Προς το περιεχόμενο

Tι εστι unlock κινητό?

Captain_Darling

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω ένα κινητό από έξω και διαβάζω σε κάποιες αγγελίες ότι το τάδε κινητό είναι ξεκλείδωτο. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό? :confused:

Επίσης θέλω να πουλήσω ένα κινητό εκτός ελλάδας, θα υπαρξει πρόβλημα. Το κινητό αυτό το έχω πάρει χωρίς κάποιο συμβόλαιο ή με κάποια κάρτα καποιας εταιρίας. Μπορεί να βάλει ο πχ ο Αγγλος χρήστης όποια SIM κάρτα θέλει? :confused:

Οπως καταλάβατε είμαι ασχετος από κινητά για αυτό βοηθειστε..... :oops:

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Τα κινητά τηλέφωνα στο εξωτερικό κλειδώνονται στον παροχέα τους και δουλεύουν μόνο με κάρτες του.

Δηλαδή ένα nokia που το αγόρασε κάποιος από μαγαζί της Αγγλίας και είναι Vodafone δέχεται μόνο κάρτες Vodafone Αγγλίας κ.o.κ

Εσύ δεν έχεις πρόβλημα να πουλήσεις ένα τηλέφωνο απ'εξω γιατί απλά όλα τα ελληνικά τηλέφωνα είναι ξεκλείδωτα και λειτουργούν με όλες τις κάρτες του κόσμου!

Δημοσ.

οταν εννοεί κλειδομενο μπορεινα ειναι κλειδωμενες καποιες δυνατοτητες π.χ υπερυθρες που δεν ξεκλιεδωνουν ακομα και στην εταιρεία να πας

Δημοσ.

Τα κλειδώματα και οι περιορισμοί δεν έχουν να κάνουν με το κλείδωμα δικτύου που αναφέρουν. Για παράδειγμα τα περισσότερα samsung έχουν κλειδωμένες τις υπέρυθρες.Αυτό δεν διορθώνει..εκ κατασκευής είναι ασύμβατες οι υπέρυθρες και δεν μπορεί να αλλάξει αυτό!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...