panther_512 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Mήπως το δέρμα σου είναι πράσινο και μπορείς να πηδάς χιλιόμετρα ολόκληρα με ένα και μόνο σάλτο? Φυσικά κάνω πλάκα, αλλά εντυπωσιακό το να πηγαίνεις από τα 68 στα 92, χωρίς να λαπαδιάζεις. Πές το μυστικό και σε μάς, που κολλήσαμε στα 64 κιλά τα τελευταία 12 χρόνια...
Marcos_Aurilius Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Ρε παλικαρια παει κανεις Υλικου Πολεμου στη Λαμια?Εκει μου ηρθε το χαρτακι... Χλιδή είναι. Εγώ εκεί παρουσιάστηκα πριν 3 χρόνια, αλλά χωρίς βύσμα με αποσπάσαν Πεζικό. Πολύ προβλεπόμενα, αλλα αυτό μου άρεσε. Το εκτίμησα μετά που είδα όλες τις παρταλέ καταστάσεις..
Hamurabi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 panther_512,δεν εγινε απτη μια μερα στην αλλη, μιλαω για διαστημα 4 χρονων. Δεν υπαρχει μυστικο,ειναι απλο. Αντι να εισαι ξαπλα στον καναπε λιωνεις καθημερινα στο γυμναστηριο σηκωνοντας σιδερα και τρως ανα 2 ωρες ολη μερα. Ουτε μυστικο,ουτε επιστημη. Simple as that.
panther_512 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Tη γυμναστική μας τη κάνουμε, αλλά φαγητό κάθε 2 ώρες??? Θα μου βγεί ο πάτος να μαγειρεύω. Κατ'ακρίβεια ποιό πολύ ενέργεια θα καταναλωσω μαγειρεύοντας όλο αυτό το φαί, παρά θα κερδίσω Χμ....ίσως να κερδίσω βάρος αν αρχίσω να λαπαδιάζω στο καναπέ
takeda Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Tη γυμναστική μας τη κάνουμε, αλλά φαγητό κάθε 2 ώρες??? Θα μου βγεί ο πάτος να μαγειρεύω. Κατ'ακρίβεια ποιό πολύ ενέργεια θα καταναλωσω μαγειρεύοντας όλο αυτό το φαί, παρά θα κερδίσω Χμ....ίσως να κερδίσω βάρος αν αρχίσω να λαπαδιάζω στο καναπέ μα δουλεύεις βρε panther? !! μια φορά μαγειρεύεις και τρως όλη μέρα κ εγώ ρε γμτ 102 κιλά είμαι , όχι λαπάς , έχω κάτι πλάτες να αλλά απο φυσική κατάσταση τρίχες κατσαρές , αναστενάζω αμα ανέβω σκάλες 2 ορόφων... πιο παλιά έτρεχα σαν το σκυλι.... μπορεί να μου βγει σε καλό
panther_512 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 takeda, ο αδελφός μου είχε περάσει έτσι σαν και εσένα ειδικές δυνάμεις. Δεν την πάλευε μία εκεί μέσα, κυρίως λόγω του σωματικού του βάρους και του ότι ήταν τελείως αγύμναστος. Δεν είχε προβλήματα, αλλά δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα στις γυμναστικές ασκήσεις. Οπότε του έδωσαν μετάθεση στο πεζικό (δεν έπαιξε βύσμα) όπου εκεί πέρασε τρισχειρότερα και ευχόταν να είχε παραμείνει ειδικές δυνάμεις. Βασικά ο χαρακτήρας του έφταιγε, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Τώρα για το φαί που λέτε, τί να πώ, ίσως να το δοκιμάσω αν και το βάρος μου είναι κλειδωμένο στα ίδια κιλά εδώ και πολύ καιρό, τρώω δεν τρώω κανονικά.
mandipl Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Ρε παλικαρια παει κανεις Υλικου Πολεμου στη Λαμια?Εκει μου ηρθε το χαρτακι... λοιπον φιλε επειδη περασα πολυ προσφατα απο το ΚΕΥΠ και εμεινα εκει 4 μηνες (ΥΕΑ) θα σου τα πω με οση λεπτομερεια θελεις . Καταρχας το ΚΕΥΠ και γενικα το σωμα υλικου πολεμου ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσε να σου τυχει μαζι με το τεχνικο ισως . Σαν φανταρος ειναι μια χαρα (σχετικα με αλλα κεντρα βεβαια) . Να φανταστεις την πρωτη βδομαδα φορατε αθλητικα και οχι αρβυλα για να μην πονεσουν τα ποδαρακια . Οι εγκαταστασεις , ΚΨΜ κλπ ειναι αρκετα καλα και γενικα το τρεξιμο ειναι λιγο . Η λαμια γενικα δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα εχει φοβερα σουβλακια και γενικα delivery. Μην παρεις κινητο με καμερα μαζι σου . Τωρα οταν ειναι να παρεις μεταθεση παιζει να παρεις μεταταξη για μηχανικο η πεζικο οποτε αν εχεις κανενα βυσματακι βαλτο γιατι το να μεινεις υλικοπολεμος ειναι οτι καλυτερο . Τωρα αν ενδιαφερεσε για ΥΕΑ ειναι καλη επιλογη .Δεν εχει τοσο σκληρη σωματικα εκπαιδευση αλλα κυριως ψυχολογικη και μπολικες αγγαρειες -υπηρεσιες (εγω εκανα σε 3.5 μηνες 70 υπηρεσιες).Γενικα ειναι 4 μηνες που θα θελεις να ξεχασεις . Αλλα μετα την σχολη ειναι η απολυτη χλιδα . Κατι μεταξυ του να εισαι φοιτητης και δημοσιος υπαλληλος . Δεν καταλαβαινεις οτι εισαι σε στρατο αυτα αν ειχες καμια πιο συγκεκριμενη απορια στειλε πm
chris_psycho Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Μόλις μου ήρθε παιδιά το χαρτί κατάταξης για διαβιβάσεις Καλαμάτα 6 Νοεμβρίου, καλά είναι; Ξέρει κανείς; Η πίκρα είναι ότι είμαι Θεσσαλονικιός!! :-(
nektarios Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=176928 οι διαβιβάσεις γενικά θεωρούνται καλή επιλογή
Skia11 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 ΘΑ ΠΗΞΕΙΣ ΝΕΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!! πλάκα κάνω μια χαρά θα περάσεις...δες το σα διακοπές το πράγμα και καλή θητεία
SpY Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά έχει υπηρετήσει κανείς " Έρευνας και πληροφορικής" ?
Ather Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά έχει υπηρετήσει κανείς " Έρευνας και πληροφορικής" ? Πάρα πολλοί
SpY Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Πληροφορίες ήθελα να μάθω πως είναι κτλ δεν κάνω στατιστική εύρενα
nektarios Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά έχει υπηρετήσει κανείς " Έρευνας και πληροφορικής" ? έχω φίλους που υπηρέτησαν ε.π. και πέρασαν όλοι μια χαρά πολύ χαλαρά, χωρίς πολλές ασκήσεις κτλ οι περισσότεροι έκαναν δουλειές γραφείου βέβαια ακόμα και αν παρουσιαστείς ε.π. δεν σημαίνει ότι θα σε κρατήσουν κιόλας πρέπει να είσαι πλήρους θητείας και να έχεις και "βύσμα" διότι διαφορετικά θα σε μετατάξουν σε άλλο όπλο ή σώμα
Ather Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά έχει υπηρετήσει κανείς " Έρευνας και πληροφορικής" ? Ήμουν ΔΕΑ(ΕΠ), ρώτα ότι θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.