asterias Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά, αντιμετωπίζω το κλασσικό πρόβλημα που ο υπολογιστής αρχίζει να σέρνεται μετά από καιρό χρήσης και εγκατάσταση-απεγκατάσταση πολλών προγραμμάτων. Το θέμα είναι ότι αν κάνω format για να έρθει στα ίσια του θα πρέπει να εγκαθιστώ προγράμματα για καμιά βδομάδα... πράγμα που θέλω να αποφύγω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αρχίσει να συμπεριφέρεται καλύτερα το pc μου; Ίσως με κάποια προγράμματα για την registry??? Ευπρόσδεκτη η κάθε βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANEMOS-V Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 να μη format .. diladi an kaneis format kai fortoseis ola ..ma ola osa eixes nomizeis oti tha deis diafora? an thes taxytita..arxise na uninstall ta pragmata pou de xreiazese .. synithos ta antivyrus eine ta pio varia an exeis kai kana-norton.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagos_46 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 και τα κλασσικα τρεξε κανενα registry mechanic,ccleaner μηπως βελτιωθει καπως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANEMOS-V Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 και τα κλασσικα τρεξε κανενα registry mechanic,ccleaner μηπως βελτιωθει καπως... ne me prosoxi .. giati ama arxizeis na svineis tin registry..tha exeis alla krata ena backup tis registry prota.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asterias Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 thanks, από antivirus και firewall έχω το zonealarm security suite αλλά σκέφτομαι να βάλω το kaspersky internet security, τι λέτε; και μήπως θα βαρύνει περισσότερο ο υπολογιστής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 oxi...εχω το κασπερσκυ και ειναι μια χαρα και καλο antivirus...+1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 (άντε να δούμε πότε θα μας βαρεθούν να μιλάμε συνέχεια για antivirus,και να πέσουν τα ban!) Εγώ προτείνω AVG Free,με πολλά portable προγράμματα,και δεν "σέρνει" ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Είναι μία από τις λίγες περιπτώσεις που πιστεύω ότι το format δεν είναι και τόσο κακή ιδέα. Δυστυχώς μετά από πολύ καιρό (κατά)χρησης των windows συσσωρεύονται πολλά περιττά στοιχεία που δύσκολα «ξηλώνονται». Δοκίμασε τις παραπάνω προτάσεις για αρχή και βλέπεις. Εγώ πάντως όποτε το εφάρμοσα έχασα περισσότερο χρόνο (και υπομονή) από ό,τι αν έκανα εξαρχής format Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 episis to adeiasma tou fakelou prefetch tha swsei tin katastasi se sindiasmo me ena allo program px ccleaner Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Members Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 κι εγώ μια από τα ίδια θα σου προτείνω: αφού απεγκαταστήσεις όλα τα περιττά προγράμματα τρέξε κανα δυο antispyware και το antivirus, καθάρισε (με προσοχή) τη registry και αν δεν δεις αξιόλογη βελτίωση, τότε να καταφύγεις στη λύση του format. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cplusplas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 εγω θα σου πρότεινα καποια κουραστικά βηματα για αρχή και με το καιρό θα δεις ότι είναι η καλύτερη επιλογή την οποία εφαρμόζω κι εχω σωθεί. Φορματ στο σκληρό σου (κρατώντας βεβαια ασφαλή αντίγραφα δεδομένων που θες πριν απο αυτό) -> εγκατάσταση των WIN -> εγκατάσταση των προγραμμάτων που θες (χωρις ασκοπες απεγκαταστάσεις στο ενδιάμεσο) και όταν πλέον φτάσεις στο "φόρτε" των εγκατεστημένων προγραμμάτων σου κάνε με το Νορτον-Ghost εικονικά αντιγραφα του συστήματος σου σε dvd. Eτσι παντα θα έχεις ένα "κλώνο" του ακμαίου συστήματος σου χωρίς σκέψεις για φορματ σε ταλαίπωρα και βεβαρημένα windows που σέρνονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dklearhos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες και να προσθέσω ότι μπορείς να κοιτάξεις εδώ.Έχει αρκετά προγράμματα που προτείνονται για καθαρισμό συστήματος/registry. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kmeg Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα εκτός από το Norton Ghost που να κάνει αυτή τη δουλειά; Με τους εξωτερικούς σκληρούς δεν χρειάζεται καν το DVD! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.