Προς το περιεχόμενο

Plextor ή NEC?

SL9S9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
protino na ginei ena poll : pio DVD rec exete diapistosei oti eine kalytero..?

Pionner

Plextor

LG

Nec

Asus

ktl..ktl..

auto enoo me to diapistosei oti eine kalytero..

tha bgei akri pisteyo me apoklisi 10-20 % ,apokleiete kapios na psifisei kapio pou tou exei bgei skarto.. alla kai pali eipame me 20% apoklisi tha eine mia xara to poll..

episis tha eine sygkentromeno sto arxiko post kai de tha xriazete o opiosdipote na diabasei olo to forum na bgalei akri..

ti lete kai seis Mods?

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
paidia sto thema mas..plz gia na mathome pio eine to kalytero DVD rec.

protino na ginei ena poll : pio DVD rec exete diapistosei oti eine kalytero..?

Pionner

Plextor

LG

Nec

Asus

ktl..ktl..

mipos etsi bgaloum kapia akri..

Πολύ καλή ιδέα!

Συνεχίζουμε εδώ.

/sc

Δημοσ.

Ε... είμαι αυτός που αρχισε το site...

Σας είπα για το επανεγγραψιμο που το NEC δεν το γράφει καλά.

Τώρα αντιγράφω mp3 από ένα DVD στο σκληρό, σε ένα γράφει σφάλμα (κυκλικός έλεγχος πλεονασμού). Δοκίμασα 3 φορές ξαναβαζοντας το DVD. Μολις το εβαλα στο LG το αντέγραψε αμέσως σε 1 δευτερόλεπτο.

Απορώ πως βγήκε πρώτη η NEC στην ψηφοφορία...

Sony-NEC Optiarc AD7173A μη το αγοράσει κανείς.

Δημοσ.

Σας είπα για το επανεγγραψιμο που το NEC τα εκανε σκατα.

Τώρα αντιγράφω mp3 από ένα DVD στο σκληρό, σε ένα γράφει σφάλμα (κυκλικός έλεγχος πλεονασμού). Δοκίμασα 3 φορές ξαναβαζοντας το DVD. Μολις το εβαλα στο LG το αντέγραψε αμέσως σε 1 δευτερόλεπτο.

to thema..enois.

tespa.. de ginete na vathmologisoume to NEC xalia sto poll epidei merika komatia opos to diko sou etyxe na bgei elatomatiko..

to poll eine oti kalytero gia olous mas na vroume mia mesi-lysi tou kalyterou DVD rec autou me tis leigoteres astoxies..etsi opos anaferei to poll.

kai i gnomi ton insomniacs diladi olon emas ton xriston..eine oti kalytero akoma kai apo ta kalytera review ton fimismenon sites.. afou edo milame emeis oi 100ades xristes me tis 100ades syskeues kai oxi mono mia gia na kanoume test.

Δημοσ.

Σας είπα για το επανεγγραψιμο που το NEC δεν το γράφει καλά.

Sony-NEC Optiarc AD7173A μη το αγοράσει κανείς.

Μαλλον το drive σου ειναι χαλασμενο!Γυρισε το πισω για αντικατασταση!!!

Δημοσ.

ε, καλά τί περίμενες απ' τους αμετανόητες NECάκηδες...

Εγώ αν δεις σου είχα πει απ' την πρώτη στιγμή να μην το πάρεις αυτό το NEC-Optiarc αλλα δεν με άκουσες.

Οσο για το οτι βγήκε πρώτη η NEC σε βαθμολογία μου είναι αδιάφορο.

Όπως αδιάφορο θα μου ήταν αν έβγαινε οποιαδήποτε άλλη μαρκα έτσι γενικώς και αορίστως. Και η καλύτερη μάρκα μπορεί να βγάλει ένα μοντέλο πατάτα.

Και δυστυχως το τελευταίο μοντέλο της μάλλον πατάτα φαίνεται να είναι και δεν ήσουν ο άτυχος της υπόθεσης.

Δυστυχώς ο καθένας ψηφίζει με βάση το μοντέλο που μπορεί να έχει στην κατοχή του εδώ και 3 χρόνια και όχι με τα υπάρχοντα νέα μοντέλα για να βοηθηθεί ο νέος αγοραστης.

Το poll θα είχε νόημα αν συγκρίνονταν τα μοντέλα της κάθε εταιρείας που βρίσκονται σε κυκλοφορία και όχι η εταιρεία αδιακρίτως.

