christos78 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Εχω ενα home cinema LG LH-T6447 στο οποιο εχω προσπαθησει να δω ταινιες με υποτιτλους .srt αλλα μου τα εμφανιζει κινεζικα? Γνωρίζει κάπιος αν υπαρχει firmware για το συγκεκριμενο μοντελο? Αν όχι πως μπορώ να ενσωματώσω τους υπότιλους στο avi. αρχείο? Ποιός είναι ο καλύτερος και γρηγοροτερος τρόπος ωστε να μην κάνω κωδικοποίηση ξανά? Εχω ακούσει για το sub2divx και για το ViRtUaLdUb. Εχει καποιος χρησιμοποιησει καποιο απο αυτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kastel Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Για να ενσωματώσεις υποτίτλους μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε το VirtualDub είτε το WinAvi Video Converter. Οδηγούς και για τα δύο θα βρεις εδώ: www.kastel.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koidis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Kastel, πολύ καλό το site σου. Συγχαρητήρια! Χρήστο, ίσως και να γίνεται με πιο απλό τρόπο, αν σώσεις τo txt με τους υπότιτλους σε κωδικοποίηση UTP-8. Δες αν δουλέψεις έτσι, γράφοντας ενα CDRW. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BalDwin Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δοκίμασε στο επιτραπέζιο dvd player να διαλέξεις επόμενο σετ υπότιτλων,εμένα στην αρχή μου τα βγάζει κινέζικα (ενώ πάντα έχω μόνο ελληνικούς σε srt) και μετά από 2-3 σετ εμφανίζονται σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thickice Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 kastel συγχαρητήρια! Κάποιοι οδηγοί σου που διάβασα, είναι πολύ καλοί! Πάντως, δεν ξέρω αν λύνουν την απορία του christos78, σχετικά με το αν είναι εφικτή ενσωμάτωση υποτίτλων σε avi χωρίς επανακωδικοποίηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.