na agorasei kaneis metoxes ellinikou xrimatistiriou online?

Euxaristw.

Δημοσ.

της eurobank ειναι καλο .βεβαια το κακο ειναι οτι παντου οι προμηθειες ειναι μεγαλες αλλα αυτο ισχυει γενικα οχι μονο online

Δημοσ.

einai xazomara na agoraseis metoxes 100 eyro . giati tha sou kratisoyne toulaxiston 12 pou einai i elaxisti promitheia stin agora kai alla tosa stin polisi ara tha eisai -25 % xoris na kaneis tipota . apo 1000 eyro kai pano kathe entoli alios min to skeftese kan . paixe ena stoixima kalitera

Δημοσ.

Ekana typo 1000 ithrla na grapsw oxi 100, efaga ena mideniko.

Poso tha kratisoun promitheia sta 1000?

Epishs exeis na proteiensi kamia kali metoxi? :-)

Δημοσ.

oles einai panakrives file tora . an eixes mpei prin kana dio mines tha itan kalitera . genika i promitheia gia tetia posa einai 1% kai kati psila .10-12 eyro diladi gia kathe praxi

kalitera na perimeneis ektos an kalovlepeis kapoia etairia

Δημοσ.

κατ'αρχην δεν μας ειπες φιλε αν εχεις ηδη κωδικο σε καποια εταιρια ή αν σκοπευεις να ανοιξεις τωρα..στην πρωτη περιπτωση μονο απο την δικη σου εταιρια μπορεις να δεινεις εντολες και ρωτησε τους αν εχουν online διαβιβαση.

Εγω παντως ειμαι 7 χρονια στην http://www.aspissec.gr/ δινω online εντολες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος συν το οτι εχει την φθηνοτερη προμηθεια..

Δημοσ.

φιλε νικο με τα λεγομενα σου καταλαβαινω οτι δεν εχεις καμια γνωση γυρω απο το χρηματιστηριο.η γνωμη μου ειναι αν θες να με ακουσεις τα οποια λεφτα βαλεις να ειναι απο το περισσεμα σου και να εισαι προετοιμασμενος οτι αν το χρηματιστηριο αρχισει να πεφτει οτι ενα μερος θα τα χασεις.

αν και προσωπικα πιστευω οτι εχει πολυ δρομο ακομα προς τα πανω.

παντως τα χιλια ευρω ειναι ενα καλο ποσο για να ξεκινησει καποιος μεχρι να μαθει.

τα 3000 με 40% το χρονο σε 5 χρονια γινονται 16.134 

σε 10 χρονια γινονται 86.776 

σε 15 χρονια γινονται 466.704 

σε 20 χρονια 2.510.047 

σε 30 χρονια 72.604.297 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

η γνωμη μου ειναι να ασχοληθεις συστηματικα αλλα για να γινει αυτο πρεπει πρωτα να διαβασεις.προσωπικα χρησιμοποιω την τεχνικη αναλυση και κοιμαμαι ησυχος τα βραδια.

Δημοσ.
φιλε νικο με τα λεγομενα σου καταλαβαινω οτι δεν εχεις καμια γνωση γυρω απο το χρηματιστηριο.η γνωμη μου ειναι αν θες να με ακουσεις τα οποια λεφτα βαλεις να ειναι απο το περισσεμα σου και να εισαι προετοιμασμενος οτι αν το χρηματιστηριο αρχισει να πεφτει οτι ενα μερος θα τα χασεις.

αν και προσωπικα πιστευω οτι εχει πολυ δρομο ακομα προς τα πανω.

παντως τα χιλια ευρω ειναι ενα καλο ποσο για να ξεκινησει καποιος μεχρι να μαθει.

τα 3000? με 40% το χρονο σε 5 χρονια γινονται 16.134 ?

σε 10 χρονια γινονται 86.776 ?

σε 15 χρονια γινονται 466.704 ?

σε 20 χρονια 2.510.047 ?

σε 30 χρονια 72.604.297 ?

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

η γνωμη μου ειναι να ασχοληθεις συστηματικα αλλα για να γινει αυτο πρεπει πρωτα να διαβασεις.προσωπικα χρησιμοποιω την τεχνικη αναλυση και κοιμαμαι ησυχος τα βραδια.

Να σου στείλω 3000 αύριο να μου φέρεις 2.000.000 σε 20 χρόνια; Τα ρέστα (510.047) δικά σου;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...