Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση PC με ΤV OUT της TV.

DJ_XLR8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Epeidh de ksero gia th 3dfx de 8a sou ti ri8miseis na baleis giati mporei na einai diaforetikes apo th dikia moy geforce

9(ego ebala th xora paragoghs ths(belgio) alla h tv moy paizei kai ntsc)

-ayto

pou 8a h8ela na po einai an exei s-video h thleorash sou

(kai h karta sou...einai to stroggylo me tis 4 ypodoxes) na th syndeseis etsi dhladh

apo s-video se s-video katey8eian h poiothta eikonas einai kalyterh...<p>alla de 8a exeis hxo....mono eikona ...

Pantos epeidh exo kai ego kalh thleorash ...apogohteutika apo thn poiothta

Δημοσ.

Καλημέρα guys!<p>Καταρχάς έχω κάνει search στο forum αλλά δε βρήκα κάτι σχετικό με αυτό που ψάχνω. Εχω μία SONY WEGA 29" & ένα PC με Win 98SE , DVD HITACHI GD 2500 και κάρτα γραφικών 3dfx Voodoo 3 3000 με TV OUT. O driver της κάρτας είναι ο τελευταίος που βγήκε. Αυτό που θέλω είναι να ενώσω το PC με την TV για να βλέπω ταινίες DVD στη WEGA & όχι στην 15" SONY του PC. Εχω πάρει το καλώδιο (1.500 δρχ.) απο SCART σε (3) εξόδους VIDEO OUT - AUDIO OUT (left,right speaker). Την έξοδο SCART τη βάζω πίσω στην TV, την έξοδο TV OUT στην υποδοχή που υπάρχει στην κάρτα οθόνης του PC και τις εξόδους του ήχου στην κάρτα ήχου. Μεχρί εδώ καλά τα έχω πάει.

Το πρόβλημά μου είναι οτι δε γνωρίζω τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο PC. Θα σας πω μέχρι εκεί που ξέρω & μετά αν θέλετε με give a helping hand! Δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας για να πάω στις Ιδιότητες, Ρυθμίσεις, Για προχωρημένους, 3dfx TV, Signal Settings, κλικ στο Enable output to TV απο εκεί και μετά τι γίνεται;;; Ποιό signal type πρέπει να χρησιμοποιήσω;;; Στο Connector να αφήσω επιλεγμένο το Auto;;; <p>Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προταίρων! Οσο για το signal type σας παρακαλώ να με βοηθήσετε γιατί το καλοκαίρι που έβαλα μόνος μου signal type τα έκανα μαντάρα και αναγκάστικα και έκανα format!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...