illandsickness Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπέρα! Μήπως γνωρίζει κάποιος κάποιο πρόγραμμα (freeware κατα προτίμηση) που να κάνει διαγνωστικά προβλημάτων στο Hardware ενός pc? Περισσότερο με ενδιαφέρει για motherboard και cpu. Ευχαριστώ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Core temp, Speedfan.
antonl Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Τα core temp, speedfan κάνουν monitoring (θερμοκρασιών για κάποιους επεξεργαστές το core temp και cpu-hdd-m/b+fans+voltage το Speedfan). Κάτι τέτοιο θες ή κάποιο πρόγραμμα που να στρεσάρει τα υποσυστήματα του υπολογιστή;
Vatos_locos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Orthos , Super Pi , Memtest86+ , Cpu Hot Tester , Prime95 και πολλά πολλά αλλα όσα stressing προγράμματα βρείς δοκίμασε τα και αν περνάς τα πάντα δεν έχεις κανένα πρόβλημα αλλα τι σε κάνει να πιστεύεις ότι τα χρειάζεσαι αντιμετωπίζεις κάποια κατάσταση προβληματική με το pc σου ?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Α, καλα.... μερα των ερωτευμενων σημερα... ειμαι αλλου... σορρυ παιδια!!
illandsickness Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Θέλω κάποιο πρόγραμμα που να βγάζει αναφορές με προβλήματα στο HARDWARE ενός PC. Όσο για το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζω κοιτάξτε εδώ... http://insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=178509
Vatos_locos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 πρόγραμμα που να κάνει αναφορές δεν έχω δει μέχρι στιγμής εκτος από το S.M.A.R.T των δίσκων δοκίμασε με το Pi στα 32M αν το περάσεις και μετά memtest για κάνα 5ωρο αν τα περάσεις όλα λογικά δεν έχεις κάποιο hardware πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.