ripperakos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Όταν θέλω να γράψω με ελληνικούς χαρακτήρες σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα (forum, google κλπ.) μου βγάζει κινέζικα! Τι πρέπει να κάνω;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louthiros20 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 prases thn ellinikh panw sthn agglikh ekdosh?an nai kane unistal kai meta instal.eixa diabasei kapou oti den leitourgei swsta(oxi panta) an thn peraseis panw sthn agglikh.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smilefreeware Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Για κοίτα μήπως είναι αυτό. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=177170 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceblue Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 είχα ακριβώς το ιδιο πρόβλημα, απεγκατέστησα το bitcomet και όλα ΟΚ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καριώτης1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Βγάλε, αν έχεις, την μπάρα του Γιαχού, το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα και εγώ και βγάζοντας την μπάρα του Γιαχού από τον IE7 το πρόβλημα λύθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.