Προς το περιεχόμενο

synxronizmos ypotitlon

earth_walker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pedia exw mia tenia kai ena srt se ypotitloys to opoio einai ana kata dia.

exw to time adjuster gia synxronismo moy synxronizi toys prwtoys ypotitloys alla oi ypoloipoi pali vgainoyn eteroxronismena profanos theloyn oloi episkeyh.

kanena programa ekto toy subtitle workshop poy na emfanizh thn tenia kai paralhla na vazeis esy toys ypotiotloys yparxh? osa dekimasa free einai katadiaoloy kserete tipote poio epaggelmatiko?

eyxaristw

Δημοσ.

Δεν νομίζω να υπάρχει άλλο που να έχει κάτι παραπάνω απο το workshop και να κυκλοφορεί στο net...

Το οτι στα βγάζει ιερογλυφικά είναι θέμα επιλογής, αριστερά στο πρόγραμμα βάζεις Greek.

Τι εννοείς δεν σου βγάζει την ταινία?

Έχει ίδιο όνομα srt και avi?

Δημοσ.
Δεν νομίζω να υπάρχει άλλο που να έχει κάτι παραπάνω απο το workshop και να κυκλοφορεί στο net...

Το οτι στα βγάζει ιερογλυφικά είναι θέμα επιλογής, αριστερά στο πρόγραμμα βάζεις Greek.

Τι εννοείς δεν σου βγάζει την ταινία?

ennow file monarxis oti otan kano anigma to arxeio gia na peksh h avi tenia den vlepo eikona kai etsi den mporo na kano synxronizmo symfona me ths omilies

Δημοσ.

Το οτι δεν βλέπεις εικόνα είναι μάλλον θέμα codecs.

Τι codecs έχεις εγκατεστημένους?

Θα σου πρότεινα ac3filter, ac3decompressor, xvid, ffdshow...

Τουλάχιστον έτσι εγώ δεν έχω κανένα problem...:)

Δημοσ.

Δεν πρέπει να έχει το ίδιο όνομα γιατί αλλιώς οι υποτίτλοι θα εμφανίζονται διπλοί από τη στιγμή που έχει εγκατεστημένο το VobSub.

Συμφωνώ όμως οτι το Subtitle Workshop είναι το καλύτερο για το συγχρονισμό των υποτίτλων.

ennow file monarxis oti otan kano anigma to arxeio gia na peksh h avi tenia den vlepo eikona kai etsi den mporo na kano synxronizmo symfona me ths omilies

Καλό θα είναι να ψάξεις να βρεις την αιτία που δεν βλέπεις εικόνα στο SW παρά να ψάχνεις να βρεις άλλο προγραμμα συγχρονισμού, μιας και δεν υπάρχει καλύτερο.

Δημοσ.
Δεν πρέπει να έχει το ίδιο όνομα γιατί αλλιώς οι υποτίτλοι θα εμφανίζονται διπλοί από τη στιγμή που έχει εγκατεστημένο το VobSub.

Συμφωνώ όμως οτι το Subtitle Workshop είναι το καλύτερο για το συγχρονισμό των υποτίτλων.

Καλό θα είναι να ψάξεις να βρεις την αιτία που δεν βλέπεις εικόνα στο SW παρά να ψάχνεις να βρεις άλλο προγραμμα συγχρονισμού, μιας και δεν υπάρχει καλύτερο.

re paidia kathiste giati den eimai kai kanenas expert thn tenia avi thn vlepo me ton vlc player th ennoeis to sw na koitaksw? kai th codecs prepei na valo? an den eixa codecs tha evlepa thn tenia ston vlc player?

Δημοσ.

sw=subtitle workshop;)

Μήπως έχεις κανένα codec pack? Εγώ με codec pack που είχα παλιότερα,

είχα πρόβλημα... Έκλεινε μόνο του το sw. Απο τότε που το έβγαλα

και έβαλα μόνο αυτά που σου λέω παραπάνω δεν ξαναείχα κανένα πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...