ale3is Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 πως γινετε να στησω δικο μου σερβερ?Το εχω δοκιμασει με εναν φιλο αλλα δεν μπορουσε ο φιλος μου να μπει μεσω ιντερνετ ενω ειχα ανοιξει και πορτες απο το ρουτερ κλπ.Υπαρχει καποιο καλο τουτοριαλ?Τι γραμμη χρειαζομε για παιχνιδι με αλλους 3 μεσω νετ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ale3is Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Κανεις δεν εχει κατι υποψιν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papiadyths Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 arxika 8es arketa kalh grammh me kalo upload. 1 mb einai arketa kalh gia 3 atoma pou 8es.sxetika me ping ktl omws paizoun rolo polla akoma px topo8esia twn filwn sou ktl. oson afora to sthsimo den eixa problhma pote proswpika , etrexa to dedicated server kai apla ekana disable to firewall twn win xp kai genika oti firewall epaize .port forward de 8mamai na ekana douleye nomizw anyway. 8ewrw ws dedomeno pws kai esy kai oi filoi sou to exoun to game ay8entiko me steam installed kai downloaded 100% game content . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliask1980 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Απο οτι καταλαβα εγω, μαλλον θελεις να κανεις Server μεσω του παιχνιδιου στην επιλογη create server, δηλαδη ingame. Καταρχην πρειπει να το εχετε ολοι αυθεντικο. Πρωτο και σημαντικο πρεπει να μαθεις το εξωτερικο σου ΙΡ. Φανταζομαι ξερεις σελιδες στο ιντερνετ να το μαθεις. Εφοσον κανεις Create Server ανοιγεις την consola και πατας τις εξης εντολες. net_start και sv_lan 0. Οταν τα κανεις αυτα οι φιλοι σου μπορουν πατοντας στην consola τους connect xx.xx.xx.xx:27015 να συνδεθουν στο παιχνιδι σου. Οπου τα xx ειναι το ΙΡ σου που ανεφερα πιο πανω και το 27015 η default πορτα που χρησιμοποιει το steam. Αν εχεις βαλει password στο server σου, πριν πατησουν την εντολη connect πρεπει να βαλουν στην consola password xxxx οπου xxxx το password σου. Ετσι τουλαχιστον το κανω εγω, οποτε λογικα θα δουλεψει. Καλο Gaming!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ale3is Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 οταν πατησω το net_start μου λεει οτι ξεκιναει κλπ αλλα γραφει την τοπικη μου ιρ με αποτελεσμα τελικα παλι να μην μπορει να κανει connect ο φιλος μου...καμμια ιδεα για το τι παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliask1980 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Πρεπει να βρεις την εξωτερικη σου ΙΡ. Μπες εδωκαι αυτο ειναι το ΙΡ σου. Αυτο θα δωσεις στο φιλο σου. Και οπωσδηποτε την εντολη sv_lan 0. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ale3is Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Την εδωσα την εξωτερικη μου ιρ!Το θεμα ειναι οτι με το που εγραψα την εντολη net_start μου λεει οτι ξεκιναει κλπ αλλα γραφει την τοπικη μου ιρ!Κατι ακομα,προωθηση πορτας χρειαζετε ή οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliask1980 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Μην σε απασχολει τι γραφει εκει. Στην ουσια κανεις προσομοιωση Lan. Θελει να ανοιξεις πορτες. Κανε αυτο που λεω πιο πανω. Πρωτα net_start μετα sv_lan 0 και μετα ο φιλος σου πρεπει να πατησει στην consola connect xx.xx.xx.xx:27015. Το εξωτερικο σου ΙΡ. Απο οτι καταλαβα ομως το προβλημα σου ηταν οι πορτες και οχι καποιο λαθος στις εντολες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ale3is Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 ok,θα το ξαναδοκιμασω οταν γυρισω απο την δουλεια...Ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.