jazzu4ia Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 καλησπερα, κατεβασα ενα επεισοδιο γνωστης σειρας σε υψηλη αναλυση 720p. ειχε την εξης καταληξη: ...720p.hdtv.x264-ctu.mkv γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω για να το δω;
Peavy Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 http://www.matroska.org/ Δες εδώ αν δεν έχεις τον codec κατέβασε τον.
notorious20 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 koita kai ta parakato http://www.freedownloadscenter.com/Best/mkv-file-viewer.html exei kai converters se avi..
mikaha Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Προσωπικά χρησιμοποιώ BSPlayer Pro + CoreAVC Codec (δεν είναι δωρεάν). Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις media player classic + FFDshow filters Για τον ήχο θα χρειαστείς AC3Filter (μάλλον θα το έχεις) ή πιο σπάνια CoreAAC Filter. Ανάλογα με το σετ ηχείων που έχεις ρυθμίζεις και το AC3Filter. Για 5.1 βάζεις στο output 3/2 +SW 5.1 channel Αν σ'ενδιαφέρει η μετατροπή σε άλλο format χρησιμοποιήσε το River Past Video Cleaner Pro ή για να το κάνεις dvd το ConvertXtoDVD.
jazzu4ia Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 σας ευχαριστω παιδια! φιλε mikaha, εχω ηδη εγκαταστησει το FFD show, αλλα δεν μου το παιζει το αρχειο ο media player classic! ουτε και ο κορυφαιος player BS pro !
parsifal Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μήπως έβαλες κανένα παλιό build του ffdshow...;
jazzu4ia Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 το βρηκες συντροφε! ηδη εγκατεστησα το τελευταιο revision(918, 12/2/2007) + ολα ειναι jet!!! μαζι με το haali splitter εμφανιστηκε η-εξαιρετικη-εικονα σε ολους τους players!!! thnx a bunch !!
iolakos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 ρε παιδια δωστε και σε μενα λιγο τα φωτα σας. οπως και το παιδι πιο πανω εχω κι εγω μια ταινια στα 720p με καταληξη mkv.ο υπολογιστης την παιζει κανονικα. υπαρχει τροπος να την μετατρεψω σε wmv ή σε dvd?
parsifal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Με το FilmMachine θα μπορέσεις να το κάνεις DVD. Δέχεται και mkv ως είσοδο.
blueviper Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Όπως και το παιδί πιο πάνω, φρόντισε να διαβάσεις τα post που έγιναν κι αν συνεχίζεις να έχεις απορίες, γίνε πιο συγκεκριμένος.
iolakos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 δεν του αρέσει το framerate λεει.καμια άλλη ιδέα?μου το παίζει το βίντεο. θέλω να το μετατρέψω σε dvd ή hd wmv για να το παίξω και στο xbox
blueviper Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Διάβασε βρε Χριστιανέ τα post παραπάνω! Μονάχα το πρώτο τσέκαρες κι αυτό ήταν; Αν είχες φροντίσει να αφιερώσεις μισό λεπτό από τη ζωή σου για να τσεκάρεις και τα υπόλοιπα, τώρα θα είχες διαπιστώσει τα παρακάτω: koita kai ta parakato http://www.freedownloadscenter.com/Best/mkv-file-viewer.html exei kai converters se avi.. Αν σ'ενδιαφέρει η μετατροπή σε άλλο format χρησιμοποιήσε το River Past Video Cleaner Pro ή για να το κάνεις dvd το ConvertXtoDVD. Άσε που στο μεταξύ σου απάντησε κι ο Parsifal. Τι ακριβώς λοιπόν δοκίμασες από τα παραπάνω και κατέληξες πως δε σου κάνει;
iolakos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Διάβασε βρε Χριστιανέ τα post παραπάνω! Μονάχα το πρώτο τσέκαρες κι αυτό ήταν; Αν είχες φροντίσει να αφιερώσεις μισό λεπτό από τη ζωή σου για να τσεκάρεις και τα υπόλοιπα, τώρα θα είχες διαπιστώσει τα παρακάτω: Άσε που στο μεταξύ σου απάντησε κι ο Parsifal. Τι ακριβώς λοιπόν δοκίμασες από τα παραπάνω και κατέληξες πως δε σου κάνει; με το που παω να ανοιξω την ταινια μου βγάζει μηνυμα the movie file could not be opened, you have tou choose mediafiles with standart framerates like 23.976 29.97 or 25 fps. please choose an other file
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.