vagos789 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Σε ενα pc θελω να βγαλω το office outlook 2003 SP2, και φυσικα θελω στον νεο mail client να ξαναβρω τα e-mails και τα folders. Επισης θα πρεπει το interface, ει δυνατον, να μην ειναι πολυ διαφορετικο. Τι προτείνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darkman_dd Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Mοzilla Thunderbird. Πολύ καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notorious20 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 simfono apolitos.. firefox+thunderbird=goodbye m$ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Το εχω βαλει στο δικο μου pc, ποτε δεν καταλαβα τι ζορι ειναι αυτο που τραβαει με τo encoding,κατα τα αλλα ειναι ΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PATRINOS06 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 σε συμβουλευω να απεγκαταστησεις τελειως το office και να πας στο OpenOffice Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μην παμε σε ριζικες λυσεις Open Office,Linux κτλ, δεν ειναι καν για μενα αλλα για πολύ λιγότερο εμπειρο χρήστη,που αντιμετωπίζει τα windows με σεβασμό που αγγίζει και ξεπερνα τα όρια του τρόμου Επισης μια απορια για το thunderbird,οταν παταω για reply μου βαζει να γραψω το καινούριο κείμενο απο κάτω, λογικό μεν αλλα ο περισσοτερος κοσμος το εχει μαθει αλλιως απο το outlook,απο που αλλαζει αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PATRINOS06 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 δεν ξερω αν εχεις δουλεψει σε openoffice, η προσαρμογη ειναι πανευκολη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgemarios Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 γιατι, το openoffice εχει mail client? δεν το ηξερα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Αν καποιος ξερει,ας μου λυσει αυτα τα δυο προβληματακια στο Thunder: Πως θα γινει οταν ζητω να γραψω reply, αυτοματα να με πηγαινει να γράψω ΠΑΝΩ απο το γραμμα στο οποιο απανταω. Να μην τρελαινεται με το encoding οταν γραφω ελληνικά, και να μην ρωταει "να το στειλω UTF-8" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PATRINOS06 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 γιατι, το openoffice εχει mail client? δεν το ηξερα...... εχεις δικιο το ξαναεψαξα.στο EVOLUTION αναφερομουν και νομισα (δουλευω σε λινουξ) οτι ειναι στην σουιτα OpenOffice.τελικα η εναλλακτικη λυση ειναι thunderbird Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Το thunderbird είναι φοβερό και αν σας λείπει και το ημερολόγιο του outlook υπάρχει λύση ημερολογίου από το mozilla... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trustfm Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Proteinw Dreammail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Αν καποιος ξερει,ας μου λυσει αυτα τα δυο προβληματακια στο Thunder: Πως θα γινει οταν ζητω να γραψω reply, αυτοματα να με πηγαινει να γράψω ΠΑΝΩ απο το γραμμα στο οποιο απανταω. Να μην τρελαινεται με το encoding οταν γραφω ελληνικά, και να μην ρωταει "να το στειλω UTF-8" 1. Tools -> Account Settings -> Composition & Addressing -> "Automatically quote...then: Start my reply above the quote" 2. Tools -> Options -> Display -> Fonts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Καλα γιατι να μην βαλει απλως το outlook express που ερχεται μαζι με τα XP? Για να κανεις μεταφορα απο το Outlook στο express πρεπει να τρεχουν και τα 2 προγραμματα. Μετα πας στο Outlook express εισαγωγη(import) Πληροφοριακα τωρα μπορει να μου πει κανεις η base του openoffice ποσο κοντα βρισκεται στην access? Εχει καμια γλωσσα μεσα σαν τη VBA? (αυτο ειναι γενικη ερωτηση για το openoffice, σημαντικο για τη συμβατοτητα) Παντως απόσο ξερω αρχεια της access δεν τρεχει. Επισης οταν κανω double click αρχεια pps σε openoffice (σε linux) μου τα ανοιγει με το presentation αλλα δεν παει αυτοματα σε slideshow. Υπαρχει τροπος να το κανω να πηγαινει αυτοματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Proteinw Dreammail Γαλικο ειναι?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.