tasos59 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Υπάρχει από εχθές σοβαρό πρόβλημα στην Οτενετ. Περιττό να σας πω ότι οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι διότι από εχθές του λέμε ότι εχουν πρόβλημα και αφού πρώτα έβγαλαν τρελή τη μισή ελλάδα, επιτέλους σήμερα το παραδέχτηκαν. Για να γίνει αυτό φυσικά περάσαμε άπειρες φορές από τον Αννα στον Καϊάφα. Η οτενετ έλεγε δεν έχουμε πρόβλημα εμείς, πάρτε τον Οτε στο 1242. Το 1242 έλεγε πάρτε το 8011135555 και τανάπαλιν. Σήμερα το απόγευμα επιτέλους το παραδέχτηκαν και ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι δουλεύουν για να διορθωθεί. Θα έλεγα ότι μας δουλεύουν γιατί εδώ δεν δουλεύουν τις καθημερινές, τις αργίες θα δουλέψουν? Κάτι παίζει με τις ip και μερικές φορές το πρόβλημα λύνεται με restart του μόντεμ. Άλλοτε δεν λύνεται ούτε με restart. Αν έχετε οτενετ και δεν μπαινετε σε κάποιες σελίδες, δεν φταίνε οι σελίδες!!! Δοκιμάστε να μπείτε με άλλο πάροχο πχ. free ιντερνετ της ΗΟΛ ή όποιο άλλο γνωρίζετε. Στο 1242 πάντως θα σας βοηθήσουν, στο 8011135555 πάρτε για να βρίσετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonypapadovic Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ θα πω ακριβώς το αντίθετο. 12.50 το μεσημέρι τα έπαιξε η σύνδεση μου. Περίμενα 1 ώρα μήπως φτιάξει (ναι, καλα) και πήρα τηλέφωνο την Οτενετ. Περίμενα 2λεπτά με το ρολόι και έπιασα γραμμή (δεν το περίμενα τόσο σύντομα). Μου είπε να δοκιμάσω να μπω με ένα user name/pass που μου έδωσε αυτός αλλά τπτ.Μετά μου ζήτησε κάποια στοιχεία για να κάνουμε αίτηση στο τεχνικό τμήμα και ότι θα με πάρουν τηλέφωνο. Μετά από κανα-δυο ώρες το πολύ (σίγουρα όχι παραπάνω) με πήρε ένας κύριος και μου είπε πως υπάρχει πρόβλημα στα DSlam που εξυπηρετούν την περιοχή μου (και τις κοντινές) και ότι θα λυθεί το πρόβλημα μες στο απόγευμα. 4 είχα συνδεθεί κανονικά! Άρα όλα καλά. Μάλλον ήμουν από τους τυχερούς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos59 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Σκέψου ότι πληρώνουμε και είναι θέμα τύχης το αν θα εξυπηρετηθούμε! Από την Παρασκευή το απόγευμα μας ταλαιπωρούν με το να μην παραδέχονται ότι έχουν πρόβλημα. Πιθανόν έπεσες σε σωστό υπάλληλο. Είχανε πει ότι το πρόβλημα των σελίδων θα έφτιαχνε ως Σαββατο βράδυ. Πριν μερικές ώρες που τους καλέσαμε μας είπανε ότι ακόμα δουλεύουν αλλά ίσως να πάρει και μέχρι την δευτέρα!!! Πες μου τώρα, αν δεν είναι αυτό ψιλό γαζί, τότε τι είναι ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonypapadovic Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μα φίλε μου, δεν σε αμφισβήτησα σε καμμία περίπτωση! Απλώς, εμένα δεν ήταν η πρώτη φορά που μου φέρονται καλά. Όταν είχα πάρει την σύνδεση και είχα πρόβλημα ασυμβατότητας των drivers του sagem με τα xp/sp1 μου μια κοπέλα με είχε πάρει από το τεχνικό τμήμα και μιλούσαμε καμμιά ώρα προσπαθώντας να λύσουμε το πρόβλημα. Άλλες φορές φυσικά ούτε κουβέντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Serpatinas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Πολλές φορές το πρόβλημα ευθύνονται τα DNS, αρκετές φορές τα DNS του opendns.com με έχουν βοηθήσει να ηρεμήσω... Από την στιγμή που δεν σου ανοίγουν ορισμένες ιστοσελίδες μάλλον έχουν πρόβλημα τα DNS της otenet. καθόλου περίεργο... 208.67.222.222 208.67.220.220 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonypapadovic Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μόλις με πήρε ο ίδιος κύριος (μου είπε και το όνομά του) από την ΟΤΕΝΕΤ και μου είπε ευγενικότατα συγνώμη που δεν με κάλεσαν να εξακριβώσουν αν συνδέθηκα απο χθες, αν έχω συνδεθεί, αν είχα κάποιο πρόβλημα και πως άν τυχόν δημιουργηθεί κάποιο να μην διστάσω να ξανα επικοινωνήσω μαζί του. lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HexStatic Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 To idio problima eixa kai egw xtes.. pleon exw papsei na asxoloumai me tous malakes. Dioti pragmatika kai na breis kapoion upeuthino na paraponetheis se kamia periptwsi den prokeitai na se apozimiwsoun.Giati emeis plironoume kai autoi ksinontai. Oso gia tis taxuthtes entaksi...na min to sizitame..exw 2mbit apo ton septembrio (kai kala) kai zitima na exw piasei panw apo 140. Tous teleutaious mines 95 me to zori... Tous phra tilefono kai mou lene oti einai logo ton anabathmisewn. H otenet mexri na klisei olo anabathmiseis tha kanei. Tespa h lisi einai mia .. perimenw na balei dika tis dslam i forthnet i h Hol H mia opoiadhpote allh etairia kai na ksilwsw ton ote kai otenet. Ps. Tonypapadovic kai pou sou milise eugenika ti egine? Nomizeis oti lithikan ta problimata sou? H den tha exeis ksana problimata sto melon? Kai na exeis ti nomizeis oti tha se apozimiwsoune gia auta? Pally tha perneis tilefona , tha se pernoune pisw, tha sou milane eugenika kai oles autes oi malakies. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDark Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 To problima einai apo paraskeui brady kai apo xthes to mesimeri arxisan na psiliazontai ti paizei (afou profanos eixan tilefonisei kamposoi kai tous eixan priksei opos ego).. Simera to mesimeri gia kammia ora i katastasi fanike pos eftiakse alla pali mexri tora ta idia.... Ante na doume poso tha trabiksei i katastasi.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonypapadovic Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ είπα πως εξαρχής στάθηκα τυχερός. Στην τελική εγώ ικανοποιημένος είμαι με την Οτενετ. Από τον Αύγουστο κατεβάζω-πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- μονίμως με 68-75 (έχω 768). Και φυσικά εκτιμάω το γεγονός ότι χθες λύθηκε το πρόβλημα που αντιμετώπιζα (εγώ τουλάχιτον) μέσα σε λίγη ώρα. Όσο για την λύση που προτείνεις, πολύ πιθανό (εώς πάρα πολύ) μολις τελειώσει το συμβόλαιό μου να κάνω το ίδιο, να αλλάξω εταιρεία. Αλλά αυτό σημαίνει ότι εν γένει ήμουν ικανοποιημένος με την Οτενέτ. Άλλοστε υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να σε αναγκάσουν να αλλάξεις εταιρεία (αλλά αυτό είναι off topic). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HexStatic Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 1on exoune elehnes taxuthtes 2on exoune athlio ma teleiws athlio customer service. Den kseroune pou pan ta 4 3on einai akriboi 4on exoune helpline me astiki xrewsi. Em kanoune malakies kai oi uphresies tous einai gtp em esi eisai upoxrewmenos na plirwneis kai tin klisi gia na tous pareis, kai afou perimeneis kai exeis akousei ola ta kalanta kai tis epituxies tou 80 , to sikwnei kapoios pou den exei idea gia pio logo brisketai ekei kai sou dinei apantiseis pou einia profaneis... -"nai kirie mou exoume problima" (profanws re ilithie kai exete problima.. aliws den tha sas eperna tilefwno...) -Pote tha epidiwrthwthei i blabh? -"den gnwrizw kirie" E tote re ilithie ti kaneis ekei pera? Gia na sikwneis tilefona kai na mas les oti den ksereis pou pan ta 4? An pernete tilefono gia parapona na paraponieste kai gia to 801 ... na to kanoune 800 na min xreonomaste kai ston ote epeidi autoi den kseroune pou pan ta 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μην ξεχνας οτι υπαρχει και το ΙΝ.ΚΑ για επωνυμες καταγγελιες και στηριξη παο το νομικο τους τμημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VISMA Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 aaaa για αυτο μου βγαινει συνηθως DNS error!! ΠΑιδες αν δεν διαβαζα αυο το φορουμ ακομα θα κοιμομουν!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HexStatic Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Μην ξεχνας οτι υπαρχει και το ΙΝ.ΚΑ για επωνυμες καταγγελιες και στηριξη παο το νομικο τους τμημα.. Kai ti nomizeis oti tha katafereis me to INKA? Milas ek phras? Exeis kanei diladi pote kataggelia mesw tou inka kai apozimiothikes? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 1on exoune elehnes taxuthtes2on exoune athlio ma teleiws athlio customer service. Den kseroune pou pan ta 4 3on einai akriboi 4on exoune helpline me astiki xrewsi. Em kanoune malakies kai oi uphresies tous einai gtp em esi eisai upoxrewmenos na plirwneis kai tin klisi gia na tous pareis, kai afou perimeneis kai exeis akousei ola ta kalanta kai tis epituxies tou 80 , to sikwnei kapoios pou den exei idea gia pio logo brisketai ekei kai sou dinei apantiseis pou einia profaneis... -"nai kirie mou exoume problima" (profanws re ilithie kai exete problima.. aliws den tha sas eperna tilefwno...) -Pote tha epidiwrthwthei i blabh? -"den gnwrizw kirie" E tote re ilithie ti kaneis ekei pera? Gia na sikwneis tilefona kai na mas les oti den ksereis pou pan ta 4? An pernete tilefono gia parapona na paraponieste kai gia to 801 ... na to kanoune 800 na min xreonomaste kai ston ote epeidi autoi den kseroune pou pan ta 4. ακόμα γελάω! δυστηχώς όμως είναι τραγική αλήθεια :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konnosgeros Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ πάλι είμαι της απέναντι πλευράς και θα υποστηρίξω τον ΟΤΕ. 1 χρόνο τώρα που έχω dsl δεν μου έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα. Ούτε στη σύνδεση προβλήματα είχα και στο θέμα ταχύτητας πάντα ήταν στο μέγιστο. Και από όσους γνωστούς έχω ακούσει παράπονα είναι για τις άλλες εταιρίες παροχής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.