Προς το περιεχόμενο

Manchester United

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει να μην το εννοουσε οπως το καταλαβε ο δημοσιογραφος.Παντως ειναι ο πιο επιτυχημενος προπονητης μεχρι στιγμης στην Αγγλια.

Δημοσ.

Μπορει να μην το εννοουσε οπως το καταλαβε ο δημοσιογραφος.Παντως ειναι ο πιο επιτυχημενος προπονητης μεχρι στιγμης στην Αγγλια.

Σε αυτό θα συμφωνήσω και εγώ και όλοι όσοι παρακολουθούν το Αγγλικό ποδόσφαιρο και γνωρίζουν τα βασικά του ποδοσφαίρου.

Πάντως εκτός από κορυφαίος στην Αγγλία(ποιος Βενγκέρ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:) είναι και ένας από τους μεγαλύτερους προπονητές στην ιστορία του ποδοσφαίρου και όταν ολοκληρώσει την καριέρα του, δεν θα μου φανεί καθόλου περίεργο να τον θεωρούν καλύτερο από τον Matt Busby.

Δημοσ.

Πωωωω νοσοκομείο είμαστε για το αυριανό ντέρμπυ του κυπέλλου... Πολύ κρίμα.

Σχεδόν μισή ενδεκάδα βασικοί θα λείπουν για διάφορους λόγους. Αν περάσουμε τη λίβερπουλ, το τσιμπησαμε το κυπελλάκι!

Δημοσ.

Πωωωω νοσοκομείο είμαστε για το αυριανό ντέρμπυ του κυπέλλου... Πολύ κρίμα.

Σχεδόν μισή ενδεκάδα βασικοί θα λείπουν για διάφορους λόγους. Αν περάσουμε τη λίβερπουλ, το τσιμπησαμε το κυπελλάκι!

Φίλε να σαι σίγουρος ότι θα περάσουμε! Ο Φέργκι έχει φτιάξει μια ομάδα που μπορεί να νικά και με ελλείψεις, όχι όπως η λίβερπουλ που άμα απουσιάσει ο suarez κάνουνε τον σταυρό τους!

Δημοσ.

μα γιατί;;; έχουν...Κάρολ, τον παπάζογλου της Αγγλίας. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: με έκανες και ξεκαρδίστηκα βραδιάτικα φίλε!!!!

Αρειανός είμαι και χαίρομαι!!

Δημοσ.

E όχι, ε όχιιιιι. Αι σιχτίρ πιά.

Ο εβρά κοιμήθηκε όρθιος στη φάση του γκολ και πόσο παραπάνω εκείνο το κριάρι που αντί να τραβηχτεί και να βγάλει το κραουτ οφσάιντ, πηγε αντίθετα και 3-4 μέτρα.

Αντε γειά. Ειδα μόνο τα 10 τελευταία λεπτά,οπότε δεν ξέρω τι έγινε στο υπόλοιπο παιχνίδι.

Δημοσ.

E όχι, ε όχιιιιι. Αι σιχτίρ πιά.

Ο εβρά κοιμήθηκε όρθιος στη φάση του γκολ και πόσο παραπάνω εκείνο το κριάρι που αντί να τραβηχτεί και να βγάλει το κραουτ οφσάιντ, πηγε αντίθετα και 3-4 μέτρα.

Αντε γειά. Ειδα μόνο τα 10 τελευταία λεπτά,οπότε δεν ξέρω τι έγινε στο υπόλοιπο παιχνίδι.

Πάει δυστυχώς το κύπελλο και ήταν κρίμα μετά την παλικαρίσια νίκη μέσα στους συμπολίτες.

Anyway πάμε για άλλα τώρα!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...