MasterX Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Πες μου και σε τι μαγαζιά να ρωτήσω για την ισοπροπυλική αλκοόλη..
spirosta Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Την απλώνεις με το δάκτυλο ή καλύτερα φωρώντας λεπτό γάντι.. Δημιουργείς ένα λεπτό στρώμα χτυπώντας ελαφρά ας πούμε την επιφάνεια του chip.
MasterX Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Ο τροπος που βάζουμε την ψύκτρα στη CPU, που αναφερα πριν, δεν κάνει?
Powerline Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Ο τρόπος που περιέγραψες, δεν επιτρέπει μεγάλη έξοδο θερμότητας απο την επιφάνεια του κυκλώματος.
alcemist Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Απλώνοντας την πάστα με ένα γάντι λατέξ (και μία πλαστική σακούλα κάνει) με μεγάλη πίεση επάνω στην ψύκτρα πριν την βάλεις καλύπτεις διάφορα μικροκενά και χαρακώσεις που τυχόν μπορεί να έχει η επιφάνεια της. Μιλάω για πολύ μικρή ποσότητα (απειροελάχιστη). Στην συνέχεια απλώνεις την σωστή ποσότητα επάνω στο τσίπ και τοποθετείς. Αυτά τουλάχιστον είχα διαβάσει στο site της ψύκτρας μου κάποτε.
MasterX Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Επειδή έχω και ένα σωληναριο Arctic Silver 5 απο πέρυσι λέω να χρησιμοποιήσω αυτή αντι της αλοιφής που δίνει η Zalman μαζί με την ψύκτρα... Λογικά θα είναι καλύτερα.. Απλά δεν ξέρω σε τι κατασταση θα είναι η Arctic Silver 5, που την έχω ενάμιση χρόνο, όρθια μεν όπως λένε οι οδηγίες της, αλλά σε ένα συρτάρι και όχι κάπου δροσερά, π.χ. ψυγείο που προτείνουν αυτοι..
Lafas1987 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 MasterX Πολύ σωστά είπες 1 με 1μιση σπυρι άσπρου ρυζιού. Το άβραστου τώρα είναι λίγο άσχετο Θα βάλεις στο κέντρο και όταν κουμπώσεις επάνω τη ψύκτρα θα απλωθεί μόνη της. Μπορεί να σου φένεται περίεργο, αλλά δεν είναι ανάγκη να καλήψει όλη την επιφάνια του CPU. Ειμαι κατά των περίεργων αυτών καταστάσεων.... ασετόν μανό και ιστορίες τέτοιες... Κάνω πάντα ότι λέει ο κατασκευαστής. Χωρίς να το έχω δοκιμάσει εγώ ξέρω ότι αυτή της Zalman την οποία τη βάζεις με πινελάκι ρίχνει κατά 2 βαθμούς πιο κάτω τη θερμοκρασία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.