Και επειδή κάποιοι μίλησαν για τα 3 χρόνια εγγύσης μπορείς να το πας στους τεχνικούς του Πλαισίου και να παρακαλάς να σου το αλλάξουν, γιατί το πιθανότερο που θα κάνουν είναι να βάλουν ένα cd μέσα και να σου πουν "δουλεύει! πάρτο πίσω"

Η φθήνια τρώει τον παρα.

Εγώ δεν είμαι τόσο πλούσιος να αγοράζω φθηνιάρικα πράγματα.

Δημοσ.

Να δω τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα!!!!Οτι το πλαισιο δεν εχει καλη εγγυηση!!!Ελεος!!!

Πηγαινε το πισω και θα στο αλλαξουν αμεσως θελουν δεν θελουν...Αν το πηρες απο το πλαισιο θα σου κοψουν πιστωτικο αμεσως...Οσο για τα plextor τοσα πολλα rma που τρωνε καλυτερα να μην μπω στην διαδικασια να αγορασω....

Δημοσ.

Να το πάει πίσω...

Θα του δώσουν τα λεφτά πίσω? ΟΧΙ

Θα του το αλλάξουν με άλλη μάρκα? αποκλείεται αφού μπαίνει πλέον στη διαδικασία 'service"

Θα του το φτιάξουν? Αποκλείεται

Θα του το αντικαταστήσουν? Οχι αν δεν διαπιστώσουν κι αυτοί ότι έχει πρόβλημα.

Θα του το αντικαταστήσουν αν έχει όντως πρόβλημα? ΟΧΙ! Θα τον στείλουν στην αντιπροσωπεία να τραβιεται.

Αυτά είχε τραβήξει έναν πολύ στενός μου φίλος. Ούτε καν μάλιστα μπήκαν στη διαδικασία να το ελέγξουν!

' Στην αντιπροσωπεία κύριε! Στην αντιπροσωπεία!"

Δημοσ.

Στο πλαισιο φιλε μου δεν γινεται ετσι!Σου κοβουν κατευθειαν πιστωτικο...που σημαινει οτι μπορεις να παρεις οτι θες!Ακομα και διαφορετικο drive...εαν θες ζητας και επιστροφη χρηματων...

Δημοσ.

χρηματα δεν επιστρέφουν ΠΟΤΕ!!

Εχω αγοράσει πολλες φορές απ' το Πλαίσιο και επιστροφή χρημάτων δεν δέχθηκαν ΠΟΤΕ.

Αλλα το θέμα μας δεν είναι το Πλαίσιο τώρα. Μπορεί και να μην το αγόρασε απ' το Πλαίσιο...

Δημοσ.

@doc1000

3ereis poles etairies poy na apistrfoyn piso xrhmata? na ths ma8oyme kai emeis.

Οσο για το οτι βγήκε πρώτη η NEC σε βαθμολογία μου είναι αδιάφορο.

Όπως αδιάφορο θα μου ήταν αν έβγαινε οποιαδήποτε άλλη μαρκα έτσι γενικώς και αορίστως. Και η καλύτερη μάρκα μπορεί να βγάλει ένα μοντέλο πατάτα.

Και δυστυχως το τελευταίο μοντέλο της μάλλον πατάτα φαίνεται να είναι και δεν ήσουν ο άτυχος της υπόθεσης.

Diakrino mia antikimenikotita se ayta poy les, giayto symfono kai epay3ano.

Pantos an, leme an sou tixi kai sou xalasi, prosexe mhn sou dosyn piso kanena px-800 giath psilo mirizi nec.

Δημοσ.

αν και το νέο Plextor που θα βγει βασίζεται στο optiarc θα είμαι ο πρώτος που θα πω μην το προτιμήσετε.

Το να λέμε όμως η Plextor βγάζει μούφα DVDrecorders επειδή έτυχε καποιο παλιότερο μοντέλο της να βγάλει αρκετά προβληματικά κομμάτια (η πρωτη σειρά των 708 νομίζω) είναι επίσης παράλογο.

Δόξα το Θεό οι πρώτες μου εντυπώσεις απ' το plextor760 ήταν άριστες και ελπίζω να το αλλάξω μόνο με ένα blueray Plextor.

Tώρα πώς γίνεται μια εταιρεία στα πρόθυρα λουκέτου να βγάζει απανωτά νέα μοντέλα (ακόμα και Blueray) και να ανακοινώνει και το PX-800 για τέλη Μαρτίου αυτό μόνο μερικοί insomniacs το ξέρουν.

Δημοσ.

Παντως εγω εχω παρει πισω λεφτα και απο e-shop και απο γραμμη (απο πλαισιο θα τα ψωνιζα κατευθειαν οποτε δεν ρωτησα για επιστροφη και πηρα πιστωτικο..)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...