lthanasis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Πιάνω στη Θεσσαλονίκη ένα ασύρματο δίκτυο με όνομα Netgear. Προστασία δεν έχει αλλά όταν πήγαινα να ανοίξω ένα site ήθελε κωδικό. Κάποια στιγμή όμως μπήκε κανονικά και μετά από δυο μέρες σταμάτησε και μετά δεν το έβλεπα καθόλου. Κάτι σαν ban μου μυρίζει. Μπορείτε να μου πείτε όμως τι δίκτυο είναι αυτό και αν είναι επί πληρωμή; Αν ναι από που μπορώ να πάρω κάρτα ή οτιδήποτε χρειάζεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
6600gt Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Το πιο πιθανό αφού μπήκες σε ξένο δίκτυο είναι να σε κατάλαβε ο admin και να έφαγες <πόρτα>... Τι το παράξενο βρήσκεις σε αυτό??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lthanasis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Ναι αλλά πρέπει να είναι δημοτικό ή κάτι τέτοιο αν δεν κάνω λάθος. Γιατί στην αρχή μου ζητούσε κωδικό και username όχι όταν συνδεόταν αλλά στον ie ή firefox; Μπορώ να αλλάξω ip και να ξαναμπώ ή με βρίσκει από της ασύρματης κάρτας; Πως αλλάζει αυτό αν γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Εχμ, netgear είναι η μάρκα του router του ανθρώπου που σε έκανε ban φίλε μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Απλα εχει κρυψει το δικτυο του.Ουτε εχει προσωπικα μαζι σου, ουτε ειναι κρατικη συνομωσια για να μην εχεις ιντερνετ.Δεν εχει σχεση με την ip σου.Κανεις δεν μπορει να δει το δικτυο, αν ειναι κρυμμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
6600gt Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Ναι αλλά πρέπει να είναι δημοτικό ή κάτι τέτοιο αν δεν κάνω λάθος. Γιατί στην αρχή μου ζητούσε κωδικό και username όχι όταν συνδεόταν αλλά στον ie ή firefox; Μπορώ να αλλάξω ip και να ξαναμπώ ή με βρίσκει από της ασύρματης κάρτας;Πως αλλάζει αυτό αν γίνεται; Καλά φίλε δεν παίζεσαι με τίποτα δεν φτάνει που μπήκες σε ξένο δίκτυο θέλεις να μεταμορφωθείς σε hacker για να συνεχήσεις να μπαίνεις στο δίκτυο??:evil: Θα σου άρεσε εσένα να έμπαινε κάποιος στο δικό σου δίκτυο και να μοιραζόταν τα αρχεία που έχεις στο σκληρό και να έμπαινε τσάμπα στο ιντερνετ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2007 Εμ , γι' αυτό είναι τα mac addresses κτλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lthanasis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Σιγά ρε παιδιά. Αυτό είναι που πρώτα ήθελα να σας ξεκαθαρίσω. Ήθελα να μάθω αν είναι από αυτά που αγοράζεις κάρτα γιατί έτσι νόμιζα πως είναι. Εντάξει, έληξε το θέμα. Δεν είναι από τα διάφορα γνωστά που υπάρχουν. Αλλιώς θα σας έλεγα και το όνομα του δικτύου;! Μη δώσετε χωρίς λόγο συνέχεια κι ας νομίζετε ότι έχω άδικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Eννοεις τα wireless?Αυτα ειναι μονο σε επιλεγμενα ξενοδοχεια ή πλατειες(πχ Συνταγμα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lthanasis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.