Vatos_locos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 πως γίνετε να βάλω πάνω από ένα directory για κάθε χρηστη γιατί με βγάζει μονο σε αυτό που είναι ορισμένο σαν home και στο αλλα δεν μπορώ να πάω
parsifal Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Α, θα σε μαλώσω! Για περισσότερες λεπτομέρειες στη ρύθμιση του FileZilla Server, όπως τη δημιουργία aliases που θα λειτουργούν ως πολλαπλά home directories ή προβλήματα με το Software Firewall που χρησιμοποιούμε, το FAQ του προγράμματος βρίσκεται εδώ: [url']http://sourceforge.net/docman/display_doc.php?docid=24747&group_id=21558[/url]
ppetr Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Αν έχω στο dyndns λογαριασμό του τύπου "666.dyndns.org", θα έχω ftp του τύπου ftp://666.dyndns.org ?
Sumpetheros Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Paidia exw ena prob k egw! Locally sundeomai kanonika alla an prospa8hsei na sunde8ei kapoios apo eksw exw prob! Vasika den mporei na sunde8ei! Egw vlepw apo to server na leei "Could not send reply, disconnected"! Gnwrizei tpt kaneis? Euxaristw ek twn proterwn!!!
parsifal Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Αν ο client προσπαθήσει σε Passive transfer mode συμβαίνει το ίδιο...; Anyway, δες εδώ ένα πολύ καλό άρθρο για τα Active/Passive modes στο FTP γενικότερα και για τον FileZilla Server/Client ειδικότερα. Είμαι κατά 90κάτι% σίγουρος ότι εκεί βρίσκεται το πρόβλημα...
dimipap Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Γεια σας παιδιά είναι το πρώτο μου post. Έχω φτιάξει τον filezzila server κάνοντας όλες τις ενέργειες που λέει ο φίλος parsifal Και έχω δύο προβλήματα: 1 όταν προσθέτω ένα άτομο στους Users με κωδικό ή χωρίς κωδικό και πάω να μπω από mozilla βάζοντας ftp://muname.myftp.biz βγαίνει ένα πινακάκι και μου λέει να βάλω το username και password. Τα βάζω κανονικά τα στοιχεία που έβαλα στην καρτέλα users πατάω οκ και μου βγάζει 530 in correct. Όταν μπαίνω από internet explorer μου βγάζει το πινακάκι βάζω πάλι τα στοιχεία αλλά δεν μου τα παίρνει λες και έχω λάθος κωδικό. 2 Το άλλο πρόβλημα είναι όταν πάω στην καρτέλα users και βάζω το όνομα και το κωδικό που θέλω πατάω οκ για να το πάρει. Έτσι πάω πάλι στη καρτέλα users/General στην θέση password μου αλλάζει από μόνο του τον κωδικό και μου βάζει 10 ψηφίο κωδικό(δεν ξέρω ποιός είναι) ενώ έχω βάλει 4ψήφιο. Πως γίνετε αυτό?
Vatos_locos Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 και μένα έτσι μου το κάνει δεν είναι τίποτα μάλλον για θέμα ασφαλειας απλά τσέκαρε ότι βάζετε σωστό κωδικό δοκίμασε πχ με κωδικό "1" και μπες αν στο κάνει πάλι τότε παίζει άλλο πρόβλημα που εκεί θα ρωτήσεις τον parsifal γιατί εγώ δεν πιάνω μια από software και του τα έκανα πολύ μεγάλα τα @@ για να το φιάξω και εγώ :D
dimipap Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Το έχω κάνει φίλε μου και με 12345 κωδικο και χωρις κωδικό αλλά δεν μπαίνει με τίποτα. Μάλλον θα έχω τσεκάρει κάτι που δεν θα μου επιτρέπει να μπώ μέσα.
Vatos_locos Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 αν δημιουργήσεις έναν χρηστη με όνομα ανωνυμους και χωρίς κωδικό λογικά όταν μπαίνεις από έξω θα πρέπει να μην ζητάει καν κωδικό και να συνδέεται έτσι το έχεις δοκιμάσει ?
dimipap Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Το δοκίμασα και αυτό αλλά τίποτα:evil: Όταν μπαίνω με ftp://localhost δεν έχω κανένα πρόβλημα.
parsifal Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Πάμε ένα-ένα: 1 όταν προσθέτω ένα άτομο στους Users με κωδικό ή χωρίς κωδικό και πάω να μπω από mozilla βάζοντας ftp://muname.myftp.biz βγαίνει ένα πινακάκι και μου λέει να βάλω το username και password. Τα βάζω κανονικά τα στοιχεία που έβαλα στην καρτέλα users πατάω οκ και μου βγάζει 530 in correct. Όταν μπαίνω από internet explorer μου βγάζει το πινακάκι βάζω πάλι τα στοιχεία αλλά δεν μου τα παίρνει λες και έχω λάθος κωδικό. Αυτήν τη δοκιμή την κάνεις τοπικά στο μηχάνημα που έχεις στήσει και τον server; Έχω διαβάσει ότι μερικοί routers ψιλο-φρικάρουν αν τους ζητήσεις να εξυπηρετήσουν αιτήματα που στέλνουν οι ίδιοι (δίνοντας το dynamic dns σου στον browser). Δοκίμασε με: >ftp://localhost ή ftp://127.0.0.1 Συμβαίνει το ίδιο ή μπαίνεις κανονικά; Άλλα άτομα από έξω; ...πάω πάλι στη καρτέλα users/General στην θέση password μου αλλάζει από μόνο του τον κωδικό και μου βάζει 10 ψηφίο κωδικό(δεν ξέρω ποιός είναι) ενώ έχω βάλει 4ψήφιο. Πως γίνετε αυτό? Δεν είναι θέμα. Θα έλεγα μάλιστα ότι είναι feature, σκέψου λίγο!
dimipap Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 φίλε μου απο το pc που έχω στήσει τον server δοκιμάζω. Απο έξω pc δεν έχω δοκιμάσει ακόμα μιας πριν απο λιγο το έφτιαξα. Όταν μπαίνω με ftp://localhost ή ftp://127.0.0.1 μπαίνει κανονικά δεν έχω πρόβλημα.
Vatos_locos Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 από τω δικό σου pc δεν μπορείς να καλέσει τo domain που εφιαξες γιατί θα σε πηγαίνει κατευθείαν στον router σου για αυτό σου λέει ότι βάζεις και λάθος κωδικό οποτε για να δοκίμασες με τo domail από άλλο pc μονο από internet αν και έτσι όπως τα λες τώρα είσαι μια χαρά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.