Προς το περιεχόμενο

Αντικατασταση Outlook,με ποιο;

vagos789

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε ενα pc θελω να βγαλω το office outlook 2003 SP2, και φυσικα θελω στον νεο mail client να ξαναβρω τα e-mails και τα folders.

Επισης θα πρεπει το interface, ει δυνατον, να μην ειναι πολυ διαφορετικο.

Τι προτείνετε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην παμε σε ριζικες λυσεις Open Office,Linux κτλ, δεν ειναι καν για μενα αλλα για πολύ λιγότερο εμπειρο χρήστη,που αντιμετωπίζει τα windows με σεβασμό που αγγίζει και ξεπερνα τα όρια του τρόμου :-)

Επισης μια απορια για το thunderbird,οταν παταω για reply μου βαζει να γραψω το καινούριο κείμενο απο κάτω, λογικό μεν αλλα ο περισσοτερος κοσμος το εχει μαθει αλλιως απο το outlook,απο που αλλαζει αυτο;

Αν καποιος ξερει,ας μου λυσει αυτα τα δυο προβληματακια στο Thunder:

Πως θα γινει

οταν ζητω να γραψω reply, αυτοματα να με πηγαινει να γράψω ΠΑΝΩ απο το γραμμα στο οποιο απανταω.

Να μην τρελαινεται με το encoding οταν γραφω ελληνικά, και να μην ρωταει "να το στειλω UTF-8"

γιατι, το openoffice εχει mail client? δεν το ηξερα......

εχεις δικιο το ξαναεψαξα.στο EVOLUTION αναφερομουν και νομισα (δουλευω σε λινουξ) οτι ειναι στην σουιτα OpenOffice.τελικα η εναλλακτικη λυση ειναι thunderbird

Αν καποιος ξερει,ας μου λυσει αυτα τα δυο προβληματακια στο Thunder:

Πως θα γινει

οταν ζητω να γραψω reply, αυτοματα να με πηγαινει να γράψω ΠΑΝΩ απο το γραμμα στο οποιο απανταω.

Να μην τρελαινεται με το encoding οταν γραφω ελληνικά, και να μην ρωταει "να το στειλω UTF-8"

1. Tools -> Account Settings -> Composition & Addressing -> "Automatically quote...then: Start my reply above the quote"

2. Tools -> Options -> Display -> Fonts

Καλα γιατι να μην βαλει απλως το outlook express που ερχεται μαζι με τα XP?

Για να κανεις μεταφορα απο το Outlook στο express πρεπει να τρεχουν και τα 2 προγραμματα. Μετα πας στο Outlook express εισαγωγη(import)

Πληροφοριακα τωρα μπορει να μου πει κανεις η base του openoffice ποσο κοντα βρισκεται στην access? Εχει καμια γλωσσα μεσα σαν τη VBA? (αυτο ειναι γενικη ερωτηση για το openoffice, σημαντικο για τη συμβατοτητα) Παντως απόσο ξερω αρχεια της access δεν τρεχει.

Επισης οταν κανω double click αρχεια pps σε openoffice (σε linux) μου τα ανοιγει με το presentation αλλα δεν παει αυτοματα σε slideshow. Υπαρχει τροπος να το κανω να πηγαινει αυτοματα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...