Προς το περιεχόμενο

Manchester United

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Φελαινι κολλάει καλύτερα απο Οζιλ σε αυτο που χρειαζόμαστε

Ο Γερμανός ειναι πιο δημιουργικός, εμείς θελουμε ένα box to box χαφ, και μπαλιτσα ξέρει ο Ιρανος αλλα και κλωτσιά θα ρίξει και κεφαλιά στο κόρνερ σαν αμυντικός θα κάνει και πνευμονία έχει

Θέλαμε κεντρικό χαφ να μαρκαρει αλλα και να δημιουργεί, μπροστά την βρίσκουμε την άκρη

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γιατί να παραιτηθεί,το ότι έκανε ένα κακό ξεκίνημα δε σημαίνει ότι ειναι κακός προπονητής.Γνώμη μου ότι θέλει το χρόνο του αλλά και παίκτες.

• Like 1
Δημοσ.

Παίκτες;

Αφού ειπε πως δε χρειάζεται παίκτες. Είχε διαθέσιμα σχεδόν 70-80εκ λιρες για μεταγραφές, σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα.

Χειρότερος απ'το βενγκερ κατήντησε.

Δημοσ.

Νομιζω οτι το σαββατο μετα την ηττα δηλωσε οτι η Μαντσεστερ δεν εχει τους παικτες οπως η Ρεαλ,Μπαγερν κτλ

που θα μπορεσουν να κανουν την διαφορα σε ενα αγωνα η ακομα και στο CL.Kατι τετοιο διαβασα.

Ειναι πολυ νωρις για κριτικη πιστευω.

Δημοσ.

Γιατί να παραιτηθεί,το ότι έκανε ένα κακό ξεκίνημα δε σημαίνει ότι ειναι κακός προπονητής.Γνώμη μου ότι θέλει το χρόνο του αλλά και παίκτες.

Mπαρδον?

Εχασε καποιον απο περσυ?

Ισα-ισα εχει και ενα πολυ καλο κεντρικο χαφ επιπλεον

Δημοσ.

Και που δεν εχασε καποιον απο περσυ τι παει να πει ;

Επειδη πηρε το πρωταθλημα χωρις ανταγωνισμο{δε τη μειωνω με αυτο που λεω}

σημαινει οτι εχει και παιχταραδες; Κοιτα φετος τον ανταγωνισμο και πες μου αν δε επερνε τελευταια στιγμη

τον εξαιρετικο Φελαινι θα ησουν ικανοποιημενος με το περσυ;

Εγω σου κανω μια απλη ερωτηση μια που ξερω οτι παρακολουθεις την ομαδα σου.

Εχεις ακραιους εξτρεμ;

Προσεχε κουβεντα κανουμε, δε λεω οτι ειναι του πεταμου, απλα πιστευω οτι θα μπορουσε

να ειχε ακομα 2-3 παικτες με ποιοτητα που θα εδιναν αλλο αερα στην ομαδα.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες το κακό ξεκίνημα είναι η λογική συνέχεια του περσινού άσχημου κλεισίματος. Άσχετα αν ερχόντουσαν αποτελέσματα πριν το καλοκαίρι, η United δεν απέδιδε καλό ποδόσφαιρο. Τουλάχιστον αυτό που την έχουμε συνηθίσει όσοι την παρακολουθούμε καιρό. Ο Moyes είναι κατά την γνώμη μου ένας εξαιρετικός manager και αυτό θα φανεί άμεσα. Είναι από τους ελάχιστους (μαζί με Wenger, Martinez, Rodgers) που κρατάει τις αγορές του σε λογικά επίπεδα και δεν κάνει αστεία ανοίγματα παρά μόνο όταν πρέπει. Αδίκως πιστεύω κατηγορείται ότι δε ξόδεψε την πρώτη χρονιά και αυτό γιατί το σύνολο που του άφησε ο Fergie είναι πολύ καλό. Και ο ίδιος ο Ferguson άλλωστε στις μετεγγραφές του ήταν της ίδιας φιλοσοφίας. Απλά το καλοκαίρι ο κύριος Ed Woodward, όσο καλός έχει αποδειχθεί στο marketing, που έχει κλείσει συμφωνίες με χορηγούς έναντι μυθικών ποσών και έχει βοηθήσει το club να βελτιώσει πολύ τα οικονομικά του άλλο τόσο κακός φάνηκε στο επικοινωνιακό κομμάτι των μετεγγραφών. Τα μισά ονόματα από αυτά που ακούστηκαν πολύ απλά δεν αποτελούσαν καν επιλογή του Moyes και η προσπάθεια να υπογράψουν έναν ακόμα αξιόλογο παίκτη στο transfer deadline πέρα του big Fellow ήταν κωμικοτραγική.

Αν, προσωπικά, προσάπτω κάτι αρνητικό στον Moyes αυτό είναι ότι έχει πανικοβληθεί από το κακό ξεκίνημα και δεν κάνει σωστή διαχείριση του roster. Αυτό φαίνεται από τις επιλογές της 11άδας. Δε μπορείς να κάνεις με το ζόρι αριστερό χαφ τον Cleverley μόνο και μόνο επειδή έχει καλύτερους αριθμούς από Young και Nani. Πρέπει να αρχίζει να εμπιστεύεται περισσότερο το υλικό του, παίκτες όπως ο Januzaj, o Zaha και ο Kagawa. Ειδικά τον τελευταίο τον αδικεί και νομίζω πως το καλύτερο που έχει να κάνει αν δεν έχει σκοπό να το χρησιμοποιήσει, να κάνει ένα καλό cash in στον Ιάπωνα, φέρνοντας κάποιον δημιουργικό μέσο της επιλογής του και τον Leighton Baines! :)

GGMU lads!

• Like 1
Δημοσ.

Κηδεία και σήμερα lads. Κηδεία από την πιο δυνατή Southampton των τελευταίων ετών. Δε νομίζω να είχε ποιοτικότερο roster στο παρελθόν από το φετινό της. Αυτός ο Lovren αρέσκεται στις κηδείες, μετά τη Liverpool ήρθε η σειρά μας. Τρωτοί πίσω και πολλοί average players. Νομίζω πως η ομάδα έχει "γεράσει" αγωνιστικά και παρόλο που υπάρχει νέο αίμα αυτό δεν αξιοποιείται. Evans, Young, Welbeck, Cleverley, Smalling, Fabio πρέπει να σκαναριστούν τον Γενάρη από το τεχνικό team.  

Όσο για τον Moyes στήριξη μεν, κριτική δε. Σήμερα εκτός του Januzaj, χωρούσε ΚΑΙ ο Zaha που με την U-21 της Αγγλίας έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Το θετικό είναι ότι ο Ολλανδός έσπασε την αφλογιστία στο πρωτάθλημα, κάναμε φάσεις και αν ο Rooney σημάδευε καλύτερα ίσως να είχαμε 2 πόντους παραπάνω. 

Tough season ahead.

GGMU lads!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...