sppoulis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Το Laptop μου εδώ και 2-3 μέρες εμφάνιζε κατά την εκκίνηση ένα "BAD CHECKSUM ERROR" και μηδενιζόταν το ρολόι του BIOS αλλά έμπαινα στο BIOS και διόρθωνα την ώρα, μέχρι που σήμερα το άνοιξα και είναι κυριολεκτικά νεκρό δεν ξεκινάει καθόλου... Τι να κάνω; (Παρεπιπτόντως το laptop είναι αρκετά παλιό και δεν έχω ούτε εγγύηση πια αλλά ούτε και το κατάστημα από όπου το πήρα υπάρχει πια...Επίσης δεν είναι ούτε καν γνωστή μάρκα.) HELP!!!!
androu Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Μήπως η μπαταρία του bios τα έχει παίξει ή η μπαταρία του Pc Και δεν κρατάει τις ρυθμίσεις ? (λέω εγώ τώρα)
sppoulis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Η μπαταρία του Laptop δεν είναι γιατί την έβγαλα και προσπάθησα μόνο με ρεύμα να το βάλω μπροστά αλλά τσίφος, όσο για την μπαταρία του BIOS δεν ξέρω πως να το διαπιστώσω σίγουρα αν εκεί βρίσκεται το πρόβλημα... Δεν ξέρω ούτε καν που να απευθυνθώ για να εξετάσουν το laptop!
kostasplak1986 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 ti marka einai? an pareis stin episimi antiprosopeia gia na sou poun pou na pas!
sppoulis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Mallon den katalavate... Milame gia marka "Genesis"...(Katalave kaneis gia ti marka milame!!!) O laptop einai tou kollitou mou o opoios den exei idea apo PC kai prospathw na ton voithiso sto provlima tou. Pou mporoume na mathoume toulaxiston pio einai to provlima?
citroen_vts Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 http://www.genesispc.us/html/contact.htm
random Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Για "Genesis" μην ψάχνεις. ηταν συναρμολογούμενα λαπτοπ του Big City, που εχει κλεισει εδω και 3-4 χρόνια. Μόνο στη μηχανή του χρόνου υπάρχει πιά παντως οτι και να εχει χαλάσει, αυτα εχουν κοινά μερη με πάρα πολλες φασόν μαρκες. Αν θελεις πρωτα να τσεκαρεις τη μπαταρία (του BIOS εννοώ), πηγαινε σε οποιοδηποτε καταστημα ειδικευεται σε μπαταρίες (φορτιστές, ρολογια, και γενικα μικρα ηλεκτρονικα). δειξε την παλιά και υπαρχει περιπτωση να εχουν. Στη Στουρνάρη εχει ενα μικρό μαγαζάκι περιπου απέναντι απο Πλαισιο. Η κυρια μπαταρία δεν ειναι γιατι θα δουλευε στο ρευμα. Αν δεν ειναι η BIOS batery, μετα ελενχεις το τροφοδοτικό, και τις μνημες.. Αν δεν ειναι η μπαταρία, ή δεν μπορειτε καν να το ανοίξετε το λαπτοπ, έμπλεξες. Οι αγγελιες και τα φορουμ ειναι γεμάτα μαστόρια το προβλημα ειναι οτι το δικο σας ειναι πολυ παλιό. μαλλον σε μεταχειρισμένα θα βρεις ανταλλακτικά.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 ποιο μοντελο genesis ειναι , στειλε μου ενα pm για να σε βοηθισω
sppoulis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 "fg9000" μέχρι αύριο θα σου στείλω το μοντέλο γιατί αυτή την στιγμή το έδωσα στα Multirama μήπως δουν φως εκεί πέρα... Πάντως προσπάθησα να το ανοίξω αλλά δεν ανοίγει με καμία δύναμη...όσες βίδες και να έβγαλα φαίνεται σαν να είναι μια ενωμένη συσκευή αυτό το laptop.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Θ περιμενο pm σου ,στειλε μου ομως οποσδιποτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.