Προς το περιεχόμενο

αρχειο με καταληξη .mkv ,γνωριζει κανεις;

jazzu4ia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

κατεβασα ενα επεισοδιο γνωστης σειρας σε υψηλη αναλυση 720p.

ειχε την εξης καταληξη: ...720p.hdtv.x264-ctu.mkv

γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω για να το δω;

Δημοσ.

Προσωπικά χρησιμοποιώ BSPlayer Pro + CoreAVC Codec (δεν είναι δωρεάν).

Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις media player classic + FFDshow filters

Για τον ήχο θα χρειαστείς AC3Filter (μάλλον θα το έχεις) ή πιο σπάνια CoreAAC Filter.

Ανάλογα με το σετ ηχείων που έχεις ρυθμίζεις και το AC3Filter.

Για 5.1 βάζεις στο output 3/2 +SW 5.1 channel

Αν σ'ενδιαφέρει η μετατροπή σε άλλο format χρησιμοποιήσε το

River Past Video Cleaner Pro ή για να το κάνεις dvd το ConvertXtoDVD.

Δημοσ.

σας ευχαριστω παιδια!

φιλε mikaha, εχω ηδη εγκαταστησει το FFD show, αλλα δεν μου το παιζει το αρχειο ο media player classic!

ουτε και ο κορυφαιος player BS pro !

Δημοσ.

το βρηκες συντροφε!

ηδη εγκατεστησα το τελευταιο revision(918, 12/2/2007) + ολα ειναι jet!!!

μαζι με το haali splitter εμφανιστηκε η-εξαιρετικη-εικονα σε ολους τους players!!!

thnx a bunch !!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ρε παιδια δωστε και σε μενα λιγο τα φωτα σας. οπως και το παιδι πιο πανω εχω κι εγω μια ταινια στα 720p με καταληξη mkv.ο υπολογιστης την παιζει κανονικα. υπαρχει τροπος να την μετατρεψω σε wmv ή σε dvd?

Δημοσ.

Όπως και το παιδί πιο πάνω, φρόντισε να διαβάσεις τα post που έγιναν κι αν συνεχίζεις να έχεις απορίες, γίνε πιο συγκεκριμένος.

Δημοσ.

δεν του αρέσει το framerate λεει.καμια άλλη ιδέα?μου το παίζει το βίντεο. θέλω να το μετατρέψω σε dvd ή hd wmv για να το παίξω και στο xbox

Δημοσ.

Διάβασε βρε Χριστιανέ τα post παραπάνω! Μονάχα το πρώτο τσέκαρες κι αυτό ήταν; Αν είχες φροντίσει να αφιερώσεις μισό λεπτό από τη ζωή σου για να τσεκάρεις και τα υπόλοιπα, τώρα θα είχες διαπιστώσει τα παρακάτω:

koita kai ta parakato

http://www.freedownloadscenter.com/Best/mkv-file-viewer.html

exei kai converters se avi..

Αν σ'ενδιαφέρει η μετατροπή σε άλλο format χρησιμοποιήσε το

River Past Video Cleaner Pro ή για να το κάνεις dvd το ConvertXtoDVD.

Άσε που στο μεταξύ σου απάντησε κι ο Parsifal. Τι ακριβώς λοιπόν δοκίμασες από τα παραπάνω και κατέληξες πως δε σου κάνει;

Δημοσ.
Διάβασε βρε Χριστιανέ τα post παραπάνω! Μονάχα το πρώτο τσέκαρες κι αυτό ήταν; Αν είχες φροντίσει να αφιερώσεις μισό λεπτό από τη ζωή σου για να τσεκάρεις και τα υπόλοιπα, τώρα θα είχες διαπιστώσει τα παρακάτω:

Άσε που στο μεταξύ σου απάντησε κι ο Parsifal. Τι ακριβώς λοιπόν δοκίμασες από τα παραπάνω και κατέληξες πως δε σου κάνει;

με το που παω να ανοιξω την ταινια μου βγάζει μηνυμα the movie file could not be opened, you have tou choose mediafiles with standart framerates like 23.976 29.97 or 25 fps. please choose an other file

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...