Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με LG GSA 4167b και εγγραφή DVD

tilbellos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πριν ένα χρόνο περιπου αγόρασα το lg gsa 4167b και απο το πρώτο δισκάκι dvd που έβαλα να γράψω μου το "έκαψε". Τα cd μου τα γράφει κανονικά αλλά το πρόβλημα είναι στα dvd. Μου χαλάει περίπου τα μισά δισκάκια και παραπάνω. Μια αναβάθμιση firmware θα λύσει το πρόβλημα ή να το στείλω για εγγύηση;

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σιγουρέψου ότι λειτουργεί σε DMA mode, ότι γράφεις σε καλά δισκάκια και αν μπορείς δοκίμασέ το σε υπολογιστή φίλου σου να δεις αν κάνει το ίδιο. Αν τα καμένα dvd συνεχιστούν, πήγαινέ το για αλλαγή. Κάνε και firmware update, δε χάνεις τίποτα.

bebeothikes oti einai se DMA mode opos eipai kai o accipio? an exeis ide disko epanto sto sistima na balis to kalodio "Data" se ksexoristo kanali apo ton skliro (an den to exeis kai idi) episis kalo einai na min xrisimopoihs "diakladosis" gia ta reumata alla na pernoun oi siskeues kateuthian apo to trofodotiko. (kathe siskeuh ksexorista)

Σε DMA ειναι. θα κάνω μια αναβάθμιση το firmware, τωρα εχω DL10 και αν συνεχιστεί το πρόβλημα θα το στείλω πίσω, ευτυχώς έχει και 2 χρόνια εγγυηση. Τον πέρασα τον πρώτο. Guys ευχαριστώ για όλα

Παρόμοιο πρόβλημα είχα με το LG H20L (κάπως έτσι). Ξέρεις τί έκανα? Το πήγα στο κατάστημα που το αγόρασα, και το άλλαξα με ολοκαίνουριο, το οποίο λειτουργούσε κανονικότατα!

Το θέμα είναι ότι η LG βγάζει αρκετά προβληματικά DVD-RW. Απλά έπεσες πάνω στα σφάλματα υλικού που ακούμε συχνά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...