epp494 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 εχω επιλεξει αυτον τον υπολογιστη(e-shop).θελω να ακουσω τισ γνωμεσ σασ.για παραπανω χρηματα δεν παιζει. τα παρακατω βγαινουν 780 ευρω!(οθονη εχω) ΚΟΥΤΙ THERMALTAKE VB1000SWS SOPRANO WINDOW SILVER ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ INTEL CORE 2 DUO E6300 1.86 GHZ LGA775 - 1066 FSB - BOX ΜΝΗΜΗ RAM SUPERTALENT T800UB1GC4 1GB DDR2 PC6400 800MHZ ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ASUS P5B RETAIL κΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ASUS EN7600GS TOP/2DHT 256MB PCI-E RETAIL ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ WESTERN DIGITAL WD2500YS 250GB SATA2 DVD RECORDER LG GSA-H42L SUPER MULTI LIGHTSCRIBE DVD REWRITER BLACK BULK ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ENERMAX EG365AX-VD-01 FM 365W μηπωσ να κοιταξω για ενα πιο ισχυρο τροφοδοτικο(500W)??? θελω να ακουσω τισ γνωμεσ σασ για το e-shop και για αν εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο στα ιδια χρηματα περιπου. το μηχανημα το θελω για ιντερνετ,προγραμματα που ισωσ αργοτερα (λογω τησ σχολησ να ειναι πιο βαρια), παιχνιδια οχι τοσο πολυ.κανενα μανατζερακι που και που!!! http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700415 τι θα λεγατε για αυτο το τροφοδοτικο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seventh_son Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 trofodotiko ego standar se afto to sistima tha evaza parapano apo 365 watt. to deftero pou vazeis einai mia xara ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st4vr0s Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Το συστηματάκι που έχεις διαλέξει είναι μια χαρά εκτός από το τροφοδοτικό. Καλύτερα να βάλεις ένα μεγαλύτερο.Επίσης, επειδή έχω το ίδιο κουτί,θέλω να σου πω πως το κάλυμμα μπροστά είναι πλαστικό και όχι μεταλλικό όπως νόμιζα με αποτέλεσμα να δείχνει πολύ ψεύτικο.Τώρα για το e-shop, έχουν ανοίξει τόσα θέματα τα οποία καλά θα κάνεις να δεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.