Προς το περιεχόμενο

vista pes6

konandrio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιες είναι οι σωστές ρυθμίσεις για να μην κάνει κοψίματα η οθόνη?Το ίδιο πρόβλημα το είχα και στα xp και δεν θυμάμαι τις ρυθμίσεις που έκανα στο control NVIDIA και διορθώθηκε!!

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν άλλαξε τίποτα και είναι το μόνο παιχνίδι που παίζω ρε γαμώτο,η κάρτα είναι asus en6600gt 256,ειχε μαζι και ένα πρόγραμμα(Smart Doctor) για overlocking το οποίο δεν δουλεύει στα VISTA, υπάρχει κάτι παρόμοιο για τα vista;

Δημοσ.

τώρα που τα έβαλα φίλε Prof_Chaos δεν υπάρχει περίπτωση να τα βγάλω και δεν έχω αντιμετωπίσει άλλο πρόβλημα,να στε καλά πάντως.

Δημοσ.
τώρα που τα έβαλα φίλε Prof_Chaos δεν υπάρχει περίπτωση να τα βγάλω και δεν έχω αντιμετωπίσει άλλο πρόβλημα,να στε καλά πάντως.

το refresh στο 60 και το vertical sync στο ON..κατα τα άλλα απο τι θυμάμαι είχα κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα και δεν θυμάμαι να το είχα λύσει..ελπίζω να το βρείς.

Δημοσ.

Refresh@60Hz και VSync On ήταν η λύση για όλα τα προηγούμενα PES, σε μεγαλύτερες συχνότητες κάθετης ανανέωσης ναι μεν εξαφανιζόταν το "σπάσιμο" της εικόνας αλλά δεν έκανε ομαλό horizontal scrolling.

Οπότε πρέπει με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο να το κάνεις να παίξει όπως είπε ο φίλος Prof_Chaos. Αν όμως δεν βγάλεις άκρη, τότε δοκίμασε να ανεβάσεις το refresh rate.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...