TNT-STM Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Θέλω να ρωτήσω κάτι, αλλά δεν είναι εύκολο να το περιγράψω... Πήρα προχθές την συγκρεκριμένη οθόνη, και, ομολογώ πως για τα λεφτά της (279€) και μέχρι στιγμής πάντα, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος... Με μια μικρή εξαίρεση που ίσως να είναι η ιδέα μου.. Όταν βάζω μαύρο φόντο, (ψάχνοντας για κανά πιξελ) στο πάνω μέρος της οθόνης, μου δείχνει το μαύρο σαν να "φεγγίζει" λίγο...Δηλαδή σαν να μπαίνει ένα πολύ ελαφρύ φώς από μια γρύλια.. Αν έχει κάποιος την οθόνη την συγκεκριμένη ή έστω έχει παρατηρήσει αυτή την λεπτομέρεια στην οθόνη του..ας μου έλεγε την γνώμη του, διαφορετικά να την επιστρέψω...(αν και θα με στεναχωρούσε γιατί δεν έχει ούτε ένα πιξελ καμμένο μέχρι τώρα...)
Vagos_46 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 backlight bleeding λεγεται και το παρουσιαζουν ολες οι lcd οθονες. κανενας λογος ανησυχιας!
TNT-STM Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Thanks..Ησύχασα τώρα..:grin: και απολαμβάνω τις 20 wide ιντσες μου...8) Να σαι καλά..
progx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 backlight bleeding λεγεται και το παρουσιαζουν ολες οι lcd οθονες. Ειδικότερα αυτές που που το panel τους είναι τεχνολογίας ΤΝ.Οπως στην δικιά σου Benq. Οπως και να έχει πάντως είναι αρκετά καλή για τα χρήματα της.
Stormwatch Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Πήρα προχθές την συγκρεκριμένη οθόνη, και, ομολογώ πως για τα λεφτά της(279?) και μέχρι στιγμής πάντα, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος... Τυχερος εισαι, προλαβες το λαθος του Πλαισιου... Τωρα την εχει 349 ευρω
Lafas1987 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Vagos_46 +1 Πολλές φορές είναι σε όλες τις πλευρές... Αγάπα τη τεχνολογία με τα ελλατώματά της... x0ax0ax0ax0ax0axa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.