Sirtsourekas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 και εγω φευγω σε εναν μηνα .δεν εισαι μονος !!!!
liapinio Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 και πήρες παράταση δηλαδη???έχε το νου σου γιατί κάτι γνωστοί μου με κάτι τέτοια ψιλομπερδέματα...φορτωθήκαν κανέναν μήνα παραπάνω... πηγα στην στρατολογια και μου ειπαν να τους παω κατι χαρτια απο το πανεπιστημιο.Τωρα ελπιζω να μην γινει κανενα μπερδεμα,θα το διευκρινησω αυτο την τεταρτη που θα τους παω τα χαρτια.Το εκανε και ενας φιλος μου και δεν ειχε καποιο προβλημα παντως
nektarios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 στη χειρότερη μπορεί να σε τιμωρήσουν από ένα ως έξι μήνες πρόσθετη θητεία η οποία είναι εξαγοράσιμη
Finn Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 6 Νοεμβρίου 165ΜΕ Παρανέστι Δράμας,Πυροβολικό Πως είναι εκει? Ξέρει κανεις?
takeda Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 ρε τι τους ποτίζουνε στο ΓΕΣ με βάλανε ειδικές δυνάμεις Νέα πέραμο (μεγάλο πεύκο σημαίνει αυτό; ) εγώ καπνάω 2 πακέτα την μέρα ούτε να ανέβω στο δίκλινο δεν θα μπορέσω
Sorath Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 εγώ καπνάω 2 πακέτα την μέρα ούτε να ανέβω στο δίκλινο δεν θα μπορέσω Θα μπορέσεις.... θα μπορέσεις.... :-D:-D:-D:-D
Sirtsourekas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 6 Νοεμβρίου 165ΜΕ Παρανέστι Δράμας,Πυροβολικό Πως είναι εκει? Ξέρει κανεις? το ιδιο και για μενα. οχι ασχημα , ειναι και κοντα
takeda Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 nea peramos (ΝΕΑ ΠΕ έγραφε το χαρτί) είναι μεγάλο πεύκο; και αυτό το πέυκο πραγματικά θα το κόψω
algait Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 το ιδιο και για μενα. οχι ασχημα , ειναι και κοντα Παλικάρια εγώ ήμουν Θήβα (Πυροβολικό), αλλά πολλές σειρές μου στη μονάδα ήταν από το Παρανέστι. Από όσο ξέρω έχει πολύ καλές εγκαταστάσεις (θέρμανση, ζεστό νερό στο μπάνιο κλπ). Κατά τα άλλα είναι κλασική περίπτωση κέντρου. Αξιωματικοί που προσπαθούν να είναι προβλεπώμενοι και ψαρούκλες που δεν ξέρουν που πάνε τα 4. Καλή θητεία σας εύχομαι.
Akira_mpx Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 guys εγω φευγω 6 νοεβριου για αυλωνα -τεθωρακισμενα!!κανας αλλος για αυλωνα??
predalien Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 nea peramos (ΝΕΑ ΠΕ έγραφε το χαρτί) είναι μεγάλο πεύκο; και αυτό το πέυκο πραγματικά θα το κόψω Αν γράφει "ΚΕΕΔ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ" είναι Ειδικές Δυνάμεις στο Μεγάλο Πεύκο. Θα περάσεις "καλά"....trust me. ΧΑΧΑΧΑ
Nikki_Sixx Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Ρε παλικαρια παει κανεις Υλικου Πολεμου στη Λαμια? Εκει μου ηρθε το χαρτακι...
takeda Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Αν γράφει "ΚΕΕΔ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ" είναι Ειδικές Δυνάμεις στο Μεγάλο Πεύκο.Θα περάσεις "καλά"....trust me. ΧΑΧΑΧΑ :cry::cry::cry::cry::cry: :eek::eek::eek::eek::-(:-(
Hamurabi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Ευκαιρια να το κοψεις takeda! Καιγω ειδικες δυναμεις-αλεξιπτωτα υπηρετησα. Μπηκα 68κιλα με 1 πακετο + τη μερα. Και 1 χρονο μετα ειμουνα 80 κιλα,γυμνασμενος,εχοντας κοψει το καπνισμα. (τωρα ειμαι 92κιλα:-p, aλλα παλι γυμνασμενος,οχι λαπας).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.