Ather Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Διαβιβάσεις; Μουσικό - ταχυδρομικό - έρευνας πληροφορικής - γεωγραφικό ... κτλ μπορώ να συνεχίσω με πολλά σώματα του σ.ξ. που είναι καλύτερα από τις διαβιβάσεις. Οι διαβιβάσεις είναι καλύτερες από οποιδήποτε όπλο αλλά όχι απαραίτητα από τα σώματα. Επίσης όπου και να πας στο σ.ξ. οι κλάδοι ναυτικού - αεροπορίας είναι καλύτερα μακράν.
Kleidaras81 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Διαβιβάσεις;Μουσικό - ταχυδρομικό - έρευνας πληροφορικής - γεωγραφικό ... κτλ μπορώ να συνεχίσω με πολλά σώματα του σ.ξ. που είναι καλύτερα από τις διαβιβάσεις. Οι διαβιβάσεις είναι καλύτερες από οποιδήποτε όπλο αλλά όχι απαραίτητα από τα σώματα. Επίσης όπου και να πας στο σ.ξ. οι κλάδοι ναυτικού - αεροπορίας είναι καλύτερα μακράν. Σωστα τα λες. Ανεφερα τις διαβιβασεις γιατι μπορεις να πας σχετικα ευκολα ενω για τα αλα....
pyro Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Οσοι δέν έχουν πάρει χαρτί να περάσουνε απο το τμίμα της περιοχής τους, εγώ πήγα και το πήρα, 6/8 μπένω στο πεύκο! Κανάς άλλος;;;
Snolly Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Εκτος και αν εισαι στις διαβηβασεις. Τρίχες εγώ παρουσιάστηκα Μάιο Κόρινθο με ένδειξη Σ.Ε.Π. φυσικά με κόψανε γιατί το βύσμα δεν ήταν δυνατό πήγα αυτόματα διαβιβάσεις Καλαμάτα ΣΕΖΜ (Συστήματα Επικοινωνιών Ζώνης Μάχης) και τώρα είμαι 16 ΛΔΒ Διδυμότειχο που πάει 20-1 αλλά ευτυχώς δίνουν υπηρεσιόχαρτα. Είμαι και 9μηνός οπότε θα κάνω 7 μήνες εδώ. Ακούγεται κάτι (εγώ το κόβω αρβύλλα) πως και οι 9μηνοι θα είναι μεταθέσιμοι στους 4 μήνες. Ξέρει κανείς κάτι;
kx5 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Ακούγεται κάτι (εγώ το κόβω αρβύλλα) πως και οι 9μηνοι θα είναι μεταθέσιμοι στους 4 μήνες. Ξέρει κανείς κάτι; Οι κλασικές αρβύλες
vwpolo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Οσοι εχετε την δυνατοτητα να πατε ναυτικο, καντε το τωρα.... ΛΟΥΦΑ....ποιο πεζικο και τριχες πρασινες με ροζ κορδελες μου λετε τωρα!!!!
daffy7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Και εγώ 6 Αυγούστου Μ. Πεύκο. Έχει μπει κανείς στις πρόσφατες σειρές να μας πει τις εμπειρίες του; Κινητά παίζουν μέσα;
nektarios Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Ακούγεται κάτι (εγώ το κόβω αρβύλλα) πως και οι 9μηνοι θα είναι μεταθέσιμοι στους 4 μήνες. Ξέρει κανείς κάτι; η 9μηνοι παίρνουν μόνο κατ' εξαίρεση μετάθεση για σοβαρούς λόγους π.χ. οικογενειακούς, οικονομικούς, υγείας κτλ μπορείς όμως, αν έχεις καλό βύσμα να πάρεις απόσπαση για αρκετούς μήνες κοντά στον τόπο διαμονής σου και να γυρίσεις στην μονάδα σου μόνο για να απολυθείς.
thief7710 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 8 Αυγουστου Θηβα κανεις? Να μοιραστουμε το ταξι οχι τπτ αλλο
Delirium Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Τρίχες εγώ παρουσιάστηκα Μάιο Κόρινθο με ένδειξη Σ.Ε.Π. φυσικά με κόψανε γιατί το βύσμα δεν ήταν δυνατό πήγα αυτόματα διαβιβάσεις Καλαμάτα ΣΕΖΜ (Συστήματα Επικοινωνιών Ζώνης Μάχης) και τώρα είμαι 16 ΛΔΒ Διδυμότειχο που πάει 20-1 αλλά ευτυχώς δίνουν υπηρεσιόχαρτα. Είμαι και 9μηνός οπότε θα κάνω 7 μήνες εδώ. Ακούγεται κάτι (εγώ το κόβω αρβύλλα) πως και οι 9μηνοι θα είναι μεταθέσιμοι στους 4 μήνες. Ξέρει κανείς κάτι; Από Διδυμότειχο, φίλε, θα ήσουν καρφί σπίτι σου, με 2η μετάθεση.... Είναι απλό: δεν τους λέτε, ΠΟΤΕ, ότι είστε 9μηνιτες και κάνετε χαρτιά για μειωμένη 2-3 μήνες πριν απολυθείτε! Μετά το 6μηνο δηλαδή, για να γλυτώσετε το αμετάθετο παραμεθορίου
Ather Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 @Snollygoster Με κάθε επιφύλαξη δε σε "έκοψαν" επειδή δεν είχες βύσμα (περίπου), αλλά γιατί ήσουν και πιο ακριβές είναι ότι δήλωσες 9μηνο. Νομίζω είχα αναφέρει πιο παλιά (σε σένα ότι 9μηνο = άσχημο όπλο και μόνιμη παραμεθώριος. Πήγες διαβιβάσεις; Τυχερός είσαι. Πάντως καλός πολίτης.
Houston Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Το χακί τόπικ - με παίρνουν φαντάρο κ.ο.κ. τι μας τα ζαλίζςιες` και συ
aGka8l Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 αμα ακυροσω τωρα την αναβολη θα με παρουν νοεμβρη?ξερει κανεις? μηπως πρεπει να δηλοσω και εθελοντης για να φυγω τοτε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.