Προς το περιεχόμενο

Υπάρχουν γιατροί στο φόρουμ???

v1ss1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να δούμε αν βρίσκονται γιατρουδάκια εδώ στο insomnia :mrgreen:

Εγώ, τελοιόφοιτη λυκείου στην Κύπρο 'ποντάρω' για σπουδές ιατρικής σε Ουγγαρία ή Τσεχία. Θα προσπαθήσω για ειδικότητα σε Αμερική ή Σουηδία, έχω ακούσει τα καλύτερα γι' αυτές τις χώρες. Από κλάδο ειδικότητας είναι νωρίς ακόμη για να ξέρω στα σίγουρα, αλλά φαίνεται να προτιμώ ορθοπαιδικός ή παιδίατρος.

Εσείς παιδιά ; :-D

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εμεις παλι επειδη ειμαστε καμια 10αρια χρονια μετα απο σενα προτιμαμε να παμε σχολειο παλι, να περασουμε καλυτερα και να διαλεγαμε αλλο επαγγελμα κυριως στο τεχνικό ή οικονομικό τομεα!!!:)

αν αποφασισεις να κανεις ειδικοτητα αμερικη μην διανοηθεις να γυρισεις πισω. Αν και στα μερη σου πληρωνουν καλα τους ιατρους (καλυτερα απο ελλαδα κατα 500 ευρω:) ) το επιπεδο και η πιθανοτητα εργασιας δεν συγκρινονται με αμερικη. Ασε που κατσε να τελειωσεις πρωτα τη σχολη και μετα βλεπεις τι ειδικοτητα θα κανεις. Εγω ηθελα να γινω πλαστικος χειρουργος μεχρι που εφαγα στην μαπα κομενα ποδια και δεν ξαναμπηκα σε χειρουρειο:)

Για ουγγαρια και τσεχια ειναι καλη φαση γιατι ειναι ΕΕ αλλα θα σου προτεινα αν πας εξω ή να χτυπησεις αμερική ήδη για παν/μιο ή αγγλια. Αν μπορουσα να γυρισω πισω και δεν γινομουν κατι αλλο θα εκανα αυτη την διαδρομή.

Δημοσ.

Εγώ είμαι 5ο έτος Γιάννενα. Χρωστάω αρκετά αλλά θα τα μαζέψω και θα το πάρω το ρημάδι.

Για μετά σκέφτομαι ειδικότητα Αμερική (πολύ δύσκολα), Σουηδία (πιο εύκολα κάπως αλλά δεν υπάρχει μεγάλη ζήτηση σε αυτά που θέλω) και αν δεν κάτσει σε αυτές τις δυο χώρες πάμε για Ολλανδία. Ελλάδα σαν τελευταία λύση και το λέω πόνο στην καρδιά γιατί την αγαπάω αυτή τη χώρα. Για ποιο λόγο ακριβώς δεν έχω καταλάβει.

Προσανατολίζομαι σε χειρουργικές ειδικότητες, με ιδιαίτερη συμπάθεια στην πλαστική αλλά βλέπουμε. Ναι έχω μπει χειρουργεία και έχω δει τι γίνεται...

Αυτά.

Δημοσ.

Ιατρική Α.Π.Θ. Τα παράτησα στο πτυχίο, ξανάδωσα Πανελλήνιες και είμαι πλέον 2ο έτος Πληροφορική Ιωαννίνων. Τώρα μάλιστα, γουστάρω...

Δημοσ.
Ιατρική Α.Π.Θ. Τα παράτησα στο πτυχίο, ξανάδωσα Πανελλήνιες και είμαι πλέον 2ο έτος Πληροφορική Ιωαννίνων. Τώρα μάλιστα, γουστάρω...

Πωπω, χαρα στο κουραγιο σου μαν! ;)

Δημοσ.

Κάλλιο να σε σκίζουν και να γουστάρεις, παρά να σε σκίζουν και να ψ@λάρεις. Κάτι είπε και ένας φίλος λίγο πιο πάνω για επιστροφή στο παρελθόν και καλύτερο επαγγελματικό προσανατολισμό. Εγώ θεωρώ εαυτόν αρκετά μπούφο, που από τα 12 μου βρήκα γ@μ@το χόμπυ και δε σκέφτηκα να το κάνω επάγγελμα...

Δημοσ.

Φιλε μου προσωπικα θεωρω οτι μονο μπουφος δεν εισαι. :D

Το οτι παρατησες τη ιατρικη μετα απο τοσα χρονια σπουδων για να ξαναρχισεις απο το μηδεν ετσι ωστε να κανεις αυτο που πραγματικα γουσταρεις, ειναι κατι που δε το κανει ο καθενας.

Γι'αυτο total respec' απο μενα 8)

/endofftopic

Δημοσ.

Respect.

Ξέρω αρκετούς που θα ήθελαν να έχουν τα @@ να κάνουν το ίδιο.

Δημοσ.

εγώ 4ο έτος ιατρική Ιωαννίνων ειδικότητα δεν έχω αποφασίσει ακόμη αλλά μάλλον εξωτερικό. Πάντως απότι βλέπω πολλοί μέλλοντες ιατροί σιχτιρίζουν την επιλογή τους αυτή!

Δημοσ.

και συντομα θα δεις ακομα πιο πολλους ιατρους να συχτιριζουν.Καλως ή κακως σε 10 με 15 χρονια θα κλεισει η ιατρικη στην ελλαδα, ηδη υπαρχει υπερπροσφορα και μικρη ζητηση, τουλαχιστον σε μεγαλες πολεις. Το δημοσιο εχει ήδη κλεισει, τα ταμια επισης ενω το ιατρειο υπολειτουργει. Οι μεγαλες κλινικες δινουν μισθους πεινας ενώ τα κεντρα αισθητικης απλα δεν θελουν ιατρους αλλα ανειδικευτους εργατες που για να πληρωσουν τη δοση του αυτοκινητου κανουν τα παντα. Αυτα που αναφερω συμβαινουν τωρα στην ελλαδα. Σε 10 χρονια υπολογιστε....εκτος αν πετυχει μια αποτομη αποκεντρωση, μοιραστουν τα 10μυρια σε ολη την επικρατεια και ανοιξουν νεες θεσεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...