Προς το περιεχόμενο

Fastest AGP < 120e! Gainward Bliss Golden Sample 7600GS

Delirium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 230
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Good, θα το δοκιμάσω σήμερα...πάντως πραγματικά είναι φοβερό το πόσο τραβάει η κάρτα...και το κυριότερο...είμαι και παντελώς άσχετος με το θέμα...:mrgreen:

Δημοσ.

ASD.jpg

OC45.jpg

OC44.jpg

Σε αυτή την ταχύτητα ήμουν stable (no artifacts, no glitches) αλλά η θερμοκρασία είχε ανεβεί στο load στους 65 βαθμούς...

Noμίζω πως πάει παραπάνω ΕΥΚΟΛΑ αν αρχίσει κάποιος να ασχολείται με ρεύματα κτλ. Αλλά σε αυτή την περίπτωση μάλλον θέλει aftermarket λύση για καλύτερο cooling...

Δημοσ.

Σε αυτή την ταχύτητα ήμουν stable (no artifacts, no glitches) αλλά η θερμοκρασία είχε ανεβεί στο load στους 65 βαθμούς...

Noμίζω πως πάει παραπάνω ΕΥΚΟΛΑ αν αρχίσει κάποιος να ασχολείται με ρεύματα κτλ. Αλλά σε αυτή την περίπτωση μάλλον θέλει aftermarket λύση για καλύτερο cooling...

Ta 65C den einai tragika, den einai kan 70C :-)

Apistefto oti sta 1646MHz den vgazei artifacts :roll:

Meta ta 1620, emfanizontousan arketa.....:(

Δημοσ.

Τι να πω ρε man, το έλιωσα και 5 ώρες στο X2 με 1280/1024 για να είμαι σίγουρος και απλά ανέβηκε η θερμοκρασία εκεί....ίσως ήμουν κωλόφαρδος και πήρα "τυχερό" κομμάτι...

Δοκίμασα το ATItool για να βρω που πάει η GPU και μου κόλλησε στα 643Mhz...:twisted:

Λέω να πάω εδώ και μετά να συνεχίσω σιγά σιγά...είναι καλή ψύκτρα αυτή?..

Δημοσ.

Mia xara cooler einai o Zalman, alla....

Theoro oti i GS, einai idi sta oria tis, kai den tha kerdiseis kati idiaitero me ton Zalman, ektos apo to na katevaseis tin thermokrasia 8-)

Axizei afto 28 euro? Gia emena oxi....

Epipleon, xaneis tin eggyisi tis etsi!

An to psaxeis ligo sto .net, tha deis pos eisai idi ekei opou alloi prospathoun na ftasoun, me ydropsykseis, vcores, kai loipes tarzanies :roll:

To Atitool to anevazeis kalytera xeirokinita giati mono tou dokimazei na anevei mexri na kollisei i vga!

Ektos apo to apolytos exypiretiko: na oriseis ena overclocked profile, tsekare gia artifacts me afto :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...