Προς το περιεχόμενο

Καταστρέφονται προγράμματα χωρίς λόγο.

nmtray2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καταστρέφονται προγράμματα χωρίς λόγο στο pc μου.

Πρωτο το Acrobat reader 8.0

Μετα το Νερο (αυθεντικο)

Μετα το Photoshop (αυθεντικο)

Και τωρα το Μετακαφε.

Μου βγαζει συνεχως οτι η εφαρμογη μπλαμπλα αντιμετωπισε προβλημα και πρεπει να τερματιστει.

Με μια επανεγκατασταση το προβλημα συνηθως λυνεται αλλα ειδικα το Photoshop μου εβγαλε τη πιστη: Καθαρισμα τη registry, σβησιμο ολα τα κλειδια που αναφερονται στο PS, επανεγκατασταση, ξαναματα registration.

Το λεπον, για ιο μαλλον δεν το βλεπω γιατι το ειδα με το bitdefender free που εχω κι αλλα 2 online antivirus.

Ελεγξα και με τα Adaware , spybot kai spysweeper και δε βρηκαν τιπτις...

Καμμια ιδεα ? Παει η registry μηπως?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

κι όμως εγώ για ιο θα έλεγα...

το είχα πάθει κι εγώ κάποτε,

είχα φάει έναν που μου μαμούσε όλα τα exe και τα έκανε εικονίδια και πέταγε παρόμοια μηνύματα...

paizei na nai thema registry.. dokimase kai to spybot mipos xtipisei tipota ayto..an deis kai den kaneis tipota xtipa ena format.. kai meta arxise na ksanafortoneis me prosoxi ta programmata pou pragmatika xreiazesai...

kai to diko mou pc meta apo kana trimino apoxis apo format tetoia provlimata san to diko sou mou bgazei..

Εννοείται πως δεν θέλουν format κάθε τρίμηνο..

Το πρόβλημα σου εμφανίστηκε τώρα, ενώ πριν όλα λειτουργούσαν μια χαρά.

Αποκλείεται να είναι θέμα δίσκου ή registry μιας και μόνο ορισμένα .exe έχουν πρόβλημα..

Οπότε άστα τα ad-aware, spybot κλπ μιας και αυτά βρίσκουν μόνο spyware..

Άσε και τα online σκαννερς αφού αυτά δεν τα βρίσκουν ολα.

Οπότε πιστεύω πως πρώτα πρέπει να εγκαταστήσεις ένα καλό anti-virus και να κάνεις ένα full scan κι αν δεν βρει τίποτα τότε διάβασε ένα πρόσφατο θέμα με τίτλο ''ξυλοδαρμός σε laptop'' (ή κάτι τέτοιο.).

Thanx guys.

Κι εγω για φορματ το βλεπω. Εχω καιρο να το κανω (κανα χρονο) και νομιζω οτι ειναι στα τελευταια του.

Το ελεγξα και με αλλο ενα antivirus και παλι τιποτα. Αν μου χαλασει κι αλλο προγραμμα, θα το φορμαρω. Τουλαχιστον, δε χανονται αρχεια...

εχω μια απορια....

αφυ δεν εψαχνες λυση και την λυση την ειχες δεδομενη (φορματ) γιατι ανοιξες το θεμα???δεν εισαι ο πρωτοσ και δυστυχως ουτε ο τελευταιος που ανοιγει ενα θεμα,πλακωνομαστε να δωσουμε λυσεις και μετα μας πεταει ενα:θα κανω φορματ τελικα και εμεις μενουμε μ@λ@κες!

εχω μια απορια....

αφυ δεν εψαχνες λυση και την λυση την ειχες δεδομενη (φορματ) γιατι ανοιξες το θεμα???δεν εισαι ο πρωτοσ και δυστυχως ουτε ο τελευταιος που ανοιγει ενα θεμα,πλακωνομαστε να δωσουμε λυσεις και μετα μας πεταει ενα:θα κανω φορματ τελικα και εμεις μενουμε μ@λ@κες!

lol..... χαχαχαχα....σωστος...

εχω μια απορια....

Αν μου πεις και τι λυσεις (που δεν ανεφερα) μου δωθηκαν, θα χαρακτηρισω ευχαριστως το εαυτο μου μεγαλο μαλακα.

Για πολυ μεγαλο μαλακα μιλαμε.

το να τα παρατας και να διαλεγεις την ευκολη λυση ειναι προσωπικη σου επιλογη.ακομα δεν περασαν 24 ωρες (για να μπουν οι πολλοι χρηστες που μπαινουν τις πρωτες βραδινες ωρες) 3-4 απαντησεις πηρες κι αμεσως εβγαλες το συμπερασμα.ασε που (επειδη ειναι δικο μου το ποστ το θυμαμαι) σε ρωτησα αν αναφερεσαι σε φορητο Αcer και απαντηση δεν πηρα.πως να σε βοηθησουμε οταν σου ζηταμε διευκρινησεις και δεν μας δινεις,οταν συζηταμε το ζητημα σου κι εσυ εχεις ηδη ετοιμη την λυση?

τελος παντων,σκοπος μου δεν ηταν να σε χαρακτηρισω μ@λ@κ@,απλα διαφωνησα με τον τροπο που διαχειριζεσαι το "προβλημα" σου.βεβαια ο καθενας κανει οτι θελει στον υπολογιστη του,οποτε σταματαω εδω,γιατι δεν μου πεφτει λογος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...