vagos789 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2002 Το κομπιούτερ μου εμφανίζει την εξής περιέργη συμπεριφορά: στην παραμικρή επαφή-κίνηση ( απαλό χτύπημα ας πούμε) που θα κάνω στον πύργο, κάνει διακοπή και αρχίζει επανεκκίνηση. Έχω δει και άλλον κομπιούτορα να το πράττει αυτό αλλά εμένα μέχρι πρόσφατα ΔΕΝ το έκανε. Τι μπορεί να είναι?
yositosi Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2002 Kapoio kalwdio file mou den koumpwnei kala. Mporei na einai IDE cable, i kamia trofodosia reumatos. Kalitera anoikse to tower kai tsekare oti einai ola swsta koumpwmena. Episis tsekare an kathontai kala oi kartes sou. Elpizw na voithisa
vagos789 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2002 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by MY80$: <strong>File mou, kapou exeis diaroh reymatos.</strong><hr></blockquote><p>Δεδομένου ότι έχω ελέγξει όλα τα καλώδια και είναι κουμπωμένα σωστά,μένει η δική σου άποψη,μπορείς να μου το κάνεις λίγο πιο λιανά και να προτείνεις τρόπους αντιμετώπισης?
AbreLosOjos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2002 Είπες ότι μέχρι πρόσφατα δεν το έκανε. Μήπως άλλαξες πρίζα για το κουτί; Η γείωση λειτουργεί; Αν βάλεις το φις σουκο στην πρίζα με τις 3 τρύπες χωρίς αντάπτορα δεν λειτουργεί η γείωση.
vagos789 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2002 Δεν έχω αλλάξει κάτι τώρα τελευταία,αυτό με τον αντάπτορα δεν το πολυκατάλαβα,απο ηλεκτρονικά είμαι άσχετος
AbreLosOjos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2002 Μάλλον δεν είναι εκεί το πρόβλημα, αλλά κοίταξε σε τι πρίζα βάζεις το φις που πέρνει ρεύμα το κουτί του pc. Δοκίμασε να το βάλεις κι αλλού.
HdkiLLeR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2002 Palaiotera eixa to idio prob me esena kai einai diaoroi reumatos opos proanaferthike parapanw.Koitaxe tis geiwseis kai to trofodotiko
vagos789 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2002 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by HdkiLLeR: <strong>Palaiotera eixa to idio prob me esena kai einai diaoroi reumatos opos proanaferthike parapanw.Koitaxe tis geiwseis kai to trofodotiko</strong><hr></blockquote><p>Και πως ακριβώς θα το κάνω αυτό?
fwtonio Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2002 Θα προτείνω κάτι κουφο......<p>Μήπως ο διακόπτης του reset έχει χαλαρώσει και ισορροπεί μεταξύ "φθοράς και αφθαρσίας"....<p>Λέω, μήπως...........
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2002 Θα συνιστούσα να ελέξεις, σωστά τα παρακάτω: α. Βύσμα ρεύματος στο πίσω μέρος του κουτιού β. Βύσμα ΑΤΧ ρεύματος πάνω στην μητρική γ. Και τις δύο πλευρές του καλωδίου RESET <p>Υπάρχει περίπτωση να έχει χαλαρώσει κάποιο από τα καλωδιάκια του βύσματος ATX.<p>Δοκίμασε να βγάλεις το βύσμα RESET από την μητρική και ξανακλώτσα!!!<p>Πάντως, γνώμη μου ότι είναι 99% πρόβλημα επαφών καλωδίων!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.