Προς το περιεχόμενο

Το χακί τόπικ - Περί στρατού και άλλων πληγών

sniper_206

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παίδες η αναβολή μου έληξε 1/1/2009. με ενημέρωσε η μητέρα μου ότι ήρθε το χαρτί να παρουσιαστώ τον μάιο , πράγμα που φυσικά δεν θα γίνει. ζω και δουλεύω στην αγγλία, και ξέρω ότι θα βγω ανυπότακτος εξωτερικού και για τις 29 μέρες και ότι μπορώ να βγάζω διαβατήριο. η ερώτηση είναι, πρέπει να πάρω τηλέφωνο να το δηλώσω από τώρα για την κατάσταση μου?

Δημοσ.
παίδες η αναβολή μου έληξε 1/1/2009. με ενημέρωσε η μητέρα μου ότι ήρθε το χαρτί να παρουσιαστώ τον μάιο , πράγμα που φυσικά δεν θα γίνει. ζω και δουλεύω στην αγγλία, και ξέρω ότι θα βγω ανυπότακτος εξωτερικού και για τις 29 μέρες και ότι μπορώ να βγάζω διαβατήριο. η ερώτηση είναι, πρέπει να πάρω τηλέφωνο να το δηλώσω από τώρα για την κατάσταση μου?

τοσα χρονια που λειπεις δεν μπορεις να δηλωσεις μονιμος κατοικος εξ.;

Δημοσ.

εαν θυμαμαι καλα πρεπει να δουλευεις 10 χρονια για να γινει αυτο η κατι τετοιο. δε θυμαμαι αλλα πρεπει να περασουν αρκετα χρονια

Δημοσ.

Οι ανυπότακτοι απότι είχα διαβάσει τώρα τελευταία, θα υπηρετούν επιπλέον 6μηνη θητεία και θα δίνουν για εξαγορά της επιπλέον θητείας 1000€ ανά μήνα (από 90 που ήταν παλιότερα).

Δημοσ.
τοσα χρονια που λειπεις δεν μπορεις να δηλωσεις μονιμος κατοικος εξ.;

δεν ειναι οταν εισαι μαθητης. σε 2 χρονια ακομα νομιζω παιρνω υπηκοοτητα εδω

Δημοσ.
Ξέρεις κανείς τι παίζει? :-)

Τί παίζει? Βύσμα, αυτό παίζει! :devil:

Ψιλοκλβάρεμα είναι.

Υ.Γ. Α, Θεσ/κιός είσαι? Νόμισα πως είσαι από δω. Αλλά και πάλι καλά είναι.

Δημοσ.

Ξερει κανεις τι παιζει με τους Διαβιβαστες Πυροβολικου?

Και που ειναι το Κεντρο Εκπαιδευσης?

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

Τι εκπαίδευση και λαμακίες...δεν είσαι διαβιβαστής του Σώματος των διαβιβάσεων.Λογικά κανένα σχολείο θα περάσεις στη μονάδα που θα πάρεις μετάθεση.

Δημοσ.
Τι εκπαίδευση και λαμακίες...δεν είσαι διαβιβαστής του Σώματος των διαβιβάσεων.Λογικά κανένα σχολείο θα περάσεις στη μονάδα που θα πάρεις μετάθεση.

Μια ερωτηση εκανα ρε φιλε και με πηρες απο τον λαιμο..

Δεν ξερω τι παζει γι'αυτο ρωταω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...