antreaslam Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 παρεμπιπτόντως μπα μπα, μάθαμε να το λέμε κιόλας?
Φρού-Φρού Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 μπα μπα, μάθαμε να το λέμε κιόλας? είχα γαμάτη δασκάλα
Mithrantir Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Απ' όσο θυμάμαι (μπορεί και να κάνω λάθος) η Δημοτική αστυνομία έχει το δικαίωμα να δίνει κλήσεις και να παίρνει πινακίδες για παράνομο παρκάρισμα. Όμως πρέπει να είναι δημοτική αστυνομία και όχι εταιρεία security που την έχει προσλάβει ο δήμος για να κάνει τη δουλειά της δημοτικής αστυνομίας. Αυτό είναι κάτι που είχε γίνει ντόρος πριν από κάτι χρόνια, όταν είχε πρωτοβγεί το νομοσχέδιο για την δημοτική αστυνομία. Και μια κίνηση πολιτών είχε δικαιωθεί ως προς τις εταιρείες security. Άλλα αν είναι όντως δημοτική αστυνομία τότε έχουν το κάθε δικαίωμα και μάλιστα οι κλήσεις τους περνάνε και στην εφορία και όλα τα παρελκόμενα. Aigeas αυτό με το πριτσίνι δουλεύει μέχρι να σκάσει μύτη ο αστυνόμος που θα θελήσει να σου βγάλει τη πινακίδα. Αν θυμάμαι καλώς δεν επιτρέπεται να βιδώνεις τις πινακίδες με τέτοιο τρόπο, ώστε να μη βγαίνουν. Σε περίπτωση που πετύχουν κάτι τέτοιο, κατά πρώτον τη πινακίδα την βγάζουν όπως και να έχει (δηλαδή την περιποιούνται και συνήθως καταντά ακατάλληλη προς χρήση) και αν δεν κάνω λάθος τρως και πρόστιμο γι' αυτό.
Φρού-Φρού Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Μμμμάλιστα.. μας έκοψες τα φτερά ρε Mithrantir. Ισα που ήμουν έτοιμη να παω να κάνω σαματά...
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 To πιο πιθανό είναι ο αστυνόμος να πιει την τζουρίτσα του με τον καφέ και να μην χαλάει τα γόνατά του όταν την κόψει την κλήση μιας και δεν χαθήκανε οι γερανοί, βεβαίως όλες τις φορές που μου πήραν τις πινακίδες έτυχε να είμαι παρών. Πάραυτα αν τοποθετήσεις ειδικό νομιμότατο παξιμάδι ασφαλείας και διαπιστώσεις ζημιά, τότε έχεις το δικαίωμα να αποζημιωθείς και να ζητήσεις την ακύρωση του προστίμου καθότι δεν ευθύνεσαι εσύ αν είναι ανίδεοι αυτοί σε θέματα όπως απλές βίδες. Αν είναι παλαιοί μπάτσοι το πιθανότερο είναι να πιάνουν τα χέρια τους, αν είναι δημοτική αστυνομία η προηγούμενή τους δουλειά ήταν στα γκούντις. Το πιθανότερο είναι να φέρουν δυναμίτη.
Mithrantir Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Φρου-Φρου να μην σου κόβω τα φτερά. Ψάξ' το προτού τα παρατήσεις. Απλά σου είπα τι θυμάμαι. Μπορεί να κάνω και λάθος (οπότε και θα εκτιμούσα ιδιαιτέρως την ενημέρωση).
