Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

A!

Θυμίθηκα και μια διαφήμιση του Axe που ήταν ο τύπος στην παραλία με ένα spray στο κάθε χέρι και έριχνε,και έριχνε...και τρέχαν όλες οι γυναίκες καταπάνω του,θεικά γυρίσματα,πολύ φάση!:mrgreen:

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε η διαφήμιση με την Fanta και τους επιστήμονες που έψαχναν εξωγηινους..όπως αποδείχτηκε κάνανε contact με ρέψιμο, όχι εξωγήινους.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πέθανα με την διαφήμηση conn-x με τους μάγους, elfs κλπ που πάνε να την πέσουν στο troll και αυτό τους κάνει gkrrrr και φεύγουν πίσω και ξαναπάνε...είναι λίγο geek αλλά λίγο να ξέρεις που αναφέρεται λύνεσαι :)

Δημοσ.
δείτε και αυτή........ίσως σε μερικά χρόνια ......προβληθεί και στα μέρη μας............

http://www.youtube.com/watch?v=GVmZXaZZfsI

αι αμ σπιτσλες....

Επίσης ωραία διαφήμιση ειναι αυτή του εμφιαλωμένου νερού Ζαγόρι που χρηματοδοτει την Action Aid για την εξασφάλιση πόσιμου νερού στην Κένυα...

Δημοσ.
πέθανα με την διαφήμηση conn-x με τους μάγους, elfs κλπ που πάνε να την πέσουν στο troll και αυτό τους κάνει gkrrrr και φεύγουν πίσω και ξαναπάνε...είναι λίγο geek αλλά λίγο να ξέρεις που αναφέρεται λύνεσαι

Γενικά οι διαφημίσεις του κόνεξ φαίνεται ότι είναι γραμμένες από άτομα που ψιλοξέρουν τι διαφημίζουν, έχουν μια άλφα επαφή με το αντικείμενο.

Δε θυμάμαι ποιός ISP είχε βγάλει τη διαφήμιση, αλλά έλεγε "κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ ταινίες και μουσική" (!)

Κατά τ' άλλα, όλες οι ελληνικές (και όχι μόνο) διαφημίσεις, παρομοιάζουν το προϊόν που διαφημίζουν με το σεξ (έμμεσα ή άμεσα). Αν ψεκαστείς με το τάδε αποσμητικό όλες θα σε κυνηγάνε, αν λουστείς με το τάδε σαμπουάν θα πάθεις οργασμό, αν φας τα τάδε δημητριακά θα γίνεις τούμπανο και θα τρέχουν ολονών τα σάλια, αν πίνεις το τάδε ποτό θα σε θέλουν όλες, αν αγοράσεις το τάδε αμάξι θα σε κυνηγάνε του αντιθέτου φύλου από πίσω κλπ κλπ κλπ.

Δημοσ.

Μου αρέσει η διαφήμιση του πάμε στοίχημα με την τύπισα με την κιθάρα και το πορτοκαλί ριχτό που τραγουδάει...

"Αγάπη μου darling, πριν πας για clubbing, έλα με χίλια, και φίλαμε στα χίλια....

φίλαμε..."

και η άλλη με το like a phenomenon που είναι ένας τύπος σαν χοιρινό που κουνιέται σαν χορεύτρια...

Δημοσ.

Η διαφημηση με τον "φανταστικό τροχονόμο" και "πατέρα" ήταν ωραιες. Ε τωρα αρχιζει πάλι το καλοκαιρι οπότε κάτι παραπλήσιο θα παίξει. (νομιζα εταιρια παγοτου είχε θέμα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...