Προς το περιεχόμενο

Να format κανείς ή να μη format ? ? ?

asterias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά, αντιμετωπίζω το κλασσικό πρόβλημα που ο υπολογιστής αρχίζει να σέρνεται μετά από καιρό χρήσης και εγκατάσταση-απεγκατάσταση πολλών προγραμμάτων. Το θέμα είναι ότι αν κάνω format για να έρθει στα ίσια του θα πρέπει να εγκαθιστώ προγράμματα για καμιά βδομάδα... πράγμα που θέλω να αποφύγω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αρχίσει να συμπεριφέρεται καλύτερα το pc μου; Ίσως με κάποια προγράμματα για την registry??? Ευπρόσδεκτη η κάθε βοήθεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να μη format ..

diladi an kaneis format kai fortoseis ola ..ma ola osa eixes nomizeis oti tha deis diafora?

an thes taxytita..arxise na uninstall ta pragmata pou de xreiazese ..

synithos ta antivyrus eine ta pio varia an exeis kai kana-norton..

thanks, από antivirus και firewall έχω το zonealarm security suite αλλά σκέφτομαι να βάλω το kaspersky internet security, τι λέτε; και μήπως θα βαρύνει περισσότερο ο υπολογιστής;

(άντε να δούμε πότε θα μας βαρεθούν να μιλάμε συνέχεια για antivirus,και να πέσουν τα ban!)

Εγώ προτείνω AVG Free,με πολλά portable προγράμματα,και δεν "σέρνει" ποτέ.

Είναι μία από τις λίγες περιπτώσεις που πιστεύω ότι το format δεν είναι και τόσο κακή ιδέα. Δυστυχώς μετά από πολύ καιρό (κατά)χρησης των windows συσσωρεύονται πολλά περιττά στοιχεία που δύσκολα «ξηλώνονται».

Δοκίμασε τις παραπάνω προτάσεις για αρχή και βλέπεις. Εγώ πάντως όποτε το εφάρμοσα έχασα περισσότερο χρόνο (και υπομονή) από ό,τι αν έκανα εξαρχής format :)

• Members

κι εγώ μια από τα ίδια θα σου προτείνω: αφού απεγκαταστήσεις όλα τα περιττά προγράμματα τρέξε κανα δυο antispyware και το antivirus, καθάρισε (με προσοχή) τη registry και αν δεν δεις αξιόλογη βελτίωση, τότε να καταφύγεις στη λύση του format.

εγω θα σου πρότεινα καποια κουραστικά βηματα για αρχή και με το καιρό θα δεις ότι είναι η καλύτερη επιλογή την οποία εφαρμόζω κι εχω σωθεί. Φορματ στο σκληρό σου (κρατώντας βεβαια ασφαλή αντίγραφα δεδομένων που θες πριν απο αυτό) -> εγκατάσταση των WIN -> εγκατάσταση των προγραμμάτων που θες (χωρις ασκοπες απεγκαταστάσεις στο ενδιάμεσο) και όταν πλέον φτάσεις στο "φόρτε" των εγκατεστημένων προγραμμάτων σου κάνε με το Νορτον-Ghost εικονικά αντιγραφα του συστήματος σου σε dvd.

Eτσι παντα θα έχεις ένα "κλώνο" του ακμαίου συστήματος σου χωρίς σκέψεις για φορματ σε ταλαίπωρα και βεβαρημένα windows που σέρνονται.

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες και να προσθέσω ότι μπορείς να κοιτάξεις εδώ.Έχει αρκετά προγράμματα που προτείνονται για καθαρισμό συστήματος/registry.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...