Φρού-Φρού Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Ναι βρε Η πλάκα θα είναι τώρα που θα γυρίζω σπίτι να μου κόψουν κλήση οι τροχαίοι γιατί κυκλοφορώ χωρίς πινακίδες... ε ρε γλεντια λέμε...
kage Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 απο την μια εισαι παρανομος τελος αλλα απο την αλλη που διαολο θα παρκαρουν οι χιλιαδες που ρχονται στο ψυρη το χειμωνα... χειμωνα ολα τα κλαμπ,μπουζουκια πανε στο κεντρο κ καλοκαιρι παραλια,τι μας ζαλιζουν με τις θεσεις...ας φτιαχναν ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ κ οχι τα ιδιωτικα με τα 10ε που γινεται κ χαμος +οτι σου λενε ελα παρτο στις 4 π φευγει ο ιδιοκτητης.. ολοι ξερουν οτι στο ψυρη παρκαρεις σε αυτους τους πεζοδρομους απο μερια βαρβακειου κ πισω.δεν υπαρχουν κ αλλου θεσεις εκει χαμηλα στο the hal γινεται της πορνης απο νωρις ειναι πιασμενες..παλια παρκαρα στον πεζοδρομο διπλα απο το hall κ ολα καλα ,αλλα μετα απο καποιους μηνες αρχισαν τις κλησεις κ αντε παλι στα στενα κ στους πεζοδρομους κτλ.
Mithrantir Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Να παίρνεις το μετρό kage αν θέλεις να πηγαίνεις στου Ψυρρή για το ποτάκι σου. Ή ακόμα καλύτερα να μην ανήκεις στην ομάδα (συντριπτική πλειοψηφία) των Ελληναράδων που πρέπει σώνει και καλά να παρκάρουν έξω απ' το μαγαζί. Λύσεις υπάρχουν να θέλεις.
Φρού-Φρού Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Να παίρνεις το μετρό kage αν θέλεις να πηγαίνεις στου Ψυρρή για το ποτάκι σου. Ή ακόμα καλύτερα να μην ανήκεις στην ομάδα (συντριπτική πλειοψηφία) των Ελληναράδων που πρέπει σώνει και καλά να παρκάρουν έξω απ' το μαγαζί. Λύσεις υπάρχουν να θέλεις. εχμμμ.. δεν συμφωνώ.. αυτοί που βγαίνουν και πάνε Ψυρρή ξέρωγω δεν βγαίνουν στις 8 το απόγευμα για να γυρίσουν στις 10:30 αλλά μετά την 1. Και επειδή ανήκω σ' αυτή την κατηγορία δεν προτίθεμαι να παίρνω το αυτοκίνητο μου/λεωφορείο/ταξί για να φτάσω στην πλησιέστερη στάση του μετρό, να πάρω το μετρό να συναντηθω με τους φίλους μου στο Μοναστηράκι ας πούμε για να πάμε για ποτό.. Και πες οτι τα κάνω αυτα..το πρωί? Θα πάρω πάλι μετρό, θα γυρίσω στην αρχική στάση του μετρό, θα πάρω το αυτοκίνητο μου/λεωφορείο/ταξί για να γυρίσω στο σπίτι μου? Αστο, δεν γαμήτε, ταλαιπωρία.. κάθομαι και σπίτι μου καλύτερα... Λέξη κλειδί "ποιότητα"... Και αν δεν μπορεί να μου την παρέχει η χώρα που ζω, ναι θα είμαι ο/η Ελληναρας που θα παρκάρω στους πεζόδρομους και θα μου παίρνουν τις πινακίδες και θα βάζω μολότοφ (το τελευταίο ήταν φανφάρα, απλά θα πληρώσω την κλήση μετα χριστοπαναγίας και δατς ολ )
novice21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Μου είχαν πει ότι άμα είσαι δημότης της x περιοχής και φας κληση από δημ. αστυνομία της y περιοχής, δεν είσαι υποχρεομένος να την πληρώσεις. Αλλά απ' ότι βλέπω σε αυτό το ποστ: οι απόψεις διείστανται (άσχετο: πως γράφεται το διείστανται? ), οπότε μην σε πάρω στο λαιμό μου. Διίσταμαι:Ισταμαι-Ιστανται:Κοντα επεσες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.